tvd'de sybil ne zaman ölür?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: D'angelo Ritchie Sr.
Puan: 4.5/5(24 oy)

'The Vampire Diaries': Seline ve Sybil Dead — 8. Sezon 10. Bölüm Özet - Hollywood Hayatı.

Sybil Vampire Diaries'de ölüyor mu?

Cade içeri girer, onları şaşkın ve şok içinde bırakır ve zilin sadece 11 kez çalmasına rağmen bir ziyaret yapabileceğini açıklar. yapmaya çalıştıklarında onunla pazarlık, onları ateşe verir, hem Sybil'i öldürür ve Selin.

Damon, Sybil'den kurtuluyor mu?

Delena hayranları bunu öğrenince çok sevinecek Damon sonunda Sybil'in onun üzerindeki hakimiyetinden kurtulmayı başardı. ve Elena sayesinde kalbini söktü. Damon ve Sybil, Noel yemeğinin berbat konukları olsalar da, Caroline'ın her ikisi için de hâlâ hediyeler vardı.

Vampire Diaries'deki sireni öldürüyorlar mı?

Güçler ve Yetenekler. Ölümsüzlük: Sirenler ölemez çünkü Arcadius ile yaptıkları anlaşma ve insan etiyle ziyafet çekmeye devam ettikleri sürece genç kalabilirler. Virginia bilinen tek sirenin binlerce yıldır yaşadığından bahseder.

Sybil hangi bölümde görünüyor?

Sybil, The Vampire Diaries'deki en ürkütücü ve en önsezili tanıtımlardan birine sahip. Siren başlangıçta Cephanelik Canavarı olarak anılır ve gerçek kimliği Mystic Falls sakinleri için bir gizemdir. içinde görünür 7. sezon finali , ürpertici bir sahnede kurumuş ellerini Enzo'nun etrafına sarıyor.

The Vampire Diaries: 8x10 - Cade, Sybil ve Seline'i öldürür, cehenneme giderler [HD]

31 ilgili soru bulundu

Sybil, Silas'tan daha mı güçlü?

Silas kan içtikçe güçlendi örneğin, büyük bir miktar kan içene kadar büyük grupları bir kerede kontrol edemezdi. Sybil, isterse tüm bir sınıfı ve daha fazlasını kolayca kontrol ederken ve kurbanlarına dokunmasına gerek yok, sadece mırıldanıyor.

Damon, Sybil'den nasıl ayrılır?

- onu tüketecekti. Sonunda insanlık kazandı ve Damon, Sybil'e istediğini vermiş gibi yaptı. , ve onun yerine onu bayılttı. Ne yazık ki, Stefan geldi ve çan kısmını ondan aldı, ama Sybil'den ayrıldı. ... Ona insanlığını geri verdi ve duygusal ağırlık Damon'ı komaya soktu.

Stefan, Enzo'yu neden öldürdü?

Stefan'ın Enzo'yu öldürdüğü açıkken insanlığı kapalı olduğu için Bu noktada Elena'yı öldürme ihtimalinin Stefan için çok önemli olduğunu, çünkü Damon'la olan dolu dolu ilişkisinden kısmen sorumlu olduğunu düşündüğünü belirtmek önemlidir.

Sybil neden bu kadar kötü?

Başkasının etkisiyle kötüleşti . Her şey, Sybil'in psişik güçlerini keşfettiklerinde küçük bir kız olarak köyünden dışlanmasıyla başladı. ... Kız kardeşi onu iyi bir kızdan yamyam öldüren bir denizciye dönüştürdü.


Selin siren mi?

Daha sonra Seline'in olduğu ortaya çıkar. ikinci siren ve Sybil'in üvey kız kardeşi. ... Siren olmasına rağmen Seline, Lizzie ve Josie'ye derinden değer verdiğini gösterdi.

Damon hangi bölümde Sybil ile bağı koparıyor?

Seline ikizleri kullanırken, Sybil asıl adamı Damon'la uğraşıyor. Vampir Günlüklerinde 8. sezon 5. bölüm Damon, herkesle bağlarını koparmak istediğine karar verdi, sonra hemen fikrini değiştirdi. Daha sonra tekrar fikrini değiştirdi, Stefan tarafından zincirlendi ve ardından Sybil tarafından serbest bırakıldı.

Siren Damon'dan ne istiyor?

Elverişli olarak, Sybil, Damon'a yardım edebilecek tek kişidir ve karşılığında Damon, onu öldürebilecek süper güçlü zil .

Damon onu öldürdükten sonra Sybil nasıl hala hayatta?

Sybil The Vampire Diaries'de hayatta olduğu sürece, bazı hayranlar Damon Salvatore'un kalbini söktüğünü düşünerek şaşırıyorlar. Yine de, o ölümsüz ve kalbini kırmadı ya da yok etmedi. Sadece cesedin yanındaki banka oturdu.


Tyler gerçekten Sezon 8'de ölüyor mu?

Damon, Matt'e Tyler Lockwood'u öldürdüğünü söyler. . Matt, Tyler'ın cesedini bulur ve Damon'ın onu öldürdüğünü doğrular. Matt diğerlerine Tyler'ın ölümü hakkında bilgi verir ve o, Caroline, Stefan ve Alaric onu gömmeye gittiklerinde Damon tarafından karşılanırlar.

Cephanelik neden Bonnie'yi istiyor?

Şu veya bu şekilde, Virginia anlatıyor Bonnie, The Armory'nin bir kasanın üzerine inşa edildiği . Kasa bir Bennett cadısı tarafından mühürlendi, Cephanelik'in Bonnie'yi bulmak istemesinin nedeni bu. Virginia ayrıca kasanın içindekilerin dışarı çıkmasını istemediğini de gösteriyor.

Sarah Salvatore hangi bölümde ölüyor?

Doğumu, iyi bir aile tarafından evlat edinilmesini sağlayan Stefan tarafından bir sır olarak saklandı. Duke Üniversitesi'nde sanat dalında okuyordu ve bir keresinde Monique ile yaz kampında tanışmıştı. Daha sonra Bugün Farklı Olacak filminde Sybil tarafından bıçaklandı. , onun ölümüyle sonuçlandı. Sarah, Salvatore Ailesi'nin bir üyesiydi.

Sybil neden Damon'ı istiyor?

Peki tüm bunların Damon'ı geri almakla ne alakası var? Sybil, Stefan'ın onun için bir şeyler yapmasını istiyor: Şeytan'ı öldürmesini, Cade'i kesin olarak öldürmesini istiyor. . ... Sybil, Stefan'a hikayesini anlatırken, Damon'ı büyülü bir nesne aramaya gönderdi.


Sirenler neden ikizleri istiyor?

Sybil, Damon aracılığıyla eserler arıyor, Seline ise ihtiyaç duydukları büyülü gücü elde etmekten sorumlu. Bu, neden dadı rolü yapması gerektiğini açıklıyor. İkizlerin güvenini kazanmak için seve seve yardım ederdim .

Alaric sağır mı?

Georgie, Stefan'a vervain yapar ve Alaric'i tünel sistemine hapseder. Ric kendini kör edip bıçaklamak zorunda kendini sağır etmek için kulak zarları tünellerden kaçmak için. Sonunda kaçar ve kasaba meydanına çıkar. Georgie'nin Sybil'in kız kardeşi namı diğer Seline'nin elinde buluştuğu yer !!!!!!!

Damon gerçekten Elena'nın cesedini yaktı mı?

Bunun gerçek olduğunu ve Anka Taşı'nın dışındaki bir başka zalim halüsinasyon olduğunu düşünmeden Damon, Elena'nın tabutuna ve vücuduna benzin döker ve Elena'nın yanarak öldüğünü görme halüsinasyonları görür. Damon yaptığı şeyden dehşete kapılmıştı ve bu Elena'nın tabutunun küle döndüğünü gösteriyordu. sahteydi .

Stefan Salvatore, Caroline ile neden evlendi?

Evli, Karı koca (Stefan öldü, Caroline'ı dul bıraktı); En İyi Arkadaşlar, Eski Müttefikler; Cinsel, Birbirlerine aşıklardı , Birbirlerini önemsediler, Stefan iyileşmiş bir vampir/insan iken bile birlikte bir hayata başlamaya istekliydiler, Caroline her zaman Stefan'ı sevecek.


Stefan neden Elena'yı öldürüyor?

Ve şimdi Stefan bir zamanlar sevdiği kadını öldürmeye gidiyor. Stefan'ın kardeşine söylediği gibi, Damon onun aracılığıyla bağlı olduğumuz sürece karışmaya devam et . Bu yüzden Stefan, Elena'nın gitmesini istiyor. ... Bu noktada Stefan, Elena'nın sürekli aralarına girmesinden bıktı, bu yüzden burada bitirmek için burada.

Damon ve Enzo kurtuluyor mu?

Enzo, Stefan'ın Ivy'yi öldürdüğü için onu sattığını söyler ve Damon bunu yapacağını söyler. Damon ve Enzo, Stefan tarafından kurtarılır. bu yüzden Mystic Falls'ın büyülü sınırını geçtiklerinden beri orijinal ölümleriyle ölmeyecekler.

Vampire Diaries'deki siren kim?

Nathalie Kelley The Vampire Diaries'in son sezonu için zihin kontrol eden siren ve Big Bad rolü için seçmelere katılmadan önce Yunan mitolojisini tazelediğinden emin oldu.

Bonnie, Sezon 8'de tekrar cadı mı olacak?

Enzo'yu bırakmak, Bonnie büyüsünü geri kazanabilir . Sihri restore edilerek ve yüzyıllar boyunca birçok atasının desteğiyle, Cehennemin kendisini ve onunla birlikte Katherine'i yok etmeyi başardılar. Bonnie sonunda Elena'yı büyülü komadan kurtarabilir ve ikisinin de hayatını kurtarabilir.