trf ne demek zara?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Sadie Prohaska
Puan: 4.7/5(12 oy)

TRF'nin kısaltması Trafaluc , markanın gençlik bölümü. Gerçek trafaluc kelimesi hiçbir şeye çevrilmez, ancak Inditex tarafından yapılmış bir kelimedir (Bershka'ya çok benzer).

TRF Zara nerede?

sık sık herhangi bir gerçek mekanda faaliyet gösteren Zara mağazasının arkasına yakın konumlandırılmış ve biraz daha düşük bir fiyat noktasında çalar. Ancak Trf bölümü, ana kadın koleksiyonunun tam olarak bir parçası olmasa da, her bilgili müşteri her zaman bunun için bir kestirme yol yapar.

Zara TRF'den kurtuldu mu?

Zara, hem çevrimiçi web sitesinden hem de uygulamasından TRF kategorisini kaldırarak marka teklifini rasyonelleştirdi. TRF'nin kaldırılması, web sitesinde yeni güncellemelerin başlatılmasıyla birlikte gelir. Bu seri daha önce Trafaluc olarak biliniyordu ve ana hattından daha uygun fiyatlarla genç bir pazara hitap ediyordu.

Zara TRF boyutları farklı mı?

TRF biraz daha küçülür , Zara kadını biraz cömert/bedenine sadık kalıyor ve Zara basic sadece basit ve bedene sadık. Yani, işte sende!

Zara etiketleri ne anlama geliyor?

Zara Etiketleri Açıklaması

Etiketinizdeki gri bir karenin şu anlama geldiğini öne sürüyorlar: Zara'da normal bedeninizi almalısınız , üçgen ise bu parçalar küçüldükçe boyutlandırmanız gerektiği anlamına gelir. Diğer kullanıcılar da bir dairenin geniş olduğu anlamına geldiğini önerdi, bu nedenle en iyi uyumu elde etmek için boyutu küçültmelisiniz.

Bankacılıkta TRF'nin tam şekli nedir? || QnA Açıklaması

40 ilgili soru bulundu

Zara kodları ne anlama geliyor?

Lili, 'Olmaz, ben Zara'da çalışıyorum. Daire = kadın (yaşlı / olgun müşteriler) karesi = temel (tümü) üçgen = gençler / gençler .' Zara'nın bir sözcüsü iddiaları destekleyerek şunları söyledi: 'Bu semboller, iş arkadaşlarının eşyaları nereye yerleştireceklerini bilmelerini desteklemek için mağaza içindeki belirli bölümlere atıfta bulunuyor.

Zara öğrenci indirimi yapıyor mu?

Zara'da öğrenci indirimi var mı? Hayır, şu anda öğrenci indirimi bulunmamaktadır. . Bununla birlikte, Zara'nın yıl boyunca sık sık sezonluk ve etkinlik satışları vardır ve bir sonraki kıyafetinizde tasarruf etmenize yardımcı olacak çeşitli başka indirimler sunar.

Zara kot pantolonla beden mi almalıyım?

Geri bildirimler karışık olsa da net bir fikir birliği vardı: Küçük çalışırlar ama uzamaya eğilimlidirler, bu yüzden %100 pamuklu stillere sadık kalın ve bir beden büyük almayı düşünün . Daha da iyisi, ücretsiz iadelerden yararlanır ve birkaç beden sipariş ederdim, böylece uymayan olanı iade edebilirim.

Zara boyutlandırma küçük mü çalışıyor?

TikTok kullanıcıları, Zara kıyafetlerinin etiketlerinde kıyafetlerin küçük mü yoksa büyük mü olduğunu gösteren küçük semboller olduğunu keşfetti. ... Zara bedenimi (M) üstleri olduğunda her zaman alırım ve evet bu biraz daha büyük Kare = Boyuta uygun .'

Zara neden TRF'yi durdurdu?

Inditex'e ait Zara, e-ticaret platformundaki TRF bölümünü kaldırdı. İspanyol hızlı moda devi, büyümeyi ve sektörle alaka düzeyini korumak için çevrimiçi çabalarını yükseltiyor .

TRF bankası nedir?

TRF, TRANSFER terimini belirtmek için kullanılan kısa bir formdur. Bir banka hesabından aynı banka hesabının diğer hesabına yapılan transferdir. İnsanlar banka hesap özetlerinde genellikle paranın başka bir banka hesabından banka hesabına borç veya alacak olarak geldiğini belirtmek için kullanılan TRF terimini kullanırlar.

ielts'te TRF ne anlama geliyor?

IELTS'e hoş geldiniz Test Raporu Formu (TRF) Doğrulama Hizmeti.

Zara kaliteli mi?

Pek çok kişi, hızlı moda sanatını mükemmelleştiren Zara'ya güvenir. ... Zara bir 'Yeterince İyi Değil' değerlendirmesi Bizden. Loop'u Kapatma programı gibi işini daha sürdürülebilir kılmak için bazı önlemler aldı ve ayrıntılı bir tedarikçi listesi yayınladı.

Zara hızlı moda mı?

Bazı insanlar Zara'nın yüksek fiyatı nedeniyle hızlı moda olmadığını düşünüyor, ancak ne yazık ki öyle. Aslında, Zara, orijinal hızlı moda markası olarak biliniyor. . Hızlı moda terimi, 1990'larda New York Times tarafından Zara'nın bir giysiyi tasarımdan mağazalara 15 günden kısa sürede nasıl taşıyabildiğini açıklamak için ortaya çıktı.

Zara XS 8 beden mi?

XXS (İngiltere 6), XS (İngiltere 8) , S (İngiltere 10), M (İngiltere 12), L (İngiltere 14), XL (İngiltere 16), XXL (İngiltere 18).

Zara bedenimi nasıl öğrenebilirim?

1) ' yazan mavi soru işareti simgesini tıklayın. Benim bedenim nedir?' Simge, öğenin yanındaki boyutlandırma seçeneklerinin altında görünür. 2) Boy, kilo ve uyum tercihinizi girin. 3) Daha sonra, diğer alışverişçilerin incelemelerine göre bedeninize ve beden tercihinize en uygun beden verilecektir.

Zara XXL'in bedeni nedir?

Zara, BuzzFeed News'e kıyafetlerinin zaten XXL bedenine kadar çıktığını söyledi ( 18 beden ) İngiltere'de ve bunu 'uzun yıllar' yaptı. Bu yüzden bir alışveriş gezisine çıkmaya karar verdik.

Zara kot pantolonda ne kadar beden almalıyım?

Kişisel deneyimime göre, çoğu Zara kot pantolonunun biraz küçük olduğunu gördüm. Kot pantolon alırken her zaman bir beden büyük alıyorum , ve biraz fazla büyüklerse, onları yıkama ve kurutma makinesine yapıştırırım. Uzunluğa gelince, bir çok arkadaşımın tam boy pantolon alırken kotlarını kıvırmak zorunda kaldığını fark ettim.

Anne kotunda beden mi olmalısın?

Size rahat gelen bedeni seçin . Bu, özellikle ikinci el bir mağazadan vintage mom jeans satın alırsanız geçerlidir. Bedenler geçmişte genellikle daha küçük kesilirdi, bu nedenle normalde giyeceğinizden daha büyük bir bedene ihtiyacınız olabilir. Etiketteki boyut hakkında endişelenmeyin.

Primark öğrenci indirimi alıyor mu?

Primark zaten o kadar uygun ki, indirim teklif ettiyse alışveriş için size para ödemeye başlaması gerekebilir! ... Yine de öğrenci indirimi yok , mağaza içi teklifler mükemmel ve gardırobunuzu para harcamadan kolayca güncelleyebilirsiniz.

Zara hiç indirim kodu yapar mı?

ne yazık ki Zara ünlü indirim kodu yapmaz (Yani gerek yok, değil mi?) Öğrenci indirimi de yapmıyorlar, yani pazarlık peşindeyseniz indirimleri beklemeniz gerekecek. Yine de çalışanların %25 indirimli mağaza indirimi var, bunun da indirimli ürünlerde işe yaradığı söyleniyor.

Zara NHS indirimi yapıyor mu?

Zara NHS indirimi yapıyor mu? Numara, ne yazık ki Zara şu anda NHS'ye özel bir indirim sunmuyor . Kıyafetleri oldukça makul olduğu için genel olarak pek fazla indirim sunmuyorlar.