Ters gerçek bir hikaye miydi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Floy Tillman
Puan: 4.2/5(8 oy)

Her şey kısmen, felçli milyoner Philippe Pozzo di Borgo ve eski yardımcısı Abdel Sellou'nun gerçek hikayesine dayanıyor. . Filmin Blu-ray'de piyasaya sürülmesinden önce, filmin gerçek doğruluk açısından orijinaline göre nasıl yığıldığı aşağıda açıklanmıştır.

Philippe Pozzo di Borgo'ya ne oldu?

Philippe di Borgo, 1993 yılında diyabetik kuadriplejik hale geldi. yamaç paraşütü kazası . Sakatlığı nedeniyle boynuna oksijen tüpü sararak intihara kalkıştı.

Kime dayanıyordu?

Aslında, dayanmaktadır Philippe Pozzo di Borgo ve Abdel Sellou'nun gerçek hikayesi (isimler sırasıyla Bryan Cranston ve Hart tarafından oynanan filmde Phillip Lacasse ve Dell Scott olarak değiştirildi) ve 2012 Fransız filmi Les Intouchables'tan uyarlandı.

Kevin Hart gerçekten yamaç paraşütü mü yaptı?

Evet, işin içinde biraz Hollywood büyüsü vardı.

Cranston'dan farklı olarak, Hart hiçbir sahnede uçmadı . Sonuç olarak, Hart yamaç paraşütü filmini çekmek, bir vinçten sarkan uçan bir teçhizat, planörün gölgeliğini simüle eden bir gölge yapısı ve rüzgar için büyük bir fan da dahil olmak üzere biraz yaratıcılık gerektiriyordu.

Philippe Pozzo di Borgo ve Abdel Sellou hala arkadaş mı?

Onlar hala arkadaş , birbirlerini eskisi kadar sık ​​görmemelerine rağmen. Adamlar Fransa'yı terk etti: Abdel Cezayir'e döndü ve burada bir kuş çiftliği açtı ve Philippe Fas'a taşındı. Abdel ve ben, ikimiz de ruh ikizlerimizi bulduğumuzda işbirliğimizi bitirdik.

Philippe Pozzo di Borgo

30 ilgili soru bulundu

Phillip Lacasse nasıl felç oldu?

Dell ve Philip bağ kurmaya başlar ve Philip, Dell'e felç olduğunu söyler. yamaç paraşütü kazasında , ve karısını kaybetmenin acısını ortaya koyuyor.

Gerçekten tepeden yamaç paraşütü yaptılar mı?

Evet. Upside gerçek hikayesi bunu ortaya koyuyor gerçek hayattaki yamaç paraşütü kazası, 1993 yılında İsviçre Alpleri'ndeki Mont Bisanne'nin Savoyard kabartmalarında meydana geldi. Philippe 42 yaşındayken. İşten çıkardığı işçilerin düşünceleriyle dikkati dağılmıştı ve yaptığı işe yeterince dikkat etmemişti.

Abdel Sellou işe başladı mı?

Sellou artık Paris banliyölerinde yaşamıyor, ancak bir iş kurdu ve şimdi doğuruyor Cezayir'deki tavuklar . Ve aynı zamanda bir kitap yazdı. En çok satan kitabı için, 'Hayatında hiç kitap okumamış biri için 'Hayatımı Değiştirdin' 250 sayfalık bir teşekkür mektubuydu' dedi.

Tepede yamaç paraşütü nereye gittiler?

Yamaç paraşütü kapalı Woodrat Dağı - Upside film sahnesi 360 Panorama | 360Şehirler. Woodrat Mountain, Ruch, Oregon dışındaki yamaç paraşütçüleri ve kanatlı paraşütçüler için popüler bir fırlatma alanıdır.


Upside nerede çekiliyor?

The Upside nerede çekildi? The Upside şurada çekildi: 1900 JFK Bulvarı, Black Bass Hotel, Mimarlık ve Tasarım Merkezi, Doğu Allegheny Ave, Gilham St, Hawk Mountain Sanctuary , Kensington Ave, New York City, Sun Center Studios, The Kimmel Center ve XIX (Ondokuz) Restoran.

Kevin Hart ve Bryan Cranston arkadaş mı?

Bryan Cranston, yakın arkadaşları The Rock ve T.I. ile birlikte eski rol arkadaşı Kevin Hart'a 'pozitif' enerji gönderiyor. ... Kevin ve Bryan, Nicole Kidman'ın da rol aldığı 2017'de filmin çekimleri sırasında bir dostluk kurdu.

Abdel Sellou'ya ne oldu?

Abdel Sellou şimdi yaşıyor Cezayir'de karısı ve üç çocuğuyla birlikte bir tavuk çiftliği işletiyor. İkinci eşi ve iki çocuğuyla birlikte Fas'ta yaşayan Philippe Pozzo di Borgo ile yakınlığını sürdürüyor.

Filmin olumlu tarafının ne kadarı doğru?

Her şey kısmen, felçli milyoner Philippe Pozzo di Borgo ve eski yardımcısı Abdel Sellou'nun gerçek hikayesine dayanıyor. . Filmin Blu-ray'de piyasaya sürülmesinden önce, filmin gerçek doğruluk açısından orijinaline göre nasıl yığıldığı aşağıda açıklanmıştır.


Artışın sonunda otel nerede?

Julia Hatmaker baktı AKA Üniversite Şehri 'The Upside' oyuncularının filmin çekimleri sırasında kaldığı Philadelphia oteli.

Phillip LaCasse ne zaman öldü?

Philip Louis LaCasse için ölüm ilanı

16 Eylül 1948 doğumlu; Geçti 28 Ocak 2015 .

Dell yukarı yönde ne kadar ödeme aldı?

The Upside setinden, bu Dell (Kevin Hart) ekranı kullanılmış, kahraman, Dell'in ilk maaş çeki beş bin üç yüz seksen iki dolar , Lacasse Entrepreneurial Inc'den kontrol edin, # 2389'u kontrol edin.

The Intouchables'ın İngilizce versiyonu var mı?

ÖNCEDEN, 14 Haziran: The Weinstein Company'nin isimsiz İngilizce Eleştirmenlerce beğenilen Fransız filmi The Intouchables'ın yeniden çevrimi, gelecek yıl 9 Mart'ta ülke çapında gösterime girecek.


Aaron Paul ve Bryan Cranston arkadaş mı?

Aaron Paul'un en yakın arkadaşlarının çoğu 'Breaking Bad' rol arkadaşlarıdır. Bryan Cranston onun gerçek hayattaki en iyi arkadaşı . Oyuncu, dizideki diğer meslektaşlarıyla ve BoJack Horseman ve West World setinde birlikte çalıştığı kişilerle de arkadaş.

Kevin Hart ne kadar?

Küçük boy komedyen Kevin Hart'ın devasa bir banka hesabı var: 2021 itibariyle Hart'ın net değerinin 200 milyon dolar civarında , yalnızca Temmuz 2018 - Haziran 2019 döneminde yaklaşık 59 milyon dolar kazandı.

Baştaki siyah aktör kim?

Aktör, zengin bir belden aşağısı felçli beyaz adam (Cranston) ile siyahi eski mahkum evde sağlık yardımcısı () arasındaki beklenmedik dostluğu konu alan, 2011 yapımı bir dostluk komedisi olan, başarılı Fransız filmi The Intouchables'ın Hollywood'un yeniden çevrimi olan The Upside'da rol alıyor. Kevin Hart ).