Turnitin intihal denetleyicisi ücretsiz mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lucio Mayert
Puan: 4.4/5(30 oy)

Trust My Paper'dan Ücretsiz Çevrimiçi İntihal Denetleyicisinin FaydalarıÇoğu kolej kampüs genelinde Turnitin kullanır, bu nedenle eğitmenler bu yazılım aracılığıyla kağıtları intihal için kontrol eder. Ve Onun yüzde ile ücretsiz bir intihal denetleyicisi .

Turnitin'i ücretsiz olarak nasıl kontrol edebilirim?

Evraklarınızı ücretsiz kontrol etmek için Turnitin'i kullanabilirsiniz. Turnitin kendi kendine kontrol yoluyla veya üniversitenizin öğrenci portalı aracılığıyla . Sınıfsızsanız, meslektaşlarınızdan hesaplarını kullanmalarını isteyebilirsiniz, ancak çalışmayı kendilerine ait olarak göndermemelidirler.

Turnitin'i ücretsiz kullanabilir miyim?

Ne yazık ki, bir öğrenci olarak, Turnitin'i ücretsiz kullanamazsınız . Turnitin, intihal önleme yazılımını yalnızca üniversitelere ve diğer kurumlara sunar. ... Öğrenciler için, Scribbr İntihal Denetleyicisi Turnitin'e iyi bir alternatiftir. Fiyatlar belgenizin boyutuna bağlıdır ve 18,95 dolardan başlar.

Turnitin kadar iyi olan intihal kontrol etmek için ücretsiz bir araç var mı?

engerek tıpkı birçok üniversite tarafından kullanılan ünlü intihal denetleyicisi Turnitin gibi çalışır. Web tarayıcınız aracılığıyla dünyanın her yerinden erişilebilen Viper, inanılmaz derecede hızlı, güçlü ve kullanımı kolaydır. ... Ve hepsinden önemlisi, Turnitin ve WriteCheck'in aksine, öğrencilere tamamen ücretsiz bir seçenek sunuluyor!

Ücretsiz bir intihal denetleyicisi var mı?

Grammarly'nin intihal checker, ProQuest'in akademik veritabanlarının yanı sıra milyarlarca web sayfasından intihal tespit edebilir. Ücretsiz intihal kontrolümüz, metninizin yinelenen içerik içerip içermediğini size söyleyecektir.

Ücretsiz Turnitin İntihal raporu nasıl alınır | Ücretsiz intihal kontrolü | Turnitin kullanarak intihal kontrol edin

45 ilgili soru bulundu

Hangi düzeyde intihal kabul edilebilir?

Bir el yazmasında intihalin yüzde kaçının kabul edilebilir olduğu konusunda fikir birliği veya kesin kurallar yoktur. Sözleşmeye göre, genellikle bir metin benzerliği %15'in altında dergiler tarafından kabul edilebilir ve %25'in üzerinde bir benzerlik yüksek oranda intihal olarak kabul edilir. %25'ten fazla değil.

Grammarly intihal denetleyicisi Turnitin kadar iyi mi?

Grammarly Turnitin'den daha iyi değil İntihal kontrolü açısından Turnitin çok daha üstün bir intihal denetleyicisidir. Ancak, Grammarly, dilbilgisi hatalarını kontrol etmede daha üstündür. Grammarly, bugün piyasadaki tartışmasız dünyanın en doğru dilbilgisi kontrol yazılımıdır.

En iyi iThenticate veya Turnitin hangisi?

Turnitin ve iThenticate aynı veritabanlarını kontrol eder, ancak bu hizmetler farklı kullanıcı kategorileri için tasarlanmıştır. Turnitin, eğitmenlerin ve derslerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanırken, iThenticate, araştırmacılar için bir intihal tespit hizmetidir. iThenticate kurs için kullanılamaz.

Turnitin'e en iyi alternatif nedir?

En İyi 10 Turnitin Alternatifleri ve Rakipleri

  • Kontrolsüz.
  • PlagScan.
  • Gramer İşletmeciliği.
  • İntihalCheck.org.
  • ProWritingAid.
  • Noplag.
  • İntihal Denetleyicisi X.
  • KAYIT.

Turnitin başka sözcüklerle ifade etmeyi algılıyor mu?

İntihal, başka bir kişinin çalışmasını düşüncesizce kopyalamak iken, başka sözcüklerle yazmak, kavramları veya fikirleri başka bir kaynaktan yeniden yazmak veya yeniden yapılandırmaktır. ... Bununla birlikte, Turnitin'in algoritmaları, başka sözcüklerle yazılmış metni algılamak için sürekli olarak geliştirilmektedir. Bu nedenle, cevap evet. Turnitin başka sözcüklerle ifade etmeyi algılayabilir .

Turnitin'deki ödevimi nasıl kontrol ederim?

Orijinallik Raporunuzu görüntülemek için lütfen hesabınıza giriş yapın ve ödevinizin bulunduğu sınıfı girin. Eğitmeniniz öğrencilerin Orijinallik Raporlarını görmesine izin verdiyse, ödev portföyünüzde teslim tarihinizin yanında renkli bir dikdörtgen simge göreceksiniz.

Göndermeden önce Turnitin'i kontrol edebilir miyim?

Turnitin'in kendi kendine kontrol aracını kullanarak, göndermeden önce intihal olup olmadığını kontrol edebilir ve bir makalenin benzerlik puanını alabilirsiniz. YazKontrol . Turnitin kendi kendine kontrol, öğrencilerin göndermeden önce intihal ve dilbilgisi olup olmadığını kontrol etmelerini sağlar.

İyi bir Turnitin puanı nedir?

Benzerlik puanı için kabul edilebilir Turnitin yüzdesi. Kabul edilebilir Turnitin yüzdesi her şeydir %25'in altında benzerlik raporunda %25 ve altındaki Turnitin intihal puanı, makalenizin orijinal olduğunu gösterir.

Unicheck, Turnitin kadar iyi mi?

yorumcular hissetti Turnitin'in ihtiyaçlarını karşılar işleri Unicheck'ten daha iyi. Devam eden ürün desteğinin kalitesini karşılaştırırken, gözden geçirenler Unicheck'in tercih edilen seçenek olduğunu düşündüler. Özellik güncellemeleri ve yol haritaları için incelemecilerimiz, Unicheck yerine Turnitin'in yönünü tercih etti.

Viper, Turnitin kadar iyi mi?

Viper, kendisini Turnitin intihal yazılımına bir alternatif olarak konumlandırıyor (BK okullarının, kolejlerinin ve üniversitelerinin %98'i bunu kullanır). ... Denemeler, raporlar veya tez teslimleri için %20'yi aşan bir intihal puanı, kasıtlı intihalin iyi bir göstergesidir.

iThenticate'in sahibi kim?

Mart 2019'da, İleri Yayınlar Turnitin, LLC'yi 1,75 milyar ABD Doları karşılığında satın aldı.

Grammarly çalışmanızı çalar mı?

Hayır, Grammarly çalışmanızı çalmaz . Grammarly, tüm dünyada milyonlarca insan tarafından kullanılan bir çevrimiçi düzenleme yazılımıdır. Yazınızı Grammarly'ye aktardığınızda, işinizi bir e-posta göndermeye veya bulut hizmetlerinde bilgi depolamaya benzer bir riske maruz bırakırsınız.

İntihal denetleyicileri işinizi çalar mı?

Hayır ama aynı zamanda turnitin ve benzeri güvenilir bir yazılım kullanmanız gerekiyor efendim. ... Bir intihal yazılımı makaleyi çalamaz ancak hesap aboneliğinin ayarlarına ve türüne bağlı olarak makalenin bir kopyasını veritabanında tutabilir.

Grammarly intihalleri düzeltir mi?

Neyse ki, Grammarly Premium'un intihal denetleyicisi, alıntı yapılması gerekebilecek cümleleri ve paragrafları yakalamanıza yardımcı olabilir. Metninizi şimdi kontrol edin. Grammarly metninizdeki intihalleri tespit eder ve diğer yazma sorunlarını kontrol eder .

Turnitin'deki 7 benzerliği kötü mü?

Yaygın olarak kabul edilen Turnitin yüzdesi %15 ve altıdır. Yine de, evrensel olarak belirlenmiş bir benzerlik puanı yoktur , çünkü intihal politikaları kurumlara göre değişir. Bazı üniversiteler Turnitin puanlarını %10 kabul ederken, diğerleri kaynaklara iyi atıfta bulunulursa %45'e kadar eğlendirir.

Turnitin'deki 40 benzerlik kötü mü?

%40'lık bir eşleşme tamamen kabul edilebilir olabilir , çalışmanız doğru bir şekilde sunulduğu ve referans verildiği sürece. Tersine, sadece %4'lük bir eşleşme, çalışmanızın yetersiz kaynaklar tarafından desteklendiğini gösterebilir.

Turnitin'deki 60 benzerlik kötü mü?

Ortalama benzerlik indeksi – maçların yaklaşık %50'sine kadar

Bir makalenin diğer öğelerle %50'ye varan oranda eşleşmesi oldukça normaldir; ya da daha fazlası. Bu, intihalden suçlu olduğunuz anlamına gelmez.

Kurs kahramanı Turnitin'de görünüyor mu?

Turnitin, Course Hero'yu kontrol eder ve Kursu kopyalayıp gönderdiyseniz intihal tespit edebilir Kahraman kağıtları. ... Course Hero, öğrenciler için öğrenme materyalleri sağlayan çevrimiçi bir veritabanıdır. Bu, Turnitin'in tespit edebileceği diğer çevrimiçi kaynaklardan farklı değildir. Course Hero ayrıca yaygın olarak kullanılan bir çevrimiçi veritabanıdır.

Turnitin'de yüksek benzerlikten nasıl kaçınırım?

Turnitin'de Benzerliği Azaltmanın 5 Yolu

  1. İntihalden kaçınmak için kaynaklarınızı belirtin. ...
  2. Benzerliği azaltmak için Tırnak işaretleri kullanın. ...
  3. Çok fazla alıntı yapmaktan kaçının. ...
  4. İntihal kaldırmak için iyice açıklayın. ...
  5. Kelime kelime kopyalamaktan kaçının.