Tutarsız bir scrabble kelimesi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Timmy Wisoky
Puan: 4.1/5(73 oy)

Hayır, incogent scrabble sözlüğünde yok .

Incogent bir kelime mi?

inandırıcı değil ; ikna etmek için uyarlanmamıştır.

Cogant ne demek

1 A : zorla akla veya mantığa hitap etmek : ikna edici inandırıcı kanıt. b : ilgili, ilgili inandırıcı bir analiz. 2: inandırıcı güçleri zorlama veya kısıtlama gücüne sahip olmak.

Incognate ne demek

1 : aynı veya benzer nitelikte : genel olarak sinema ve tiyatronun benzer alanları. 2 : kan bağı ile akraba olan bir aile ile aynı zamanda akraba olan : anne tarafından akraba olan. 3a : aynı atadan gelen dilden türeyerek akraba olan İspanyolca ve Fransızca, akraba dillerdir.

Sözcük scrabble'da mı?

Evet , scrabble sözlüğündedir.

Oyununuzu güçlendirmek için bu 8 Scrabble kelimesini öğrenin

45 ilgili soru bulundu

Harf bir kelime olarak kabul edilir mi?

'A' belirsiz makaledir. 2. Kesin konuşmak gerekirse, her harf bir kelimedir . 'M', 'm' harfinin adıdır ve bir isimdir.

Scrabble'da hangi kelimelere izin verilir?

Konuşmanın bir parçası olarak etiketlenen tüm kelimelere (yabancı kökenli ve arkaik, modası geçmiş, konuşma dili, argo vb. olarak listelenenler dahil) aşağıdakiler dışında izin verilir: kelimeler her zaman büyük harfle yazılır, kısaltmalar, önekler ve son ekler tek başına durur , kısa çizgi veya kesme işareti gerektiren kelimeler.

Bir akraba örneği nedir?

Yeni bir dil öğrenirken, aynı kökten gelen bir kelime hatırlaması kolay bir kelimedir çünkü göründüğü ve anlamı zaten bildiğin bir kelimeyle aynı şey . Örneğin, İngilizce'deki şükran, İspanyolca'daki şükran ile aynı anlama gelir. ... Örneğin, siz ve kız kardeşiniz anne babanızın akrabasısınız.

Soydaş nedir ve örneği nedir?

Bir akraba bir Kökeninde başka bir kelimeyle ilgili olan kelime İngilizce kardeş ve Almanca bruder kelimesi veya İngilizce tarih kelimesi ve İspanyolca historia kelimesi gibi. ... Örneğin, kırılgan ve kırılgan kelimeleri Latince fragilis kelimesinden gelir.

İspanyol örneklerinde bir soydaş nedir?

Tanıması en kolay İspanyolca kökenli sözcükler İngilizce'de tamamen aynıdır. Ancak, kelimenin İspanyolca telaffuzu genellikle alışık olduğunuzdan biraz farklıdır. Bazı örnekler: metro, hastane, fikir, kaçış, lav, vize, sosyal, kaçınılmaz, cenaze, orijinal, tahıl, korkunç ve motor .

Bir şeyin uyumlu olması ne anlama geliyor?

1 : özellikle sıkıca birbirine yapışma eylemi veya durumu : birlik Partideki uyum eksikliği - The Times Literary Supplement (Londra) bir birlik içindeki askerler arasındaki uyum. 2: benzer bitki parçaları veya organları arasındaki birleşme. 3: Bir cismin parçacıklarının kütle boyunca birleştiği moleküler çekim.

Bu küstah kelimesinin anlamı nedir?

: sınırları aşmak (uygunluk veya nezaket açısından): özgürlükleri almak.

İkna edici bir örnek nedir?

Cogent'ın tanımı, inandırıcı veya inandırıcı olan bir şeydir. Cogent'in bir örneği, iklim değişikliğinin insanların eylemlerinden kaynaklandığı fikri . sıfat.

Rahatsızlığı bir fiil olarak nasıl kullanıyorsunuz?

fiil (nesne ile birlikte kullanılır), uygun · uygun · uygun , uygunsuz · uygunsuz. zahmete veya zahmete sokmak; incommode: Sürekli telefon ederek herkesi rahatsız etti.

Cogency nedir?

isim. ikna edici veya ikna edici olma niteliği veya durumu : Argümanın ikna ediciliği reddedilemezdi.

3 tür akraba nedir?

Tanımlanması nispeten kolay olan üç tür soydaş vardır:

  • Yazılışları tamamen aynı olan kelimeler.
  • Biraz farklı yazılmış kelimeler.
  • Yazılışları farklı ama kulağa benzer gelen kelimeler.

Hangi diller İngilizce ile akrabadır?

  • Köken, farklı bir dildeki bir kelimeyle aynı kökenden gelen bir kelimedir. ...
  • İngilizce, Latince (İspanyolca, Fransızca ve İtalyanca) sözcükleri sever, bu nedenle birçok İngilizce sözcüğün Romantik/İtalik dillerde benzer karşılıkları vardır.

Bir kelimenin eş anlamlı olup olmadığını nasıl anlarsınız?

soydaşlar iki dilde benzer anlam, yazım ve telaffuz paylaşan kelimeler . İngilizce, Çince gibi bir dille çok az sayıda aynı kökenli kelimeyi paylaşabilirken, İngilizce'deki tüm kelimelerin %30-40'ı İspanyolca'da ilgili bir kelimeye sahiptir.

Aynı soydan gelen çocuklar nedir?

soydaşlar ortak bir kökene sahip kelimeler (kaynak) . Bir dilde veya bir grup dilde olabilir. Birinci Örnek: 'bileşik', 'kompozisyon' ve 'kompost', 'bir araya getirmek' anlamına gelen Latince 'componere' ile aynı kökten türetilen İngilizce dilinde aynı kökten türetilmiş sözcüklerdir.

Okulda bir soydaş nedir?

Birbiriyle ilişkili farklı çalışma alanları. Soydaşlar ana dallardan daha küçüktür. Genellikle reşit olmayanlara benzerler. Ancak reşit olmayan kendi kendine tamamlanırken, aynı kökenli her zaman başka bir ilgili çalışma alanına eşlik eder .

Scrabble'da Hangi Kelimeler Kullanılamaz?

Yani 'dalgınlık' , 'dengeleme' ve 'düzensizlik karşıtlığı' asla bir Scrabble oyununda oynanmayacaktır. Sadece 1 'z' ve 2 boşluk var. Bu, 4 'z'li herhangi bir kelimenin çalınamayacağı anlamına gelir.

Scrabble'da ne tür kelimelere izin verilmez?

Çalınmasına izin verilmeyen bazı kelimeler vardır ve bunlar arasında son ekler, önekler ve kısaltmalar bulunur. Kısa çizgi veya kesme işareti kullanılmasını gerektiren herhangi bir kelime oyunda oynanamaz. Büyük harf kullanımını gerektiren hiçbir kelimeye izin verilmez.

Zut bir Scrabble kelimesi midir?

Hayır, zut scrabble sözlüğünde yok .