Trinity matrix'te öldü mü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Rosalinda Smith Doktora
Puan: 4.6/5(12 oy)

Her ikisi de üçüncü filmde öldü , Trinity bir hovercraft patlamasında ve Neo, Ajan Smith'i yenmek için bir mücadelede kendini feda ederek. İkinci film olan Matrix Reloaded'dan Neo'nun benzersiz olmadığını biliyoruz.

Trinity Matrix 4 yaşıyor mu?

Yine de, hem Neo hem de Trinity son filmde ölüyor —Bir hovercraft kazasında Trinity; ve Neo, Ajan Smith'i yok eden mücadelesinden sonra. Sonunda Neo'nun geri döneceği alay konusu olsa da, devam filminde hem Reeves hem de Moss'un rollerini nasıl yeniden üstlenecekleri belirsiz.

Trinity hayata geri mi dönüyor?

The Matrix 4'ün prodüksiyonu şu anda devam ediyor ve daha fazla set görüntüsü ortaya çıktıkça, filmin açıklanmayan konusu daha da kafa karıştırıcı hale geliyor. Neo ve Trinity, gelecek bölümde açıkça hayattalar , ancak ikisi de serinin üçüncü filmi olan Matrix Revolutions'da ölümlerini karşıladılar.

Trinity Matrix'te neden öldü?

Matris Devrimleri

Gerçek dünyada, Trinity, Makinelerle pazarlık yapmak amacıyla Neo ile birlikte Makine Şehri'ne gider. Makine takipçilerinden kaçmaya çalışırken, hoverkraftları çöker ve Trinity, bir inşaat demiri parçası tarafından ölümcül bir şekilde kazığa bağlandı .

Matrix 3'te kim öldü?

Bu eleştirilerin yanı sıra, The Matrix Revolutions'ın sona erdirilmesi, bugüne kadar yoğun tartışma ve spekülasyonlarla çevriliydi. İçinde, Neo Ajan Smith'i yenmek ve Matrix'i son bir kez kurtarmak için makinelerin yardımıyla kendini feda eder.

Matrix 4'te Neo ve Trinity Nasıl Hala Yaşıyor?

41 ilgili soru bulundu

4. Matrix olacak mı?

Matrix hayranları, Ekim 2020'de stüdyo yayının ilerlediğini duyurduğunda iyi haberler aldı. 22 Aralık 2021 . 2021 sürümü olarak The Matrix 4, Warner Bros.'un sinemalarda gösterime giren tartışmalı hibrit sürüm stratejisine bağlı kalacak ve aynı gün HBO Max'te 31 gün boyunca yayınlanmaya hazır hale gelecek.

Morpheus neden Matrix 4'te yok?

Wachowski'ler, Matrix Online'ın gelişimine erkenden dahil oldular ve Morpheus'u öldürmek için esasen tetiği çekme şansları yüksek. Yani, en azından, Dirilişler yönetmeni Lana Wachowski, 2000'lerin ortalarındaki bu oyuna göre Morpheus'un büyük ihtimalle farkındadır. ölü .

Trinity, Matrix'te hamile miydi?

Jada Pinkett Smith sırasında dokuz aylık hamileydi filme çekmek

Oyuncu, ilerlemiş hamileliğine rağmen bu filmleri yapma çağrısını aldığı için 'gerçekten çok mutlu' olduğunu söylüyor.

Neo yaşıyor mu?

Üçüncü filmde görünüşte öldükten sonra, Neo, The New York'ta yeniden yaşıyor Matrix 4 ve kartal gözlü izleyiciler, fragmanda onun nasıl dirildiğini fark etti. The Matrix Resurrections'ın yeni fragmanı, Neo'nun nasıl hala hayatta olduğunu gizlice doğruladı.

Trinity yeni Matrix'te mi?

Matrix Resurrections: Neo ve Trinity geri yeni filmin ilk fragmanı yayınlanırken iş başında. Yeni filmde Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, Matrix serisine eklenen en yeni oyunda Neo ve Trinity rollerini yeniden canlandırıyor.

Trinity öpücüğü Neo'yu neden canlandırıyor?

Trinity itiraf ediyor O'na aşık olmaya mahkumdu ve Neo'yu seviyor, bu yüzden ölmüş olamaz. Bu, hala orada olan bilinçle rezonansa girer ve ölüm kavramının Matrix'e bağlı olduğunu bilişsel olarak fark eder ve ayırır ve Matrix'te 'yeniden doğar'.

Trinity Neo'ya ne dedi?

İlk Matrix filminde, Neo, Trinity'yi helikopter kazasından kurtardıktan sonra, ikili metro istasyonunda Trinity'nin dışarı çıkabilmesi için telefonun çalmasını bekliyorlardı. Ajan Smith ortaya çıkmadan hemen önce Trinity, Neo'ya şöyle der: Neo, sana bir şey söylemek istiyorum ama söylersem ne anlama geleceğinden korkuyorum.

Oracle, Neo hakkında neden yanıldı?

Kahin, insan zihninin inceliklerini çok iyi bildiği için bu gerçeğin kesinlikle farkındadır. Aslında, Neo'ya onun mukadder Bir olmak, Neo'nun nihayetinde dünyaya denge ve özgürlük getirmede başarısız olabileceği rahatlık duygularına yol açacaktı.

Morpheus öldü mü?

Morpheus hazırlıksız yakalanır ve Assassin'in kurşunlarından kaçamaz. Kurşun yarası sonucu hayatını kaybetti .

Neo Ajan Smith mi?

Ajan Smith, The Matrix: Reloaded'da açıkladı Neo'nun bir parçası, yenilgisinden sonra onda yaşar. ilk filmin sonunda ... Ajan Smith'in kontrol edemeyecek kadar güçlü hale gelmesinden korkan makineler, insanlığı kontrol etmeye kararlı makineler sonunda Neo ve insanlarla, haydut AI'nın yayılmasını durdurmak için ateşkes yaptı.

Matrix üçlemesinin anlamı nedir?

Matrix üçlemesi öneriyor gerçek dünya ile yapay dünya arasında seçim yapmak için herkesin bireysel sorumluluğu vardır. . Neo, özgür iradenin bir örneği olsa da, macerasında kaderin büyük rolü vardır. Neo, Oracle'a güvenir ve söylediği her şey bir şekilde gerçekleşir.

Matrix 3'ün sonunda ne oldu?

2003'ün Matrix Devrimleri sona erdi Neo'nun Niobe'nin (Jada Pinkett Smith) hovercraft'ında Trinity ile birlikte Makine Şehri'ne seyahat etmesi ve makine lideriyle bir ateşkes anlaşması yapmak ve savaşı sona erdirmek için Logos gemisi .

Laurence Fishburne ve Keanu Reeves arkadaş mı?

RSNG Laurence nasıl dahil oldu? KR 'O ve ben [The Matrix'te] bu deneyimden sonra gerçekten güçlü bir ilişki kurduk, kalıcı bir deneyim oldu dostluk , dünyayla barışmak için birkaç ayda bir görüşüyoruz.

Morpheus Yeni Matrix'te mi?

Ancak yaklaşmakta olan filme ilk bakışta görülen tüm yeni ve eski yüzler arasında ikonik bir karakter var. bariz bir şekilde yok : Laurence Fishburne'ün Morpheus'u.

Matrix Revolutions'ın sonunda Neo'ya ne olur? Öldü mü yoksa bilincini yitirdi mi?

Matrix Devrimleri ile sona erdi Neo, Ajan Smith'in (Hugo Weaving) açtığı yaralara yenik düşüyor , vücudu ona Matrix'e giriş sağlayan Makineler tarafından götürüldü. Filmin başlarında, Trinity bir hovercraft kazasında öldü.

John Wick ve matris bağlantılı mı?

Daha sonra şu ana kadar her iki devam filmini de yönetti ve en az iki tane daha için imza attı. Bu arada Leitch, Deadpool 2, Atomic Blonde ve Hobbs & Shaw gibi projelerde yer aldı. Hala, John Wick, Matrix filmleriyle inkar edilemez bir şekilde bazı yaratıcı DNA'ları paylaşıyor , onun visseral eylemi ile birlikte.

Oracle'ı neden değiştirdiler?

The Matrix Revolutions ve The Matrix Reloaded arasındaki Oracle'ın görünümündeki değişikliğin evren içi açıklaması şuydu: dış kabuğunun Merovingian adı verilen kötü bir program tarafından yok edildiğini .

Oracle neden Neo'ya söylüyor?

Oracle, Neo'ya anlatıyor sürgünler ve Anahtarcı hakkında . Daha sonraki bir toplantıda Neo, artık Oracle'ın bir insan olmadığını, Matrix içindeki başka bir program olduğunu, belki de insanlık üzerinde başka bir kontrol biçimi olduğunu görebiliyor. Ancak Kahin, Neo'yu onun bir arkadaş mı yoksa düşman mı olduğu konusunda kendi kararını vermesi konusunda uyarır.

Morpheus'un Neo'nun o olduğunu düşünmesine ne sebep oldu?

Morpheus'un Neo'nun ikinci Kişi olduğuna dair sarsılmaz inancı, muhtemelen Kahin'in, Matrix'in yıkımını ve savaşın sonunu kesin olarak duyurarak geri döneceğini önceden bildirmiş olması gerçeğinden. . ... SONRAKİ: Matrix 4: Neo'nun Eski Saç Modeli Neden Geri Döndü - Zaman Yolculuğu mu?