teched ne demek?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jarret Schmeler
Puan: 4.2/5(31 oy)

tetched ayrıca teched (tĕcht) gayri resmi . Zihinsel olarak biraz dengesiz; dokundu .

Tetched bir kelime mi?

dokundu; biraz çılgın .

çok dokundu ne demek?

: duygusal duygulara sahip olmak çünkü birinin yaptığı veya söylediği şeyden dolayı minnettar veya memnunsunuz. : biraz çılgın.

Dobbin'nin tanımı nedir?

1 : çiftlik atı . 2: sessiz, ağır ağır yürüyen bir at.

Grittu ne anlama geliyor?

sıfat. tehlikeyle yüzleşmeye istekli . eşanlamlılar: game, gamey, gamy, mettlesome, ruhlu, spunky cesur, cesur. cesarete sahip olmak veya cesaret göstermek; korkmadan tehlike veya korkuyla yüzleşebilir ve bunlarla baş edebilir.

Lolita Çeşitleri [Lolita'nın Gizli Yaşamı: 3. Bölüm]

15 ilgili soru bulundu

Kirli argo ne anlama geliyor?

: kirle dolu veya kirle kaplı : kirli.

gitty ne demek

Filtreler . Bir yerleşim bölgesinde dar, yaya geçidi , yüksek tuğla duvarlar arasında, ahşap çitler, çitler vb.

Atlara neden Dobbin denir?

dobbin (i.)

ortak adı bir iş atı veya çiftlik atı , 1596 ('Venedik Tüccarı'nda), muhtemelen Dob'un küçücük biçiminden (13c başları), orta İngilizce'de yaygın olarak bilinen masc biçiminden. özel isim Robin veya Robert; bir ata uygulanan kişisel isim.

Taslak neye denir?

Taslak Taslak kelimesinin İngilizce yazılışı . ... Soğuk bir rüzgar patlaması, bir yudum veya bir porsiyon içecek, ağır bir yükü çekme eylemi ve bir geminin su yüzeyinin altındaki derinliği: bunların her birine draft denilebilir.


Dobbin hangi hayvandır?

a atış , özellikle çiftlik işleri veya aile kullanımı için sessiz, ağır ağır yürüyen bir at.

Duygu bir duyguya dokundu mu?

dokunun ve duygular derinden bağlantılıdır . Örneğin, birçok dilde, dokunsal duyum (hissetme) ve duygusal duyum (hissetme) sözcüklerimiz güçlü bir şekilde örtüşür.

Kalbinize bir şey dokunduğunda ne söylersiniz?

iç açıcı

  1. tezahürat,
  2. rahatlatıcı,
  3. teşvik edici,
  4. yerine getirmek,
  5. sevindirici,
  6. sevindirici,
  7. yüreklendirici,
  8. ödüllendirici,

Birine dokunmak ne demek?

Hassas duygulardan etkilenmek veya etkilenmek , özellikle bir jest, eylem veya şeyin bir sonucu olarak şükran veya sempati. Öğretmenliğimin son gününde tüm öğrencilerin veda kartları beni çok duygulandırdı. Cenazede söylediklerin hepimizi çok duygulandırdı Mike.


öğretilen ne demek?

fiil (nesneyle birlikte kullanılır), öğretilir, öğretilir. konusunda bilgi veya beceri kazandırmak ; talimat vermek: Matematik öğretir. bilgi veya beceri kazandırmak; talimat vermek: Büyük bir sınıfa ders verir. fiil (nesnesiz kullanılır), öğretilir, öğretilir. bilgi veya beceri vermek; talimat ver.

Uygunluk anlamı nedir?

: ilgili olmanın kalitesi veya durumu : alaka.

Bira neden fıçı olarak adlandırılır?

Fıçı gelmeden önceki biralar da fıçıdan servis ediliyordu, ancak sadece yerçekimi altında servis ediliyorlardı. Taslak biranın bir şekilde fıçıdan çekildiği 'çekilmiş' için eski bir terim , örneğin bir el pompasıyla. Günümüzde, ya bir bira motoruyla ya da CO2 basıncıyla.

draft nasıl telaffuz edilir

Draft, draft'ın değişik bir yazılışıdır ve normalde [taslak] veya [drahft] ile aynı şekilde veya [a] ile [ah] arasında bir sesli harfle telaffuz edilir. bir telaffuz [vasıtasıyla ] bazen taslak için duyulur, belki de -aught sık sık [-awt] başka yerlerde telaffuz edilir, çünkü yakalanır ve öğretilir.


Taslak ve taslak arasındaki fark nedir?

Taslak ve taslak, bir ' ifadesine atıfta bulunmak için kullanılabilir. erken eskiz veya plan ,' 'muslukta bira', hatta 'bir yükü sürükleme veya çekme'. Amerikan İngilizcesinde, yabancı 'fıçı biralar' olacak süslü barlar hariç, tüm bunlar için fıçı kullanılır. İngiliz İngilizcesinde taslak, planlar ve eskizler için kullanılırken, taslak ...

Dobbin Avustralya'da ne anlama geliyor?

dobbin. bir cümle kumla karıştırılmış deniz çakılları için güney kıyılarımızda .

Vanity Fair'de Dobbin'e ne olacak?

Dobbin'in aşktaki yenilgisi ve hayatının Amelia ile evlenme hırsı olur. bu noktada olduğundan bile daha büyük. Ne de olsa Amelia'yı kazanıyor ve onunla evleniyor, ancak artık onu sevmiyor ve Thackeray'in bir arkadaşına yazdığı bir mektupta söyleyeceğini söylediği gibi, onun kazanmaya değmeyeceğini biliyor.

Bir kızın sarhoş olması ne anlama gelir?

Bu sıfat şu anlama gelebilir başı dönmek , sevinçli veya - örneğin etrafında dönmede olduğu gibi - ikisinin sersemletici, tasasız bir kombinasyonu. Saçma sapan 'bir kız öğrenci gibi sersem' ifadesi, ergenlik çağındaki bir aptallık yüzünden arkadaşlarıyla kıkırdayan bir çocuk imajını çağrıştırıyor.


git argo nedir?

İngiliz. : aptal veya değersiz bir insan .

ingilizcede Ginnel ne demek?

/ (ˈɡɪnəl, ˈdʒɪn-) / isim. Kuzey İngilizcesi binalar arasında dar bir geçit lehçesi .

gimpy ne demek?

ABD, gayri resmi. : topallama veya topallama yürüyüşünden etkilenmiş : topal his 1 2. Dünya Savaşı'ndan yeni dönmüştüm, birinci sınıf bir er, hasarlı gözü yaması ve sakat bacağına yardım etmek için bastonu vardı.—

Kirli nereden geldi?

sıfat kirli geliyor kirden, 'kökleşmiş kirden' bu da 'smear' anlamına gelen bir köke geri döner.