uiexplorer, ui etkileşimlerini kaydetmek için kullanılabilir mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

İsteyen: Wilford Aufderhar
Puan: 4.7/5(42 oy)

Yapamazsın . Kullanıcı Arabirimi Otomasyonu etkinliklerinde ekrandan seç aracını kullanarak. UiExplorer aracını kullanarak.

UiPath'te UiExplorer ne için kullanılır?

Merhaba @Sumit, UI Explorer bir belirli bir kullanıcı arabirimi öğesi için özel bir seçici oluşturmanıza olanak sağlayan gelişmiş araç . Tasarım sekmesindeki Seçiciler bölümündeki UI Gezgini düğmesini tıklayarak UI Explorer penceresini açabilirsiniz. Alternatif olarak, Studio sahne arkası görünümündeki Araçlar sayfasından da başlatabilirsiniz.

Seçici UiPath nedir?

Bir seçici ekrandaki öğeleri tanımlamak için kullanılan bir karakter dizisi . Tanımlama altındaki nesne (öznitelik değeri) değişmeye devam ettiğinde joker karakterli seçiciler kullanılabilir.

Vurgu bileşeni ne için kullanılır?

Öne Çıkan Özellik bileşeni, kullanıcılara yeni özellikler ve işlevler sunmak için ekranın bir bölümünü görsel olarak vurgulamanın bir yolu .

TimeoutMS özelliği ne için kullanılır?

Zaman aşımıMS – bir hata oluşturulmadan önce belirtilen öğenin bulunmasını beklemek için geçen süreyi (milisaniye cinsinden) belirtir . Varsayılan değer 30000 milisaniyedir (30 saniye).

UI Çerçeveleri | UiPath'te UIExplorer'ı Anlayın | Seçiciler | Öğeyi Belirt | Onarım | Vurgulamak

22 ilgili soru bulundu

Bir sonraki işlem öğesi alınmadan önce ne olur?

UiPath Robotik Kurumsal Çerçeve şablonunda, Ana iş akışının İşlem Verilerini Al durumunda, sonraki işlem öğesi alınmadan önce ne olur? Seçenekler: Önceki işlemin tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol ederiz . Orkestratörden bir öldürme sinyali gönderilip gönderilmediğini kontrol ederiz .

UI öğelerine gönderilen metnin güvenliğini sağlamak için mi kullanılıyor?

Bu aktivite, UI öğesine güvenli metin göndermek için kullanılır.

UI öğelerinin özelliklerinin tam listesi nasıl görüntülenebilir?

Kullanıcı arabirimi öğelerinin niteliklerinin tam listesini nasıl görebilirsiniz? UiExplorer aracını kullanarak .

Alt seçiciler nedir?

soyundan gelen seçici diğer öğelerin altında bir yerde bulunan öğeleri seçmenin bir yolu , web sayfasının ağaç yapısına göre. Bu seçici aslında birden çok seçicinin bir araya getirilmesinden oluşur, ancak bir boşlukla ayrılır.

Gruplama seçicilerinin eklenmesiyle ilgili olarak hangisi doğrudur?

gruplama seçici aynı stil tanımlarına sahip tüm HTML öğelerini seçer . Kodu en aza indirmek için seçicileri gruplamak daha iyi olacaktır. Seçicileri gruplamak için her seçiciyi virgülle ayırın.

UiPath seçicileri nasıl çalışır?

Kullanıcı arabirimleri ve HTML web sayfaları, iç içe geçmiş bir dizi kapsayıcı kullanılarak oluşturulur. Seçiciler, bir pencereden veya sayfadan belirli bir öğenin tanımlanabilmesi için bu nitelikleri bir XML parçası şeklinde saklar. ... UI nesneleri ile etkileşime girmenizi sağlar ve otomatik olarak seçiciler oluşturur.

UiPath'te istisnaları nasıl ele alırsınız?

Bu gibi durumlarda, UiPath bağımlılığı anlamaz ve yükleyemediği/açamadığı bir İstisna atar. Bu tür hataları çözmek için şunları yapabilirsiniz: bir Try-Catch bloğu kullanın . Yani, Dene bölümüne tarayıcı kısmını koyabilir ve ardından yakalama bölümüne bir Mesaj kutusu veya başka bir aktivite koyabilirsiniz.

UiPath'te metin okumanın en yavaş yöntemi nedir?

OCR uipath'ta metin okumanın en yavaş yöntemidir. Doğruluğu %100 değildir. Arka planda yürütme yok. OCR yöntemi, metin çıkarmak için kullanışlıdır.

Uiexplorer'ı nasıl açarım?

UI Explorer penceresini açmak için, Seçiciler bölümündeki düğmeyi tıklayın , Tasarım sekmesinde veya seçim ekranındaki gelişmiş düzenleyiciden, hedef UI öğesini belirttikten sonra hedef ve çapa özniteliklerinin tüm seçicileri.

Masaüstü kayıt ile temel kayıt arasındaki fark nedir?

Merhaba @Nidhi, Masaüstü ve Temel kayıt arasındaki temel fark şudur: Masaüstü kaydedici birden fazla işlem yapmak için optimize edilmiştir , temel kaydedici genellikle yalnızca bir etkinlik yapmanız gerektiğinde kullanılır. Temel kaydedici, masaüstü kaydediciden daha yavaştır.

Bir try catch bloğunda sahip olabileceğiniz maksimum yakalama sayısı nedir?

Bir Try/Catch bloğunda kaç Yakalamanız olabilir? 4) Sayıda sınır yok yakalar.

HTML'de soyundan gelen ne anlama geliyor?

Azalan. Bir torunu ifade eder bağlı olan ancak belge ağacının altında kalan herhangi bir öğe - kaç seviye düşük olursa olsun. Aşağıdaki şemada, elemanın altına bağlı olan tüm elemanlar o elemanın torunlarıdır.

Alt ve alt seçiciler arasındaki fark nedir?

Alt Birleştirici (>) yalnızca belirli bir öğenin doğrudan çocukları olan HTML Öğelerini seçer. Descendant Birleştirici seçim yaparken çocuk, torun veya torun olan tüm HTML Öğeleri ve benzeri. Hepsi belirli bir öğenin torunlarıdır ve bu nedenle hepsi seçilir.

Nesil Combinator'ın arkasındaki konsept nedir?

Alt birleştirici — tipik olarak tek bir boşluk ( ) karakteriyle temsil edilir — ataları varsa (ebeveyn, ebeveynin ebeveyni, ebeveynin ebeveyninin ebeveyni vb.) ikinci seçici tarafından eşleşen öğelerin seçileceği şekilde iki seçiciyi birleştirir. ilk seçiciyle eşleşen öğe.

Bir iş akışında ne tür argümanlar kullanabilirsiniz?

UiPath'te argümanlar farklı türdedir, bu nedenle aşağıdaki gibi farklı argüman türleri oluşturabiliriz: Genel değer, metin, sayı, veri tablosu, nesne, Boole .

Bir Web kayıt otomasyonunun başlangıcı nasıl kaydedilebilir?

Tasarım sekmesinin Sihirbazlar grubunda Kayıt > Web'i seçin. Web Kaydı araç çubuğu görüntülenir ve ana görünüm simge durumuna küçültülür. Kaydet'i tıklayın . Otomatik kayıt işlemi başlar.

Orkestratörde bir süreç nedir?

Orkestratör aşağıdaki süreci takip eder: Önce görevinizi yerine getirmek için robotlar oluşturmalısınız . Daha sonra bir Proje oluşturup Yayınlamalısınız ki onu bir süreç olarak kullanabilesiniz. Bir süreç oluşturduğunuzda, bu süreci belirli bir ortamda yürütmek için bir robot atamanız gerekir ve bu bir İş oluşturacaktır.

Karmaşık iş akışını daha küçük adımlara bölmek için kullanılır UiPath?

İş Akışını Çağırma etkinliği iş akışını daha küçük bileşenlere bölmek için ana araçlardan biridir.

Aktivite tamamlandığında hangisi duraklama ekler?

DelaySonra – aktiviteden sonra milisaniye cinsinden bir duraklama ekler. DelayBefore – aktiviteden önce milisaniye cinsinden bir duraklama ekler. TimeoutMS – bir hata atılmadan önce belirli bir öğenin bulunması için beklenecek süreyi (milisaniye cinsinden) belirtir.

Hangisinin birden çok dallanma mantıksal işleci vardır?

en önemli yönü akış şemaları sıralardan farklı olarak, karmaşık iş süreçleri oluşturmanıza ve etkinlikleri birden çok yolla bağlamanıza olanak tanıyan birden çok dallara ayrılan mantıksal işleçler sunmalarıdır.