Tilley şapkalar Çin'de mi üretiliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Jeanette Kiehn III
Puan: 4.6/5(14 oy)

Tilley Endurables, 1980 yılında Alex Tilley tarafından kurulan Kanadalı bir şapka şirketidir. ... 2018 yılında Hilco Capital şirketi Toronto, Kanada merkezli Gibraltar & Company'ye sattı. O zamandan beri, üretim büyük ölçüde Çin'e kaydırıldı . Tilley Endurables'ın en bilinen ürünleri şapkalarıdır.

Tilley şapkaları şimdi Çin'de mi üretiliyor?

Tilley web sitesi gururla Kanada'da üretildiğini ve Kanada'da üretildiğini iddia ediyor, ancak Tilley AirFlo Hat'ın içindeki etiket şunu gösteriyor şimdi Çin'de yapıldı .

Tilley şapkası nerede yapılır?

Tilley markalı tüm ürünleri Kanada , ağırlıklı olarak Toronto bölgesinde üretim ve Nova Scotia, Quebec ve British Columbia merkezli müteahhitler.

Tilley Hats hala iyi mi?

Tilley şapkaları 1980'den beri var ve bugün hala el yapımı temelde kırk yıl önceki süreçle tamamen aynı, çünkü bütün bozulmadı, düzeltmeyin.

Tilley Hats'e ne oldu?

Toronto merkezli Tilley Endurables, finansal zorluk içindeki işletmeleri satın alma ve yeniden yapılandırma konusunda uzmanlaşmış küresel bir şirkete açıklanmayan bir bedel karşılığında satıldı. . Yeni sahibi, Hilco Capital'in Kanada kolu olan Re:Capital'dir. 2011'de mücadele eden HMV Canada'yı satın aldı.

Çin'de Yapılan Tilley Şapkalar?

21 ilgili soru bulundu