Dövmeyi Tyron Woodley mi yaptırdı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Shayna Reynolds
Puan: 4.7/5(11 oy)

Woodley mürekkebi sol orta parmağının içine yerleştirmeyi seçti. . Pazartesi günü, Woodley Instagram'da dövmenin bir fotoğrafını yayınladı. 38 yaşındaki yazar, 'Seni seviyorum oğlum' yazdı. 'Şimdi gel ve şunu al-- kırbaç çünkü büyüklerinle konuştuğunu duydum.'

Dövmeyi dövüşten sonra Tyron Woodley mi aldı?

Tyron Woodley Diyor Dövme Sanatçısı Kaybından Sonra Hiç Görünmedi Jake Paul'e. Eski UFC ağır siklet şampiyonu Tyron Woodley, Ağustos ayındaki boks maçındaki kaybından sonra YouTube yıldızıyla girdiği bir bahisi ödemek için bir 'Jake Paul'u Seviyorum' dövmesi almaya hazır olduğunu, ancak sanatçının kavgadan sonra hiç ortaya çıkmadığını söyledi.

Kimler dövme yaptırmamalıdır?

İyileşme Yeteneğinizi Engelleyebilecek Sağlık Sorunlarınız Var. Bir dövmenin iyileşme sürecinde bazı sağlık sorunları ciddi sorunlara neden olabilir. Şeker hastalığı, kalp sorunları ve dolaşım sorunları, basit bir dövme yaptırmayı çok tehlikeli hale getirebilecek sadece birkaçıdır.

Tyrone, I Love Jake Paul dövmesini mi aldı?

Maç ne kadar yakın olursa olsun, Paul kazandı ve şimdi Woodley pazarlığın kendi sonunu elinde tutuyor ve sol orta parmağında bir I Love Jake Paul dövmesi . Seni seviyorum oğlum, Woodley Instagram'a yazdı. ... Woodley dövmeyi yaptırdıysa, rövanş hakkı alacaktı. Görünüşe göre şimdi kavga olabilir.

dövme günah mı

Dövmeler Günah Değildir Ama Bazı Semboller Olabilir

Örneğin, bir pagan sembolü dövmesi yapacaksanız, muhtemelen Hıristiyanlığa karşı bir dövme yapacaksınız, aynı şekilde, potansiyel olarak cadılığı ima eden veya başka bir dini yücelten bir işaret dövme yapacaksanız.

Tyron Woodley, Jake Paul dövmesini aldı: Ben sözümün eriyim

40 ilgili soru bulundu

Neden asla dövme yaptırmamalısın?

dövmeler cildi kırmak , bu, aşağıdakiler dahil cilt enfeksiyonlarının ve diğer komplikasyonların olası olduğu anlamına gelir: Alerjik reaksiyonlar. Dövme boyaları - özellikle kırmızı, yeşil, sarı ve mavi boyalar - dövme bölgesinde kaşıntılı döküntü gibi alerjik cilt reaksiyonlarına neden olabilir. Bu, dövmeyi yaptırdıktan yıllar sonra bile ortaya çıkabilir.

Dövmelerle cennete gidebilir miyiz?

Bir insanı Cennete götüren şeyler hakkında İncil'in ne öğrettiğini biliyorsanız; dövme yaptırmak seni cennete girmekten alıkoymaz . İncil bunu şiddetle yasaklar ve ayrıca gelecekte bazı cilt sorunlarına da neden olabilir. ... Cennette, günahsız mükemmel, şanlı ve bozulmaz bir bedene sahip olacağız.