tyler shultz şimdi ne yapıyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. German Wolff
Puan: 4.5/5(17 oy)

Şu anda Shultz, şirketin CEO'su ve Kurucu Ortağıdır. Flux Biosciences, Inc. , bir körfez alanı başlangıcı. Flux Biosciences, stres, egzersiz ve doğurganlık ile ilgili biyobelirteçleri ölçmek için en son teknolojiyi kullanarak tıbbi sınıf teşhisleri tüketicilerin evlerine getirmeyi amaçlamaktadır.

Tyler Schultz bugün ne yapıyor?

Shultz kendi test şirketini kurmaya devam etti, Akı Biyobilimleri Bu, idrarın test edilme şeklini iyileştirmeyi amaçlar.

George Shultz, Theranos ile ne kadar para kaybetti?

Ayrıca Theranos'un önde gelen ve uygulamalı yönetim kurulu üyesiydi. 700 milyon dolardan fazla çökmeden önce yatırımcılarından.

Tyler ve George Shultz'un Theranos hikayesiyle nasıl bir bağlantısı var?

George Shultz'un torunu olan Tyler Shultz, 2013 yılında Stanford'daki kolejdeki küçük ve son sınıfları arasında Theranos'ta stajyer olarak başladı. ... Müfettişler geldiğinde odaya alınmadılar. Theranos makineleri kan örneklerini test ediyordu .

George Shultz Theranos hakkında ne diyor?

Theranos'un gerçekleşmesine izin vermemesi gereken o kadar çok sistem vardı ki , Shultz, 29, bir telefon görüşmesinde söyledi. Ancak bu tür Covid sonrası dünyada, dolandırıcılık için çok fazla fırsat görüyorum. Bilim tarafı gerçekten çok hızlı ilerliyor. Köşeler kesilecek.

Jeff Wilks, Tyler Shultz ile Sohbetinde

41 ilgili soru bulundu

Theranos'u kim çaldı?

Hemen bir ay sonra Cheung yeni işine başladıktan sonra, birkaç damla kan üzerinde çok çeşitli testler yapılmasını sağlayarak kan testinde devrim yaratması beklenen teknolojiyle ilgili sorunlar bulmaya başladığını söyledi. Sonunda, Cheung istifa etti ve Theranos'ta gördükleri hakkında hükümete düdük çaldı.

Theranos'ta kim para kaybetti?

James Mattis Güvendiğini Kanıtladı Elizabeth Holmes , Theranos'ta Kayıp Para - Bloomberg.

Theranos nasıl bu kadar çok para topladı?

2016'da Vanity Fair, Theranos'un 2014'te 9 milyar dolarlık değerine ulaşmak için 200 milyon dolar daha topladığı zaman, bu paranın büyük ölçüde geldiğini bildirdi. özel sermayeden .

Bilgi uçurmak suç mu?

İhbarcıların, bir anlaşmazlık açarken iddialarını destekleyebilecek bilgi ve diğer belgeleri sunmaları gerekmektedir. Yalan söyledikleri anlaşılırsa, suç duyurusunda bulunabilirler .


Theranos'u ne düşürdü?

Emily Primeaux, CFE tarafından; Fotoğraflar Alison Yin / AP Images. Şirket, 2003'teki kuruluşundan 2015'te başlayan destansı çöküşüne kadar haber döngülerini domine etti. Bir zamanlar 9 milyar dolar değerinde olan kan testi girişimi Theranos düştü. teknolojisinin bir sahtekarlık olduğu iddiaları ortaya çıktıktan sonra lütuftan .

Theranos'u Kim Ortaya Çıkardı?

İlerleyen aylarda, muhabir John Carreyrou Silikon Vadisi sevgilisinin söylediği test cihazlarının sadece bir damla kanla çeşitli tıbbi testleri nasıl yapabildiğini ortaya çıkardı, aslında analizlerin çoğunu yapmak için kullanılmadı.

Theranos ne kadar para kaybetti?

Dün mahkemede jüri üyeleri, So Han Spivey'in de kullandığı şirketin uzun süredir baş mali sorumlusu Danise Yam'ın ifadesini dinledi. Yam, Theranos'un 2010'da 16,2 milyon dolar, 2011'de 27,2 milyon dolar, 2012'de 57 milyon dolar ve 2013'te 92 milyon dolar . Yam, 2013'te işlerin biraz sıkılaşmaya başladığını söyledi.

Theranos para kazandı mı?

2014: ile 400 doların üzerinde Theranos'un değeri yaklaşık 9 milyar dolar. Holmes, %50 hissesi sayesinde etkin bir şekilde multi-milyarder oldu.


Theranos'a ne kadar yatırım yapıldı?

Theranos kaldırdı yaklaşık 1,3 milyar dolar Crunchbase verilerine göre, tarihi boyunca fonlamada (borç finansmanı dahil 1,4 milyar dolar). Crunchbase'e göre, Theranos ilk olarak Haziran 2004'te Draper Fisher Jurvetson (şimdiki adıyla Threshold) liderliğindeki 500.000 dolarlık bir tohum turuyla para topladı.

Elizabeth Holmes'un net değeri nedir?

2016 Milyarderler NET DEĞER

Geçen yıl Elizabeth Holmes'u dünyanın en genç kendi kendine yeten kadın milyarderi olarak listeledik ve tahmini bir değere ulaştı. 4,5 milyar dolar .

Elizabeth Holmes şu anda kaç yaşında?

Kaliforniya'nın Kuzey Bölgesi'ndeki ABD avukatlık bürosundaki savcılar, önce Bayan Holmes'u suçladı, şimdi 37 yaşında , ve eski Theranos yöneticisi Ramesh Sunny Balwani, 56, Haziran 2018'de.

Theranos nerede hata yaptı?

Holmes'un Theranos'ta yaptığı en kötü şeylerden biri, Theranos Edison'u kullanmaktı. gerçek hayat denemelerinde yanlış sonuçlar . Bu, büyük bir ilaç firmasının 2008 yılında teknolojisini 3. ve 4. evre kanser hastaları üzerinde bir çalışma için test etmek üzere Theranos ile bir anlaşma yaptığında meydana geldi(7).


John carreyrou Wall Street Journal'dan neden ayrıldı?

Ağustos 2019'da Carreyrou, Wall Street Journal'dan ayrıldı gazete tarafından yasaklanan ücretli konuşmaları tercih etmek . Gelecek planları için 'Kariyerimin ikinci kısmı için kurgusal olmayan kitaplar yazmaya devam etmek istiyorum' yorumunu yaptı.

Theranos ne zaman ortaya çıktı?

Wall Street Journal'ın araştırma raporu 2015 ve 2016 Theranos Inc.'in teknolojisinin nasıl çalışmadığını, kan testi şirketinin başarısızlıklarını nasıl örtbas etmeye çalıştığını ve hastaların hayatlarının nasıl etkilendiğini ve sağlıklarının nasıl tehlikeye girdiğini ortaya çıkardı. Theranos, Journal'ın haberlerini yalanladı.

Bir ihbarcı anonim kalabilir mi?

Kimliğinizi ifşa etmek istemiyorsanız, OIG ile iletişim kurarken anonim kalabilirsiniz. Ancak, anonimliğin hızlı veya kapsamlı bir soruşturmayı veya daha sonraki bir kovuşturmanın başarısını engelleyebileceğini lütfen unutmayın.

İhbarcılar ne kadar maaş alıyor?

Bir muhbir bir ödül alabilir toplanan parasal yaptırımların %10 ila %30'u arasında . 2012'den beri SEC, ihbarcılara 1 milyar dolardan fazla ödül verdi. Bugüne kadarki en büyük SEC ihbarcı ödülleri 114 milyon dolar ve 110 milyon dolar.


Bilgi uçurmaktan kovulabilir misiniz?

İşyerinde kamu yararına olan suistimal hakkında bir endişenizi dile getirirseniz, buna ihbarcılık denir. Bilgi uçurmaktan ihraç edilirseniz, otomatik haksız işten çıkarma talebinde bulunabilirsiniz . ... Ancak, mahkemenin otomatik olarak haksız olduğuna karar vereceği bazı görevden alma nedenleri vardır.