Troian bellisario'nun çocuğu var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Prof. Fay Kemmer
Puan: 4.2/5(51 oy)

Troian Avery Bellisario, Amerikalı aktris ve yönetmen. Pretty Little Liars dizisinde Spencer Hastings rolüyle tanınmaktadır.

Troian Bellisario'nun bebeği kaç yaşında?

Bellisario ve eski Suits yıldızı zaten onların ebeveyni. 2 yaşındaki kızı Aurora. Aurora Ekim 2018'de doğduğunda Adams, şu anda bu dünyaya bir kız çocuğu getirmek için daha heyecanlı olamazdım, dedi.

Troian Bellisario'nun kaç bebeği var?

Troian Bellisario resmen bir annedir. iki ! 4 Haziran Cuma günü, Pretty Little Liars yıldızı, kendisi ve kocası Patrick J. Adams'ın, Elliot Rowena adında bir kızı olan ikinci çocuklarını memnuniyetle karşıladıklarını duyurdu.

Patrick J. Adams'ın çocukları var mı?

Troian Bellisario ve Patrick J. Adams'ın 2 Kızı Hakkında Bildiğimiz Her Şey, Aurora ve Elliot .

Troian nasıl doğurdu?

Pekala, Pretty Little Liars mezunu Troian Bellisario'ya yaptı. kızını arabada doğurmak . ... Troian'a göre, o ve kocası Suits mezunu Patrick J. Adams, hastanenin otoparkına geldiklerinde kasılmaları giderek daha da yakınlaşıyordu.

Troian Bellisario Ayrıntılar Çılgın Araba İkinci Kızın Doğuşu!

34 ilgili soru bulundu

Pretty Little Liars'tan Hannah gerçek hayatta hamile mi?

Bununla birlikte, hayranlar başka bir iyi noktaya değindi - Ashley, Hanna'nın gelecek PLL sezonu için planına fasulye mi döktü?! ... İşte karşınızda- Ashley Benson gerçek hayatta ya da şovda hamile değil .

Patrick Adams evli mi?

Kişisel hayat. Adams, Pretty Little Liars ile evlendi. yıldız Troian Bellisario Aralık 2016'dan beri.

Spencer'ın ikizi var mı?

Alex, Spencer'ın tek yumurta ikizi , dizinin final bölümüne kadar varlığı bilinmiyordu. Bellisario, Elle'ye verdiği bir röportajda, dizinin yaratıcısı Marlene King'in, dizinin beşinci sezonunun yayınlanmaya başladığı 2014'ten beri Spencer'ın ikizini tanıtmayı planladığını açıkladı.

En zengin tatlı küçük yalancı kim?

Holly Marie Tarak Ağı Değeri: 14 Milyon Dolar

Combs, en çok hit TV dizisi 'Charmed'deki oynadığı rolle tanınıyor. Cadı dramasından önce, 'Picket Fences' dizisinde rol aldı. 14 milyon dolarlık net değeriyle Combs, en zengin 'Pretty Little Liars' oyuncuları listesinin başında geliyor.


1. Sezonda Sasha Pieterse kaç yaşındaydı?

Sasha Pieterse ilk olarak 15 yaşındaki Alison DiLaurentis'i 13 yaşındayken canlandırdı. Genç karakterleri oynamak için yetişkin oyuncuları seçme eğilimini tersine çevirerek, 13 yıl- yaşlı Sasha Pieterse, dizinin pilot bölümünde 15 yaşındaki Alison DiLaurentis rolünü üstlendi.

Kapalı bir PLL kimdir?

Şovun dizi finalinde, Uber A'nın kimliğinin ortaya çıktığı ortaya çıkıyor. alex drake , Spencer'ın doğumda evlatlık verilen ikiz kız kardeşi. Üvey kız kardeşi Charlotte DiLaurentis'in trajik ölümü üzerine umutsuzca intikam almak için can atıyor ve sorumlu kişiyi bulmaya çalışıyor.

Takım elbiseli Mike Ross'u kim ihbar etti?

Mike Ross'u teslim edenin kimliği sonunda ortaya çıktı! Bu geceki bölümde, Mike ve Harvey bunu keşfediyor. Sheila Sazları Louis Litt'in eski kız arkadaşı, federallere Mike'ın bir sahtekar olabileceğini bildiren isimsiz bir e-posta gönderdi.

Patrick J Adams Suits'ten neden ayrıldı?

Adams, Suits'ten ayrılıyor mu? Açık nedenlerle, Patrick'in karakteri, Meghan'ın Rachel Zane'iyle romantik bir ilişki içindeydi. . Patrick ayrıca yazarların Mike Ross'u geliştirmek için yapabilecekleri başka bir şey olmadığını hissetti, bu yüzden karakteri Rachel ile evlendikten sonra sonunda Seattle'a taşındı.


Troian ve Patrick hala evliler mi?

Uzun mesafe için içinde! 2009'da sette tanışan Troian Bellisario ve Patrick J. Adams, masallarının sonunu buldular - ancak çift için her zaman sorunsuz bir yolculuk değildi. ... Neyse ki Adams'ın özverisi meyvesini verdi ve çift tekrar beraber hemen ardından.

Takım Elbiseler Neden İptal Edilir?

Gösteri bir yan ürün olmasına ve Suits ile benzer çizgide olmasına rağmen, işe yaramadı. Gösteri daha çok siyaset içeriyor gibiydi ve seyirciler yetenekli oyuncular olmadan o kadar zevk almadılar. Bir sezon sonra iptal edildi . İşte bu yüzden 10. sezon Suits olmayacak.

Meghan Markle'ın değeri ne kadar?

Finansal Olarak Uygun Güçlü Bir Çiftin Yarısı Olan Meghan Markle Artık Değer 50 Milyon Dolar veya Daha Fazlası . Sussex Düşesi Meghan olarak bilinen Meghan Markle, Prens Henry'nin Amerika doğumlu eşidir.

Gabriel Macht bölüm başına ne kadar kazanıyor?

Bazı medya kaynakları onun kadar kazandığını iddia etti. bölüm başına 60.000 dolar Başlangıçta bir aktör olarak ama bazı bölümlerin ve sezonların yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği için bu toplamın zamanla yedi haneden fazla olması gerekiyor.


Pretty Little Liars'ta kimin bebeği oldu?

Küçük sevimli yalancılar aktris Troian Bellisario ve kocası Patrick J Adams ikinci çocuklarını birlikte karşıladılar. Bu büyülü haberi sosyal medya üzerinden ayrı Instagram hesapları üzerinden duyuran ikili, hamileliğini kamuoyundan gizledikten sonra hayranlarından gelen beğeni dolu mesajlarla karşılandı.

Alison'ın bebeğinin babası Wren nasıl?

Emily ve Alison'ın ikizlerinin gizemli babası, sonunda Spencer'ın sürpriz ikizi tarafından Pretty Little Liars serisinin finalinde ortaya çıktı. ... Ayrıca Alison'ı hamile bırakmak için onun spermini Emily'nin yumurtalarıyla birlikte kullandı. Bu da Wren'i Emily ve Alison'ın bebeklerinin babası yapıyor.

Ali kimden hamile olduğunu düşündü?

Taraftarlar tarafından tahmin ediliyor Ezra Fitz Daha önce A olduğu düşünülen, takma adın arkasındaki kişi olabilir, çoğu Alison ile daha önce bir ilişkisi olabileceğine ve hamilelik korkusuna yol açabileceğine inanıyor.

Spencer bekaretini kime veriyor?

Spencer bekaretini kaybetti Toby .


Ezra ile yattığında aria kaç yaşındaydı?

Bu, Aria sadece 15/16 yaşında bir çocukken, Ezra'nın 22 çıkmaya başladıklarında. Aria'nın 21'in üzerinde olduğu varsayılan bir barda 'istenmeyen' ilişkiye gelince - bu inanç aslında karanlık bir sır ortaya çıktığında yıkılır.