Torrey devitto Chicago Med'den ayrıldı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Virginia Denesik Jr.
Puan: 4.7/5(75 oy)

Chicago Medkicks, yedinci sezonuna iki yıldızı eksik olarak başladı. 2015 galasından bu yana altı sezon boyunca NBC tıp dramasında rol alan Torrey DeVitto ve Yaya DaCosta, Mayıs ayında diziden ayrıldı .

Torrey DeVitto hâlâ Chicago Med'de mi?

çıkışı 'Chicago Med'den Torrey DeVitto, Yaya DaCosta kadar kesik ve kuru değil. ... 'Son 6 sezondur 'Chicago Med'de hepiniz için Dr. Natalie Manning'i hayata geçirmek büyük bir onur ve saf mutluluktu,' diye yazdı DeVitto. Ama artık onun ve benim için eğilip vedalaşma vakti geldi.

Chicago Med 2021'den kimler ayrıldı?

Natalie Manning) ve Yaya DaCosta (hemşire April Sexton) 6. Sezonun bitiminden sonra diziden ayrıldılar. Ancak DeVitto, Çarşamba günkü sezon açılışının başında karakterinin arkını tamamlamak için kısaca göründü. Natalie, eski Will'in yardımıyla arabasını topladı ve oğluyla birlikte başka bir yere taşınmaya hazırlandı.

Dr Manning neden ayrıldı?

Natalie Manning, son 6 sezondur Chicago Med'de hepiniz için hayat veriyor. Ama şimdi onun ve benim için eğilip vedalaşma zamanı. Hatta gelecek için harika planları olduğunu belirten oyuncu, diziyi sırayla bıraktığını gösteriyor. yeni kariyer fırsatlarını takip etmek .

Will Halstead neden Chicago Med'den ayrıldı?

İlk olarak Will Halstead, Chicago Gaffney'den kovuldu. Sharon Goodwin, annesine vermek için duruşmasından ilaç çalan Natalie Manning'in suçunu üstlendikten sonra . ... Ama iyi haber şuydu ki, annesi mükemmel olmasa da yeni bir kalbe kavuştu.

Chicago Med: Yaya DaCosta ve Torrey DeVitto'nun Ayrılmasının Gerçek Nedeni | OSSA

36 ilgili soru bulundu

Chicago Med'de Will'e ne oldu?

Dürüst doktor, Chicago Med'in koşusu boyunca kalp kırıklığı, profesyonel trajedi ve birkaç arkadaşının ayrılışı ile uğraşmak zorunda kaldı. 6. sezon finali, Will'in, Natalie'nin suçlarını üstlenmeye karar verdiği ve Goodwin sonuç olarak.

Chicago Med'de Will'e ne olacak?

Chicago Med, 6. Sezonu ED'den en az dört ana karaktere veda ederek bitirdi. Ethan'ın ayrılışı, ateşli silah yarasından kurtulduğu sürece devam edecek, ama Goodwin sonunda Will'i kovdu . Neyse ki, Nick Gehlfuss hiçbir yere gitmiyordu ve Will, Sezon 7 için acil servise geri döndü.

Owen Manning'e ne olacak?

1763'te Salisbury Dekanı Thomas Green tarafından Surrey'deki Godalming papazına sunuldu ve ölümüne kadar burada yaşadı. ... O ölü 9 Eylül 1801'de Godalming'de.

Dr Manning'in bebeğinin babası kim?

Kaptan Jeffrey 'Jeff' Manning Natalie Manning'in kocası ve oğulları Owen Manning'in babasıydı.


Dr Manning'in kocası nasıl öldü?

Natalie, bir asker olan kocası Jeff öldüğünde dul kaldı. Afganistan'da öldürüldü ve oğulları Owen'ı doğurdu. 1. sezon 'Fallback' ve 2. sezon bölüm 'Brother's Keeper'da görüldüğü gibi yetenekli bir kemancı olduğu ortaya çıktı.

Chicago Med'in kadrosundan kimler ayrılıyor?

Torrey DeVitto ve Yaya DaCosta 2015 galasından bu yana altı sezon boyunca NBC tıp dramasında rol alan , diziden Mayıs ayında ayrıldı.

Chicago PD kadrosundan kim ayrılıyor?

mürettebat bir kamu duyurusu yaptı Jon Seda diziden ayrılırken, oyuncu hayranlarına içten bir veda etti ve ardından yapımcılar onu bir bölüm daha geri getirmek için görünüşte büyük bir zahmete girdiler.

April Chicago Med'de nereye gitti?

Ethan'ın ölüm kalım krizinin ardından April, onu hala sevdiğini bile itiraf etti. Ancak tıbbi drama 7. Sezon ile yeniden başladığında, Nisan hemşire uygulayıcıları programına geçti , Ethan (geçici olarak) fizik tedavideyken.


Dr Manning'in bebeğine ne olacak?

Natalie'nin veya hastanede herhangi birinin bebeğini tedavi etmesine izin vermeyi reddediyor ve ayrılmak istiyor, ancak konuşma devam etmeden önce bebek nöbet geçiriyor ve neredeyse ölüyor .

Dr Marcel çocuğunu mu kaybetti?

Harper adında bir kızı vardı. ilk doğum gününden kısa bir süre sonra lösemiden öldü . ... Onun ölümü Crockett üzerinde derin bir iz bıraktı ve muhtemelen onun hayata ve işine karşı şövalye tavrını geliştirmesine neden olarak, onu risk almaya meyilli ve etrafındakilerle yakın ilişkiler kurma konusunda isteksiz kıldı.

Natalie, Chicago Med'de Philip ile evlenir mi?

Phillip, Natalie'ye altı aylık yıldönümleri için çiçek getiriyor Natalie, sakatlığının ardından uyandığında, kendisinin ve Phillip görünüşe göre nişanlandı , ve şimdi onun nişan yüzüğünü takıyor.

Natalie'nin Chicago Med'deki oğlu nerede?

Neyse ki, Chicago Med showrunner'ları Andrew Schneider ve Diane Frolov, TV Line ile bir röportaj sırasında 7. sezon galasının belirsiz yönlerine biraz ışık tuttu. Frolov, Natalie'nin oğlunu onun Seattle memleketi ailesinin geri kalanıyla birlikte yaşamak.


April Sexton'ın bebeği var mı?

April ve Crockett bir annesi tarafından getirilen yeni doğan bebek , kim kan içinde. ... Bebeğin kendisini getiren kadına ait olmadığı, ancak kadının bebeği başka bir kadının karnından zorla kesip çıkardığı öğrenildiğinde haklı çıkar.

Dr Manning ve bir araya gelecek mi?

Will Halstead ve Dr. Natalie Manning nihayet Sezon 3'te bir araya geldi , işler biraz karışana kadar uzun sürmez. Çifti içeren garip bir hikaye hiçbir zaman tamamen mantıklı gelmedi.

Ethan ve April tekrar bir araya geliyor mu?

1. ve 2. sezonda VA doktoru Vicky Glass ile çıkıyor. Anne babasıyla tanışmasını ayarlamadan hemen önce, April Sexton'a olan hisleri nedeniyle ondan ayrılır. Ethan ve Nisan tarihi ve sonunda birlikte hareket edip nişanlandılar , ancak ilişkileri birkaç kez zorlanır.

Natalie ve Sezon 4'te tekrar bir araya gelecek mi?

Natalie, Will'e nişan yüzüğünü geri verir. silahı elinde tuttuğunu öğrendikten sonra ilişkilerini sonlandırdı.


Chicago Med'de April ve Tate'e ne oldu?

Tate boşandı . İlk olarak, oğlu Eric'i mıknatısları yutması için acil servise getirdiğinde ortaya çıkar. Nisan ayına kadar ilgilenirler. O ve April sonunda, April'in düşük yapmasının üzerlerine koyduğu baskı nedeniyle sona eren romantik bir ilişki geliştirirler.

Noah Sexton'a ne oldu?

Dr Coleman'ın kendini öldürmesine izin verdikten sonra, Noah, Ethan tarafından polise bildirilmek yerine ihmal nedeniyle kovuldu. . ... Noah'nın Chicago Med'den ayrılması pek de şaşırtıcı değil çünkü 5. sezonda sadece dört bölümde yer aldı ve 3 Şubat'taki bölümde görünmesi sadece 6. sezonun ilk bölümüydü.

April doktor Chicago Med olur mu?

Karakter Hemşire Uygulayıcı programına kabul edildi bu, acil servisten süresiz olarak ayrılmasını gerektiriyor ve 7. sezon galasındaki yalnız referansı, bunu yokluğunun nedeni olarak doğruluyor.