lurgy ne demek?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Amie Collier
Puan: 4.5/5(65 oy)

/ˈlɜːrɡi/ (çoğulu lurgies) [sayılabilir, genellikle tekil] (İngiliz İngilizcesi, esprili) ​ hafif bir hastalık veya hastalık . Bir çeşit pislik yakaladım.

İngilizce'de Lurji ne demek?

lurgy'un İngilizcedeki anlamı

bir hastalık veya hastalık , özellikle de ciddi olmayan bir tanesi: Korkunç bir sarhoşluğu var.

Lurji terimi nereden geldi?

Gösteride, Ned Seagoon, son derece tehlikeli, çok bulaşıcı ve - daha sonra ortaya çıkacağı gibi - Korkunç Lurgi olarak bilinen tamamen hayali bir hastalığın ulusal salgınıyla uğraşmak zorunda. Sözcüğün veya ifadenin olduğu düşünülmektedir. Tembel ya da boş anlamına gelen kuzey İngilizce deyiminden türetilmiştir .

Korkunç Lurgi ne anlama geliyor?

çok ciddi olmayan ancak yakalanması kolay herhangi bir hastalık .

gurbet kelimesinin Eş anlamı nedir?

lurgynoun. Hayali, oldukça bulaşıcı bir hastalık; genellikle korkulan lurgi ifadesinde, bazen de grip benzeri semptomlara gönderme olarak kullanılır. Eş anlamlı: cooties .

lurgy ne demek?

17 ilgili soru bulundu

Lergie ne demek

(Ɜːɡɪlɜːɡɪ) n, pl - giler . belirsiz herhangi bir hastalık .

Hastalık anlamı nedir?

1 : Doktorları tarafından ölümcül bir hastalığı olduğunu söylediği hayvan vücudunun bir hastalığı veya bozukluğu - Willa Cather. 2: sağlıksız veya düzensiz bir durum, yoksulluk, evsizlik ve diğer sosyal hastalıklar.

Lurgi bir kelime mi?

The Goon Show'un 9 Kasım 1954 tarihli programı 'Lurgi Strikes Britain'ın senaryo yazarları Spike Milligan ve Eric Sykes tarafından popüler hale getirilen, Ned Seagoon'un son derece tehlikeli, son derece bulaşıcı ve - olduğu gibi ulusal bir salgınla uğraşması gereken bir kelime. çıkıyor - son derece hayali hastalık Korkunç olarak bilinen ...

The Goon Show senaryolarını kim yazdı?

Dizi tarafından tasarlanmış ve yazılmıştır. Spike Milligan Larry Stephens (yaklaşık 140 bölüme katkıda bulunan), Eric Sykes (Seri 5'teki bölümlerin çoğunu birlikte yazan), Maurice Wiltshire ve John Antrobus gibi diğer yazarların düzenli işbirliğiyle, başlangıçta Jimmy Grafton'ın gözetiminde.


4 serseri kimdi?

Yıldızlar - Spike Milligan, Peter Sellers, Harry Secombe ve Michael Bentine - Radio Times'da 'Radyo'nun kendi Çılgın Çetesi 'The Goons' olarak fatura edildi. Yapımcı Dennis Main Wilson, 'dizi, dört genç kahkaha yapıcımız tarafından geliştirilen çılgın bir eğlence türüne dayanıyor' diye yazdı.

En son Goon Show ne zaman kaydedildi?

Spike Milligan, Harry Secombe ve Peter Sellers 1972'de BBC'nin 50. yıl dönümünü kutlamak için bir araya geldiler. 30 Nisan 1972 , seçkin bir izleyici kitlesi ile veda performansları Londra Camden Tiyatrosu'nda gösteri öncesi ısınma ile tamamlandı.

Dördüncü serseri kimdi?

Goons - not Michael Bentine , dördüncü serseri. Daha sonra ayrıldı. Klasik şarkılar, Komedi filmleri, İngiliz komedisi.

Hastalık bir hastalık mıdır?

bir hastalık bir hastalık , sizi evde tutan bir hastalık gibi, günlerce yatakta hasta ya da jet lag gibi sorun yaşamanıza ya da acı çekmenize neden olan bir şey - yolcuları etkileyen bir hastalık.


Hastalık bir cümlede nasıl kullanılır?

Bir Cümlede Hastalık?

  1. O bir hipokondriyak olduğu için, kız kardeşimin birbiri ardına bir hastalığı var.
  2. Solunum hastalığı, gittiği her yere oksijen taşımasını gerektiriyordu.
  3. Ameliyattan sonra fiziksel rahatsızlığım artık beni rahatsız etmemelidir. ...
  4. Jane, işe gitmek zorunda kalmasın diye sahte bir hastalık yarattı.

Sinsi bir hastalık nedir?

Project 1999 Wiki'den. Hedefinizi ateşle enfekte eder diğer hastalıklara karşı daha duyarlı olmalarına neden olur.

Amerika'da bir cootie nedir?

Kuzey Amerikalı çocuklar arasında, cooties sosyal olarak istenmeyen bir kişinin sahip olduğu hayali bir mikrop veya karşı cinsten birinin enfekte olduğu söylenir.

hastalık eş anlamlısı nedir?

hastalık eş anlamlısı

  • Kanser.
  • sakatlık.
  • epidemi.
  • hastalık.
  • enfeksiyon.
  • hastalık.
  • sendrom.
  • virüs.


Hastalık ve hastalık arasındaki fark nedir?

Malady bir terimdir çok sık kullanılmaz ve belirli bir anlamı yoktur: diğer üç terim vardır. Bir bireyin işleyişini olumsuz etkileyen bir durumun tıbbi tanımına atıfta bulunarak, hastalık kelimesini tıbbi anlamda kullanmak gelenekseldir.

Hastalık İncil'de ne anlama geliyor?

maladin. Ahlaki veya zihinsel bir kusur veya bozukluk .

goon argo ne demek?

1 : aptal bir insan . 2a: Rakipleri korkutmak veya ortadan kaldırmak için kiralanan bir adam.

Kaç goon var?

Goon Show'un etkisini abartmak zor ve hepsi dört serseri Artık hayatta değillerse, absürt mizah anlayışlarının onları takip eden pek çok komedyeni, özellikle de Monty Python kadrosunu etkilemiş olduğu görülebilir.


Harry Secombe nerede yaşıyordu?

SIR Harry Secombe, komedyen ve şovmen Shamley Yeşili , Çarşamba öğleden sonra 79 yaşında öldü.

Suya düştüğünü kim söyledi?

Küçük Jim : Suya düştü! Neddie Seagoon: [kömür mahzeninde Eccles'ı keşfederek] Burada ne yapıyorsun? Spike Milligan: [Harry ve Peter'a fısıldayarak] Bir, iki, üç.

Goon ekibi kim?

Anthony Davis, Klay Thompson ve Damian Lillard Goon Squad'da yer alan NBA yıldızlarıdır. WNBA yıldızları Diana Taurasi ve Nneka Ogwumike, Goon Squad'ın geri kalanını oluşturuyor. Goon Squad'ın isimleri The Brow, Wet-Fire, Chronos, White Mamba ve Arachnneka'dır.