Hoverboard'um neden sürekli bip sesi çıkarıyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ervin Flatley
Puan: 4.5/5(27 oy)

Bip sesi otomatik olarak ortaya çıkar. Hoverboard'unuz, hoverboard'un bulunduğu yüzeyin veya hoverboard platformunun kendisinin 15 dereceden fazla geriye veya ileriye doğru eğildiğini algılar veya uçan kaykay 30 dereceyi aşan bir eğimde oturuyorsa. Hoverboard'unuzu düz, pürüzsüz bir yüzeye taşımayı deneyin.

Hoverboard'umun bip sesini durdurmasını nasıl sağlayabilirim?

Cihaz kapanana kadar güç düğmesini en az 10 saniye basılı tutun . Bu, bip sesini durdurmalı ve yanıp sönmesi gereken LED ışıklarını etkinleştirmelidir. Cihazı birkaç saniye kapalı bırakın. Hoverboard'u tekrar açmak için güç düğmesine tekrar basın.

Uçan kaykayım neden bip sesi çıkarıyor ve kapanmıyor?

Uçan tahta sürekli bip sesi çıkarıyor ve kapanmıyorsa, uçan tahtayı alıp arka bahçede tutmalısınız veya kartın pilini boşaltmasına izin vermek için garaj . ... Uçan tahta tamamen şarj olduktan sonra, güç anahtarını açın ve uçan tahtanın normal şekilde çalıştığını göreceksiniz.

Hoverboard'um neden delirmeye devam ediyor?

Uçan kaykayın titreşmesinin ve daireler çizerek dönmesinin en yaygın nedeni, uçan kaykay ayağına yeterince ağırlık uygulamadınız . Ağırlığınız her iki platforma eşit olarak dağılacak şekilde iki ayağınızı da sıkıca yerleştirmelisiniz. ... Bu, uçan-tahtanın etkili bir şekilde kendi kendini dengelemesine yardımcı olmak içindir.

Hoverboard pilimin kötü olup olmadığını nasıl anlarım?

Pil azaldığında, kırmızı bir gösterge ışığı sürekli yanıp söner . Yeşile (ışık) gidin ve sürüşten önce tamamen şarj edin, aksi takdirde videonun ortasında gösterilen reklamın çalışması durabilir. Çocuklar sınırları zorlamak isteyebilir ve tam şarj olmasını beklemeyebilir, ancak gösterge ışıkları turuncu veya kırmızı ise sürmemelidir.

Hoverboard Kırmızı Işık Yanıp Sönen ve Bip Sesi Nasıl Düzeltilir!

30 ilgili soru bulundu

Hoverboard'um neden çalışmıyor?

Aşağıdakiler dahil, bunun olmasına neden olabilecek birkaç sorun vardır: Kablolar gevşedi veya kötü bir bağlantı var. Dahili devreler arızalı. Denge sensörlerinin yeniden kalibre edilmesi gerekir.

Uçan kaykayın sıfırlama düğmesi var mı?

Uçan tahtanızı sıfırlamak veya yeniden kalibre etmek için, uçan tahtanızın kapalı olduğundan ve tekerlekleri üzerinde zeminle aynı seviyede olduğundan emin olmanız gerekir. Hoverboard'unuzu hareket ettirmeden, güç düğmesini 10 saniye basılı tutun . ... Uçan kaykay şimdi sıfırlandı ve açılmaya hazır.

Hoverboard'umun sadece yarısı neden çalışıyor?

Hoverboard'un bir tarafının çalışmaması yaygın bir sorundur. Çoğu durumda, bunun nedeni bir hatalı jiroskop . Bu sorun jiroskop değiştirilerek çözülebilir. ... Sorununuzu çözmek için jiroskopunuzu mükemmel bir yedek ile değiştirdiğinizden emin olmalısınız.

Hoverboard'um neden sürekli kırmızı bip sesi çıkarıyor?

Uçan kaykay üzerindeki yeşil ışık yanıp sönüyorsa pil seviyeniz %20'den düşük demektir, kırmızı ışık bip sesi çıkarmaya başlarsa bu, pil seviyeniz son derece düşük % 5'ten az olan, bu durumda sürmemeye dikkat edin, her iki durumda da, swegway'inizi normal bir şekilde şarj etmeniz yeterlidir.


Bir uçan kaykay pilini nasıl sıfırlarsınız?

Sıfırlamayı başlat

  1. Bir uçan kaykay sıfırlayarak başlayın.
  2. Güç düğmesini on saniye basılı tutun.
  3. yanıp sönen ışıkları ve bip seslerini görmezden gelin. ...
  4. Düğmeyi basılı tutarken sıfırlama işlemi devam ediyor.
  5. Ardından güç düğmesini bırakın ve uçan kaykayı kapatın.
  6. Uçan kaykay şimdi sıfırlandı ve tekrar açılmaya hazır.

Hoverboard'um neden bu kadar hızlı ölüyor?

Hız: Yüksek hızlarda sürmek pili normalden daha hızlı tüketir. daha yavaş bir hızda uçan kaykay sürmek. Hava koşulları: Sıcaklıklar yüksekse piller daha hızlı boşalma eğilimindedir. Ağırlık: Ağır bir cihaz ve ağır bir sürücü birleştiğinde pilin çabuk bitmesine neden olur.

Uçan kaykay için yeni bir pil alabilir misin?

İyi haber şu ki, uçan kaykay pilini şu şekilde değiştirebilirsiniz: StreetSaw'dan yepyeni bir tane ve uçan kaykayınız ilk başta olması gerektiği gibi çalışacaktır.

Bir uçan kaykay 1 nasıl sıfırlanır?

Hoverboard'unuzu hareket ettirmeden, güç düğmesini 10 saniye basılı tutun . Bu 10 saniye içinde tüm yanıp sönen ışıkları ve bip seslerini yok sayın. Ardından güç düğmesini bırakın ve uçan kaykayı kapatın. Uçan kaykay şimdi sıfırlandı ve açılmaya hazır.


Uçan kaykay üzerindeki güç düğmesini basılı tuttuğunuzda ne olur?

Sıfırlanıyor. Yanıp sönen ışıkları ve bip seslerini yok sayarak güç düğmesini on saniye basılı tutun. Bunlar sadece işaret ediyor kartın düzgün bir şekilde dengelenmesi için yeniden kalibre edilmesi gerektiğini . Düğmeyi basılı tutarken, işlem devam ediyor.

Hoverboard'umu nasıl açarım?

Öncelikle, uçan kaykayınızın düz bir zeminde olduğundan emin olmanız gerekir. O zamanlar gümüş düğmeyi basılı tutarak gücü açın . Bir bip sesi duyacaksınız ve orta konsol ışığı yeşile dönecek. LED ışıklar ileriye dönük olmalı ve sensör pedlerine bastığınızda yanmalıdır.

Bir uçan kaykayı tamir etmenin maliyeti nedir?

Bu, bir satıcıda uçan kaykay tamir etmek için genel fiyatlandırmadır: Anakart 150$. Jiroskop 120$ . 180 TL motor değişimi.

Uçan kaykay üzerindeki ışıklar ne anlama geliyor?

Etkinleştirildikten sonra uçan tahtanızın ortasında yanıp sönen kırmızı bir ışık görürseniz, bu, uçan tahtanızda onarılması gereken bir sorun olduğu anlamına gelir. Sorunları gösteren kırmızı yanıp sönen ışık dairedir, kırmızı yanıp sönen ışık ise düşük pil bir pil şeklindedir .


Bir uçan kaykayın şarj olmamasına ne sebep olur?

Uçan kaykay açılmıyorsa, bu şu anlama gelebilir: şarj bağlantı noktası hasarlı veya bağlantısı kesilmiş . Uçan kaykayın altını söküp çıkarabilir ve şarj portu kablolarında arıza olup olmadığını kontrol edebilir ve doğru şekilde takıldığından emin olabilirsiniz. Şarj portu arızalıysa veya kabloları eksikse buradan satın alabilirsiniz.

Hoverboard'lar ne kadar sürer?

Hoverboard'lar ortalama olarak 3-4 yıl kullanım ömrünün sonuna gelmeden önce ve başka bir tane satın almanız gerekecek. Bazıları marka, model, kullanım gibi birçok faktöre bağlı olarak daha uzun süre dayanır, bu nedenle bu soruya kesin bir cevap vermek zor.

Hoverboard'umu bir gecede takılı bırakabilir miyim?

Bu, en iyi Hoverboard scooter'ınızı aşırı şarj edeceğiniz anlamına gelir. dört ila beş saat yani pilin bitmesine neden olabilir, o kadar verimli olmaz ve daha sık ve daha uzun süre şarj edilmesi gerekebilir. Hoverboard scooter kullanımda değilken gün boyunca şarj etmenizi öneririz.