Neden ttdeye bu kadar uzun sürüyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Geraldine Gerhold IV
Puan: 4.9/5(50 oy)

İçerideki takip numarası, parselin zamanında durumu . Genellikle, paketin çoğu ülkeye veya sizin yerinize ulaşması 10 ila 20 doğal gün sürebilir. Nakliye süresi, kontrol edilmesi gerçekten zor olan hedef ülke, gelenek, hava durumu ve benzeri gibi birden fazla faktöre bağlıdır.

TTDeye kontakları gözleriniz için kötü mü?

NEW YORK - TTDeye markası altında çevrimiçi olarak satılan birkaç yüz çift renkli kontakt lens, Gıda ve İlaç İdaresi'nden hiçbir zaman izin almadıkları ve sağlık riski oluşturabilecekleri için toplatılıyor. Chengdu Ai Qin E-ticaret A.Ş. Gözlerinize bile zarar verebilirler ' FDA web sitesinde uyarıyor.

TTDeye ne kadar güvenilir?

TTDeye'nin bir 133 yorumdan 2,89 yıldızla tüketici puanı çoğu müşterinin satın alımlarından genel olarak memnun olmadığını gösterir. TTDeye'den şikayet eden tüketiciler en çok müşteri hizmetleri, kontakt lensler ve postane sorunlarından bahsetmiştir. TTDeye, Kontakt Lens siteleri arasında 23. sırada yer almaktadır.

TTDeye temaslarını ne kadar süreyle ıslatıyorsunuz?

Lensleri paketinden çıkardıktan sonra yeni özel bakım solüsyonuna koymasını, ıslatıp temizlemesini öneriyoruz. yaklaşık 8 saat , sonra onları gözler üzerinde denemek için. Günlük lenslerde olduğu gibi onları da bu şekilde temizlemeliyiz, böylece lensleri daha güvenli takabiliriz.

TTDeye kontakları yumuşak mı yoksa sert mi?

Bunlar sert kontakt lens (her zaman PMMA'dan yapılmıştır)、 yumuşak lens、RGP lens (Sert Gaz Geçirgen lens)、Hibrit kontakt lensler ve Silikon hidrojel lensler. Bu isimler hakkında kafanız karıştı, değil mi? Bu lensler hakkında size kısa bir izlenim vermek için artılarını ve eksilerini sıralayayım. l Uzun süre giyilebilir.

(TTDEYE İnceleme) Size söylemediklerini. | ChardanaieLashaun

36 ilgili soru bulundu

Ttdeye kontaklarımda uyuyabilir miyim?

2. Kullanılmış kontakt lensleri ödünç vermeyin, ödünç almayın veya paylaşmayın, aksi takdirde enfeksiyona ve hatta gözlerde körlüğe neden olabilir. 3. Lütfen uyumadan önce lenslerinizi çıkarın .

Ttdeye siparişimi iptal edebilir miyim?

Herhangi bir ürünü herhangi bir zamanda durdurma hakkımız saklıdır. . ... Bize verdiğiniz herhangi bir siparişi reddetme hakkımız saklıdır.

Hangi kontak hangi göz için Ttdeye?

Lensleri hafifçe bir parmağınızın üzerine koyun (genellikle işaret parmağı) lens yukarıdayken. Sağ taraf, resimde gösterildiği gibi bir U şekli görüntüler. Tersine, karşı taraf, resimde gösterildiği gibi ters çevrilmiş bir hasır şapka gösterir. Yani kenar, şapkanın kenarı gibi şekilleniyor.

Ttdeye reçeteyi kontrol ediyor mu?

Süreç Nasıl Çalışır? Her şeyden önce, sen bize reçete bilgisi sağlar ve ardından bir doğrulama talebiyle reçetenizi yazan kişiye göndeririz. ... Reçete yazan kişi gereken süre içinde yanıt vermezse, reçete otomatik olarak doğrulanır ve size kontakt lens sağlayabiliriz.

Ttdeye temaslarını ıslatmak zorunda mısınız?

Kontakt lens takmanın iyi olmadığı ve çoğu zaman gözleri incittiği ve bu da insanları üzdüğü doğrudur. ... Kabın içindeki su tuzludur, bu da doğrudan kornea ile temas için iyi değildir. Öyleyse, giymeden önce solüsyonla ıslatın önemli ve gerekli .

Ttdeye lensler ne kadar dayanır?

Yüksek standart, lenslerimizin uzun ömürlü olmasını sağlar. 12 aya kadar günlük tek kullanımlık kontakt lenslerle karşılaştırılabilir konfor ile.

Ttdeye temasları bir yıl sürer mi?

Gördüğünüz gibi, bu renkli kontakt lens ile gözlerde galaksi var gibi görünüyor. Su içeriği %38~45 ve 0,004 mm kalınlığındadır, bu nedenle rahatlık konusunda endişelenmeyin. bu kullanım süresi 12 aydır Bu nedenle bakımı ihmal edilemez.

Ttdeye'nin gelmesi ne kadar sürer?

Genellikle, sürebilir 10 ila 20 doğal gün Parselin çoğu ülkeye veya yerinize ulaşması için. Nakliye süresi, kontrol edilmesi gerçekten zor olan hedef ülke, gelenek, hava durumu ve benzeri gibi birden fazla faktöre bağlıdır.

Kahverengi gözler için hangi renk teması daha iyidir?

Koyu renk gözleriniz varsa opak renkli tonlar en iyi seçimdir. Doğal görünümlü bir değişiklik için bir daha hafif bal kahvesi veya ela renkli lens . Ancak gerçekten kalabalığın arasından sıyrılmak istiyorsanız, mavi, yeşil veya mor gibi canlı renklerde kontakt lensleri tercih edin.

Renkli kontaklar yasa dışı mı?

Yasaya göre, dekoratif kontakt lensler görüşü düzeltsin ya da düzeltmesin, bir göz doktorundan reçete ve uygun şekilde takmayı gerektirir. Reçetesiz satın alınabilen her türlü kontakt lens yasadışı olarak satılıyor —ve görme ve göz sağlığı için ciddi riskler oluşturabilir.

Her gün renkli kontaklar takmak kötü mü?

Renkli kontakların kullanımı güvenlidir ve isterseniz günlük olarak da kullanılabilir. . Kontaklar için bir reçeteye ihtiyacınız varsa, her iki dünyanın da en iyisini alabilmeniz için renkli kontaklar bir reçete versiyonuna da dönüştürülebilir.

OD sol veya sağ göz mü?

Aslında, reçetenizde fark edeceğiniz ilk şey, Rx etiketli sütundaki iki Latince terimin kısaltmalarıdır. Oculus dexter (OD) sağ göz anlamına gelir , oculus uğursuz ise sol göz anlamına gelir. Optometristiniz bu terimleri her bir gözün reçetesini not etmek için kullanır.

TTDeye FDA onaylı mı?

2011 yılında kurulan TTDeye, ABD FDA, ISO ve CE gibi uluslararası kalite doğrulaması ile uyumlu birinci sınıf kontakt lens ürünleri sunmak için her zaman müşteri ilkesinde ısrar ediyor.

TTDeye paketinde neler var?

TTDeye Unicorn Kontakt Lens Kiti

[Tek Boynuzlu At Kiti] Her hediye kutusu şunları içerir: dört çift güzel renkli kontakt lens, iki süslü karikatür kontakt kılıf, bir TTD ayna, iki normal kılıf ve bir tek boynuzlu at anahtarlık .

Ttdeye kontaklarını nasıl temizlersiniz?

A. sürtünme

  1. Avuç içine bir miktar solüsyon dökün ve merceği bir parmağınızla (genellikle orta parmakla) ovalayın;
  2. Yeni solüsyonu değiştirin, merceği cımbızla çevirin ve merceğin diğer tarafını temizleyin;
  3. Lensi cımbızla asarken bir miktar solüsyonla yıkayın;

Ttdeye iade ediyor mu?

İade edilen ürünler açılmamış veya orijinal ambalajı ile iyi durumda olmalıdır. Açılmış, hasar görmüş veya herhangi bir şekilde değiştirilmiş iade edilen ürünü kabul etmiyoruz. 3. Doğrudan sizin tarafınızdan geri gönderilen iade edilen ürünleri kabul etmiyoruz önce bizimle kontrol etmeden.

Ttdeye kontakları bir kılıfla mı geliyor?

kişilerin kendileri gerçekten güzel! Bazı cosplayler için üç çift sipariş ettim ve gerçekten rahatlar. paketleme süper sevimliydi ve yanında geldi çıkartmalar , üç kontak kutusu (biraz kontak çıkarıcı ve cımbız dahil), geçici dövmeler, el aynası ve parıltı.