Transformatörler 6 olacak mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Pamela Wilkinson
Puan: 4.5/5(52 oy)

Bir sonraki Transformers filmi için hazırlanıyor 2022 Mayıs 2020'de Paramount, Transformers serisindeki bir sonraki filmin gala tarihini açıkladı - 24 Haziran 2022 (Son Tarih üzerinden). ... 2022'de ne görürsek görsek, 2018'de Bumblebee'nin başlattığı spin-off trendini sürdürecek gibi görünüyor.

Transformers 6 Neden İptal Edildi?

Neden İptal Edildi

Filmin iptal edilmesinin ana nedeni, The Last Knight'ın olumsuz alımı ve düşük performansı nedeniyle . Film, yerel gişede (Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada) çok kötü bir performans gösterdi ve film için en çok para toplayan ülke olan Çin'de beklentileri bile karşılamadı.

Transformers 6'yı kim yönetecek?

Film yapımcısı Steven Caple Jr. En çok Creed II'yi yönetmesiyle tanınan , yeni bölümü yönetecek. Bu, franchise'daki ilk beş filmi yöneten Michael Bay'in yönetmediği ilk Transformers filmi olacak ve 2017'de Transformers: The Last Knight son yönetmenliğini işaret ediyor.

Transformers 7 gerçekleşecek mi?

Transformers 7: Rise of the Beasts'in çıkış tarihi 24 Haziran 2022 . Konuyla ilgili önemli ayrıntılar gizli tutulurken, yeni film Transformers dünyasını büyük ölçüde genişletecek ve popüler Beast Wars hikayesinden karakterleri birleştirecek.

En güçlü dönüştürücü kim?

Transformers Film Serisindeki En Güçlü 15 Otobot

  1. 1 Optimus Prime. Optimus'un en güçlü Autobot olarak adlandırılması sürpriz olmamalı.
  2. 2 Sentinel Prime. Sentinel Prime, şok edici ihanetinden önce bir zamanlar Autobotların lideriydi. ...
  3. 3 Bombus arısı. ...
  4. 4 Demir Post. ...
  5. 5 Tazı. ...
  6. 6 Artı işareti. ...
  7. 7 Sürüklenme. ...
  8. 8 Sıcak Çubuk. ...

Transformers 7'nin İptal Edilmesinin Gerçek Nedenleri

28 ilgili soru bulundu

Transformers Unicron filmi olacak mı?

Transformatörler Unicron'un yükselişi bir yaklaşan Amerikan filmi James Cameron tarafından yönetilen ve Michael Bay tarafından üretilen Hasbro ve Takara Tomy tarafından yapılan aynı adlı oyuncaklara dayanmaktadır. Film Bayverse için final olacak. ve büyük final için geri dönen birçok ünlü aktör ve diğerleri yer alacak.

Bumblebee son Transformers filmi mi?

Yaban Arısı (2018)

Bumblebee vizyona giren en son film , ancak kronolojik olarak ilk. Film, ilk filmden 20 yıl önce, 1987'de geçiyor ve bir prequel olmasına rağmen, franchise'ın yumuşak bir yeniden başlatması değil.

Transformers'dan Sam'e ne oldu?

Üçüncü Transformers filminden sonra, Sam franchise'dan ayrıldı ve yeni kahraman Cade Yaeger'i (Mark Wahlberg) takip eden devam filmi Transformers: Age of Extinction'da hayatından veya nerede olduğundan bahsedilmiyordu. ... Vivian, hayatta kalan son Witwicky ise, bu, Sam Witwicky'nin muhtemelen ölmüş olduğu anlamına gelir.

Bumblebee neden Sam Witwicky'den ayrıldı?

Witwicky, Transformers: Dark Of The Moon'dan sonra çıkan ilk üç filmin baş karakteriydi. Buydu LaBeouf'un gişe rekorları kıran filmlerden devam etme arzusu nedeniyle , ve dizi 2014'ün Transformers: Age Of Extinction ile yumuşak bir yeniden başlatma aldı.

Mikaela Sam'den neden ayrıldı?

Sam, Bumblebee'ye ara verdikten sonra, Sam'e üniversiteye kadar eşlik edemediği hakkındaki kötü haber, Mikaela dışarı çıktı ve gelinlik gibi bir elbise giy. İkisi vedalaştılar ama Mikaela, Sam'in onu sevdiğini itiraf edememesi karşısında hüsrana uğradı.

Megan neden Transformers'tan ayrıldı?

Megan Fox, Transformers: Dark of the Moon için geri dönmüyor, 2009'da yaptığı ve karşılaştırdığı Harikalar Diyarı röportajına bir yanıttı. Bay'in tutumu Hitler'e benzer sette. ... 2011'de Bay, Hitler'in yorumu yapıldıktan sonra Spielberg'in kendisine onu kovmasını söylediğini söyledi.

Bumblebee'nin babası kim?

iyimser Bumblebee'nin akıl hocası ve baba figürüdür. Cybertron ve Dünya'daki savaş sırasında birlikte bir geçmişleri var. Transformers: Prime'dan Transformers: Robots in Disguise'e kadar ilişkilerini sürdürdüler.

Bumblebee Bir Decepticon mıydı?

yaban arısı bir kurgusal robot Transformers serisindeki birçok süreklilikte karakter. Karakter, bir grup duyarlı, kendi kendini yapılandıran modüler dünya dışı robotik yaşam formları grubu olan Autobots'un bir üyesidir. Orijinal oyuncak serisinde ve animasyon dizisinde Bumblebee, küçük sarı bir Volkswagen Beetle'dır.

Dünya bir Unicron mu?

Geleneksel olarak, Unicron sadece Dünya değil , ama aslında bir gezegen değil. Bunun yerine, ilk olarak 1986'nın animasyonlu Transformers: The Movie'sinde tanıtılan konsept, başlangıçta bir gezegene benzeyen, ancak kendisinin büyük bir Transformer olduğu ortaya çıkan bir şeydi.

2020'de çıkacak yeni bir Transformers var mı?

Bir sonraki Transformers filmi 1990'larda geçecek ve Beast Wars çizgi filmine dayanan yeni robotları tanıtacak. Adı Transformers: Rise of the Beasts ve çıkıyor 24 Haziran 2022 . Bay yapımcılardan biri olmasına rağmen, Steven Caple Jr. yönetmen olarak Michael Bay'den devraldı.

Bumblebee Optimus oğlu mu?

Böyle bir soru - Bumblebee Optimus Prime'ın oğlu mu? Öğrenmek için okumaya devam edin. Hayır, Bumblebee Optimus Prime'ın oğlu değil . 1984 yılında Hasbro ve Takara Tomy, araca dönüşebilen robotları içeren bir oyuncak serisi yayınladı.

Optimus Prime'ın oğlu kim?

Oğul. Onun adı Sky Rocket (kısaca Roket) . Ailesiyle birlikte olmayı, arkadaşları ve sekiz yıl sonra dünyaya gelen küçük kız kardeşi Jade ile oynamayı ve Megatronous (Megatron) ile birlikte antrenman yapmayı seviyordu.

Bumblebee'nin en iyi arkadaşı kim?

rüzgar bıçağı Transformers: Cyberverse'in baş kahramanı ve Bumblebee'nin en iyi arkadaşıdır.

Transformers insanlara aşık olabilir mi?

Metal robotlar ve et yaratıkları olamaz bebekler , ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar. ... Seks yapma dürtüsü genellikle romantik ilgiye önemli bir katkıda bulunduğundan, bu çekimin bir robot ve bir et yavrusu arasında olması olağandışı görünebilir - ve yine de Transformers kurgusu boyunca bu tür örnekler vardır.

Transformers öpüşebilir mi?

Öpüşmek Dünya'daki insanlarla sınırlı değil . Ritüel, Nebulans Gort ve Marita tarafından Nebulos üzerinde de uygulanmaktadır. Autobot Highbrow, ırkları ile Transformers arasında kısa ama şiddetli bir savaşa neden olan bu olaya tanık olmayı başardı. Açıkça uçucu duygular bu eylemi çevreler.

Bumblebee'nin sesini kim aldı?

'Labirent koşucusu' Yıldız Dylan O'Brien Paramount'un Bağımsız Filminde 'Bumblebee'nin Sesi.

Megan Fox neden yeni kız yaptı?

Deschanel, beşinci sezonun 6 bölümünde yoktu. Onun yokluğunun ekrandaki nedeni şuydu: karakteri jüri görevi için tecrit edildi . ... Megan Fox, Reagan rolünde rol aldı ve geçen baharda doğum iznine çıkmadan önce bölümlerini önceden kaydettikten sonra geçici olarak Zooey Deschanel'in yerini aldı.

Bumblebee Charlie'ye aşık mı?

Açıkçası, bu PG dünyasında olsa da, Charlie ve Bumblebee sevgili olmak için yaratılmamışlardır. . Charlie, Memo ile eşleştirilir ve onların aşk hikayesi, hikayenin bel kemiğini oluşturur. ... Bumblebee, bir başlangıç ​​hikayesini en çok hak eden Autobot'tur - bu yüzden Bumblebee her şeyden önce vardır.