Tony Almeida 24 Sezon 7'de öldü mü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Conner Grimes I
Puan: 4.7/5(70 oy)

Tony'nin hayatta olduğu keşfedildi ve şu anda ABD Başkanı Allison Taylor'ın Sangala'ya terörist saldırılarla şantaj yaparak işgalini bozmak için bir terörist grupla birlikte çalışıyor. Sonunda, Christopher Henderson'ın onu bıçakladığında Tony'nin kalbini kasten özlediği ve onu döndürmeyi planladığı ortaya çıktı.

Tony 24'te kötüye mi gidiyor?

Tony'nin hikayesi karanlık bir notla sona erdi, ancak karakter için doğru olan bir hikaye. Karısı Michelle Dessler'i (Reiko Aylesworth) saran tehlike her zaman kötü kararlara eğilimlidir, bu hiç de şaşırtıcı değildir. Tony, vahşi cinayetinden sonra çok kötü ayrıldı .

Jack Bauer 24'ün 7. Sezonunda ölüyor mu?

Allison Taylor, işkenceye karşı aldığı tutumu yeniden düşünmeye başlar. Ethan Kanin ve Olivia Taylor arasındaki rekabet Beyaz Saray'da ortaya çıkar. Chloe, Janis Gold adında bir FBI analistiyle çatışır. Jack, ölümcül bir patojene bulaşır ve bunu yapmakta zorlanır. ölmeden önce barış .

Michelle neden Tony Almeida'dan ayrıldı?

Suikast Los Angeles'ta gerçekleştiğinden Michelle, soruşturmayı CTU LA'nın yöneteceğini biliyordu. Tony'yi yardım için CTU'ya geri dönmesi için ikna etmeye çalıştı ama Tony tartıştı artık orada çalışmadıklarını ve CTU'nun halledebileceğini. ... Tony onu durdurmaya çalışsa da, Michelle ayrılmaya karar verdi.

Tony Almeida'yı kim öldürdü?

sonuçta ortaya çıkıyor Christopher Henderson Tony'yi bıçakladığında kasten kalbini kaçırdı ve onu döndürmeyi planladı. Adamlarına Tony'nin cesedini aldırdı ve görünüşe göre ölümünden 10 dakika sonra onu diriltmeyi başardılar.

Jack Bauer Tony Almeida 24 sezon 7 finali ( Dominatricks tarafından )

36 ilgili soru bulundu

Nina neden Jack'e ihanet etti?

Nina kendi katılımını saptırmak istedi Jamey'i parmaklıyor. Nina, Kim ve Teri'yi kasıtlı olarak güvenli eve getirir ve esasen yeniden yakalanmaları için bir tuzak kurar. Daha sonra Teri'yi, kendisinin ve Jack'in sevgili olduklarını fark etmeye yönlendirir, Teri'yi kendisine karşı çevirir ve ona gitmesi için bir bahane verir.

Chloe O Brien'e ne oldu?

Jack'e kaçması için zaman vermek için, Chloe binadan çıktı ve teslim oldu ve CTU Los Angeles'a götürüldü. . ... Chloe güvenli bir şekilde durum odasına varmayı başarırken, saatler önce hayatını kurtarmaya yardım eden arkadaşı Edgar'ın gazdan ölmesini dehşet içinde izlemek zorunda kaldı.

Chloe 24'ün 7. Sezonunda mı?

24: 7. Sezon

Chloe 24'te görünmüyor : 23 Kasım 2008 Pazar günü yayınlanan iki saatlik TV prequel olan Redemption, o ve Bill Buchanan ilk olarak sezonun üçüncü bölümünde göründüler.

24. sezonun 7. sezonundaki köstebek kim?

Brian Gedge Henry Taylor için bir köstebek olduğunu ortaya çıkarır. Brian Gedge 7. Günde bir köstebek Gizli Servis ajanıydı. Iké Dubaku için ve başka bir yolsuz ajan olan Edward Vossler ile çalıştı.

Başka bir 24 TV dizisi olacak mı?

24: Legacy, 2017'de sadece bir sezonun ardından, muhtemelen yeterince güçlü bir kimliğe sahip olmadığı için iptal edildi. Kiefer Sutherland'ın yerine Corey Hawkins'in oynadığı Eric Carter'ın geçtiği, tam gaz, tamamen ateşli bir sezondu.

Tony Almeida kötü mü?

Rağmen o kesinlikle bir hain , Tony hala iyi niyetli ve trajik bir adam, aslında 24 kötü adam için oldukça sıra dışı.

Gerçek hayatta bir CTU var mı?

Süre gerçek hayatta Terörle Mücadele Birimi yok ABD Savunma Bakanlığı, 2002 yılında, Amerika Birleşik Devletleri ve çıkarları içindeki terörizmi araştırmak ve püskürtmek için tasarlanmış Karşı İstihbarat Saha Faaliyet Ajansı'nı kurdu.

Tony Soprano hapiste mi?

Tony tutuklanır ve hapse girer. . Tony bir düşman tarafından vurularak öldürülür. Mad Men yaratıcısı için, Chase'in siyaha geçişi çok güçlü çünkü tüm seriyi sonlu bir sona getirmeden bu üç sonun hepsini oyunda bırakıyor.

Chloe O'Brien otizmli mi?

Rağmen Chloe O'Brien'ın otistik spektrumda olduğu hiçbir zaman resmi olarak açıklanmadı. , terörle mücadele dramasının birçok hayranı, 24, karakterini böyle tanıdı.

9. Sezonda Chloe'ye ne oldu?

Chloe, 'gelişmiş sorgulama için' CIA tarafından yakalandı ' ve Jack, Başkan James Heller'in hayatıyla ilgili komployu öğrendikten sonra, Chloe'yi kurtarmak için CIA'in onu tutuklamasına izin verdi. Kaçtıktan sonra Jack, Chloe'ye ulaştı ve onu kısıtlamalarından kurtardı.

Audrey ve Jack tekrar bir araya geliyor mu?

Audrey ve Jack sonunda birlikte olmakta özgürler . Daha sonra hayatını tehlikeye atan Heller'ı yardım için aradı. Arabasını bir uçurumdan göle sürerek kendini feda ettiğinde harap oldu. Ancak kurtulduğu öğrenildi.

Carlos Bernard İspanyol mu?

Carlos Bernard, Evanston, Illinois'de doğdu, ancak Chicago'da büyüdü. O Polonyalı ve İspanyol kökenli . Bernard, oyunculukla ilgilenmeye başladığı New Trier Lisesi'nden mezun oldu.

24'ün 1. Sezonundaki köstebek kim?

Yeniden yakalanmadan önce kaçma şansı tükenirken, çaresizlik içinde, serbest bırakılan Victor Drazen, CTU'daki köstebeğine söyler. Nina Myers Bauer'ı arayıp kızının öldüğünü ve ABD Sahil Güvenlik'in cesedini bulduğunu söylemek için.