throng ne anlama geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Bernhard Parker
Puan: 4.9/5(24 oy)

1 : kalabalık olmak : hayranların akın ettiği bir ünlüye basın. 2: kalabalık: sokaklarda yığılmış alışveriş yapanları toplamak. geçişsiz fiil. : çok sayıda bir araya gelmek.

Throunged nedir?

kalabalık veya bir araya toplanmış çok sayıda insan ; kalabalık. ... kalabalıklaşmak veya üzerine bastırmak; dürtükleme. kalabalıkla doldurmak ya da işgal etmek için ya da kalabalıkta olduğu gibi: Resmi yıldızlarla doldurdu.

Avustralya'da kalabalık ne anlama geliyor?

taht. Kalabalık veya birbirine yakın bir şekilde toplanmış bir grup insan; Çokluk . taht.

Kalabalık kelimesi ne anlama gelir?

kalabalık veya bir araya toplanmış çok sayıda insan ; kalabalık. kalabalık veya bir arada düşünülen çok sayıda şey: bir yığın hatıra.

Bir cümlede thron nasıl kullanılır?

Throng cümle örneği

  1. Bir grup subay etrafını sarmıştı. ...
  2. Kalabalığın içinde çirkin bir insan yoktu. ...
  3. Yavaşladı, kan emiciler kalabalığına katılmak istemiyordu. ...
  4. Kalabalık hareketsiz kaldı ve bekledi.

Throng - Throng Anlamı - Throng Örnekleri - Resmi İngilizce

24 ilgili soru bulundu

kalabalık ve kalabalık arasındaki fark nedir?

İsim olarak kalabalık ve kalabalık arasındaki fark

bu mu kalabalık, kalabalık veya birbirine yakın bir şekilde toplanmış bir grup insandır. ; kalabalık, düzen olmaksızın yakın bir vücutta toplanmış veya toplanmış bir grup insan iken veya kalabalık (eskimiş) bir crwth, eski bir kelt telli çalgı olabilir.

Vericide kalabalık ne anlama geliyor?

Throng- Throng'un tanımı büyük, yoğun bir şekilde paketlenmiş insan veya hayvan kalabalığı .

İncil'de kalabalık kelimesi ne anlama geliyor?

1 A : bir araya getirilmiş çok sayıda insan . b : çok sayıda : ana bilgisayar.

İhlaller kelimesi ne anlama gelir?

: bir eylem, süreç veya örneği ihlal: gibi. a: bir yasanın, emrin veya görevin ihlali veya ihlali. b : Denizin kara alanlarına yayılması ve bunun sonucunda eski kayaçlar üzerinde uyumsuz tortu birikimi.

D Thong ne anlama geliyor?

1 : özellikle deri veya deriden bir şerit . 2: ayak parmakları arasına geçen ve ayağın üst kısmından veya yanlarından bir kayışa bağlanan bir tanga ile ayakta tutulan bir sandal.

Flummoxed kelimesi ne anlama gelir?

: tamamen anlayamamak: tamamen kafası karışmış veya kafası karışmış Sonra, I-95'e ve yoldaki en afallamış sürücü olan Güney Carolina'ya doğru giderken, ister istemez gözleri otoyola döndü.

birine engel olmak ne demek?

Fiil. engel, engel, tıkamak, pranga, pranga, kelepçe demek hareket etmeyi, ilerlemeyi engellemek veya engellemek veya oyunculuk. engel, herhangi bir engelleyici veya kısıtlayıcı etkinin etkisini ima edebilir.

Hangi kelime aynı?

Aynı olan bazı yaygın eş anlamlılar eşit, eşdeğer, özdeş , aynı ve çok. Bütün bu kelimeler 'birbirinden farklı olmayan veya farklı olmayan' anlamına gelse de, aynı ima edebilir ve her zaman, söz konusu şeylerin iki veya daha fazla şey değil, bir şey olduğunu ima edebilir.

Bayan olarak adlandırılmak ne anlama geliyor?

Dame, düzgün bir saygı adı veya hanımefendiye eşdeğer bir unvan bir baronetin veya şövalyenin karısı veya dul eşi veya İngiliz İmparatorluğu'nun En Mükemmel Düzeninin bir kadını için İngilizce olarak hayatta kalan; verilen ad ve soyadının önüne eklenir.

Erdem bekaret anlamına mı geliyor?

kişinin yaşamının ve davranışının ahlaki ve etik ilkelere uygunluğu; namusluluk; doğruluk. iffet ; bekaret: erdemini kaybetmek. belirli bir ahlaki mükemmellik. ... iyi veya takdire şayan bir nitelik veya özellik: kişinin zayıf yönlerini bilme erdemi.

Kaybedilen derken ne demek istiyorsun?

müsadere sözleşmeden doğan yükümlülüklerin yerine getirilmemesi nedeniyle tazminatsız herhangi bir mülkün kaybı veya yasa dışı davranış için ceza olarak. ... Müsadere süreci genellikle bir mahkemedeki işlemleri içerir.

Mukaddes Kitapta günahlar kelimesi ne anlama gelir?

Bu haftaki Kutsal Kitap Çalışmasında, Kutsal Kitapta geçen ve şu anlama gelen 'günah işleme' kelimesine bakıyoruz. insanların birinin güvenine ihanet etme veya onu ihlal etme yolları . ... İncil'de, insanların birinin güvenine ihanet etme veya onu çiğneme yollarına atıfta bulunan ihlal kelimesine bakacağız.

Tecavüz günah mı?

Transgresyon başvurabilir Kasıtsız Günah İşleme veya Hatalar

Dünyada yaptığımız yanlış olan şeylerin hepsi günah olarak etiketlenemez. Çoğu laik yasanın kasıtlı yasa ihlali ile kasıtlı olmayan yasa ihlali arasında bir ayrım yapması gibi, ayrım İsa Mesih'in sevindirici haberinde de mevcuttur.

Güçlü bir kalabalık nedir?

Sadece bir kişiye umut ve pozitifliğinizi aktarsanız bile, bu güçlü kadın kalabalığının bir parçasısınız. ... Ve her birimiz olarak bir kişiye ulaşır zaman, biz gerçekten büyük bir kalabalığız!

Avlanmak ne demek?

şahin; şahinlik; şahinler. hawk tanımı (Entry 3/5) geçişli fiil. 1 : şahinin boğazını temizlemeye çalışarak yükseltmek balgam. 2 resmi olmayan : zorla tükürmek (balgam gibi bir şey) : hock girişi 5 havlamak.

converging'nin tanımı nedir?

1: bir noktaya veya birbirine doğru eğilmek veya hareket etmek: bir araya gelmek : kesişen yolları karşılayın Polis arabaları kaza mahallinde birleşti. 2: bir araya gelmek ve ortak bir çıkar veya odak noktasında birleşmek Ekonomik güçler ülkeyi durgunluktan çıkarmak için birleşti.

Vericide hangi sayfada yasak?

İçinde 9. Bölüm Jonas, eğitimdeki bir Alıcı iken uyması gereken kuralları keşfeder. Her zaman zevk aldığı bazı ayrıcalıklardan yararlanmasının yasaklanacağını anladığında gözle görülür bir şekilde dehşete düşer. Buna göre, eğitiminin sırlarını veya olaylarını başkalarıyla paylaşması yasaktır...

Lily neden 10 yaşında endişeli?

Lily neden 10 yaşına girmek için sabırsızlanıyor? Saçını kesebilir ve kurdele takmak zorunda kalmayacak . Jonas bisikletiyle hızla yanından geçerken rüzgar ıslık çaldı.