Derwentwater'da tekne turları var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Hayley Murphy
Puan: 4.5/5(11 oy)

Keswick Lansmanı Derwentwater'daKeswick Launch Company'nin ahşap teknesi Derwentwater çevresinde 50 dakikalık bir tekne turu için düzenli olarak (yaz aylarında her yarım saatte bir) hareket eder. ... Kiralık kürekli tekneler ve motorlu tekneler de vardır.

Derwentwater'da kendi tekneni alabilir misin?

Derwent Water'ın keyfini kendi teknenizin konforunda çıkarmak isterseniz, yüzer durumda 58 yatağımız var. Bot veya kano/kano muhafazası için bolca yer var.

Derwentwater'da yüzmek güvenli mi?

Derwent popüler bir göldür ve bu nedenle çok fazla göl trafiği vardır, bu nedenle güvenlik için bunu şiddetle tavsiye ettik. Derwent'te yüzen herkesin soğuk bir yüzme şamandırası var (veya eşdeğeri). ... Her yıl Keswick Dağ Festivali, triatlonların yanı sıra x2 yüzme etkinliklerine de ev sahipliği yapıyor ve ben şahsen Derwent'te yüzmeyi önerebilirim.

Derwentwater'da kano yapabilir miyim?

Yılda beş kez , Derwent Adası'ndaki Derwent Adası Evi halka açıktır. Adaya bir tekne gezisinin veya hatta kanoyla gidin.

Derwentwater'da nerede yüzebilirim?

Derwentsuyu

Derwentsuyu, Keswick'in yanındaki göl , açık denizde yüzmeye aşık olduğum yer. Şafak sökerken ya da ışık tepelerin üzerinde karardığında ziyaret etmek için en sevdiğim yer.

Derwentwater gezisi ve Derwentwater Gölü, Keswick, Göller Bölgesi (HD) çevresinde yürüyüş

45 ilgili soru bulundu

Peak District'te yüzebilir misin?

Peak District, çok çeşitli havuzlar, göletler ve nehirler ile vahşi yüzmeye katılmak için Birleşik Krallık'ın harika bir parçasıdır. halk yüzmeye davetlidir .

Derwentwater'ın tüm yolunu yürüyebilir misin?

Derwentwater'ın etrafındaki yürüyüş çok güzel, 10 mil rota . Düz ve kolay patikalarla ormanlık alandan ve göl kıyısından geçiyorsunuz. Piknikler ve kafeler için duracak yerler var ve kestirme bir yol istiyorsanız, rotanın bir kısmını almak için Keswick fırlatılıyor!

Derwentwater'da kayak yapmak için izne ihtiyacınız var mı?

İzinsiz olarak 16 tanınmış Lake District gölünün çoğunda kürek sörfü yapabilirsiniz: Windermere, Ullswater, Coniston Water, Thirlmere Reservoir, Wastwater, Derwent Water, Ennerdale Water (büyük gruplar veya ticari gruplar için izin gereklidir), Loweswater ve Grasmere.

Grasmere'de kürek çekebilir misin?

Paddling Grasmere, bölgeyi yepyeni bir perspektiften görme şansı veriyor. Gün için mükemmel bir yer, Grasmere Gölü ve çevredeki köyün sunabileceği çok şey var. Bir kürek ve piknik ya da kürek planlayın ve biraz yemek için barda bitirin!


Ullswater'da yüzebilir misin?

Buzullaşma ile oluşan Ullswater, mükemmel su kalitesine sahiptir. vahşi yüzme . Ondan da bol var. Adalar ve plajlar yedi mil uzunluğundadır ve en büyük keşif iştahlarını bile tatmin eder. Bizimle kalırken rehberli bir yüzmeye katılın ya da bir mayo ödünç alın ve kendi hızınızda başlayın.

Windermere Gölü'nde köpekbalıkları var mı?

Büyük Beyaz Köpekbalığı görüldü Windermere'de.

Fell Foot'ta yüzebilir misin?

Windermere Gölü'nün en güney ucunda yer alan Fell Foot, oynamak, keşfetmek ve rahatlamak için harika, aile dostu bir mekandır. Geniş çimenler oyunlar, piknikler ve hafif yürüyüşler için bolca alan sunarken, göle kolay erişim parkı kürek çekme, yüzme ve tekne gezintisi için mükemmel kılar.

Ladybower Rezervuarında yüzebilir misin?

Maalesef yasak olduğu için değil. İnsanlar rezervuarda yüzüyor ama cankurtaran yok ve bu nedenle tehlikeli.


Bassenthwaite'de kayak yapabilir misin?

Bassenthwaite Gölü özel olarak korunan bir alandır

Yelken, kürek, kano, kano, paddleboarding, balık tutma ve yüzme hepsi gölde izinli .

Buttermere'de yüzebilir misin?

tereyağı popüler bir vahşi yüzme noktasıdır; güzel bir vadide, yüzücüleri endişelendirecek çok az teknesi olan veya hiç olmayan güzel bir göldür. Ancak, otopark noktalarından giriş noktaları sınırlıdır.

Rydal Water'da kürek sörfü yapabilir miyim?

Rydal'da fırlatma izniniz yok , nehirde veya Grasmere'de fırlatırsanız teknik olarak kürek çekmekten farklıdır.

Rydal Water'da kürek çekebilir misin?

Ennerdale Suyu

Paddleboards: Hayır. ??‍ Kürekli tekneler: Evet . Ticari gruplar, etkinlik sağlayıcılar ve büyük gruplar için izne ihtiyaç vardır.


Elterwater'da kürek sörfü yapabilir misin?

Göllerin çoğunda koçluk hizmeti veren merkezler var, ancak GölSUP Göller Bölgesi'ndeki, Brathay nehri üzerinde, hostelimizden çok uzakta olmayan, tamamen mobil tek SUP kiralama noktasıdır. Size Gölleri istediğiniz zaman, nerede ve ne kadar süreyle isterseniz keşfetme özgürlüğü veriyorlar.

Gölde kayak yapmak için lisansa ihtiyacım var mı?

Çevre ajansı

Kanocular, kayakçılar ve paddleboardcular EA su yollarında kürek çekmek için bir lisans gerektirir . ... Çoğu Londra kulübü, kulüp teknelerini kapsayacak bir İngiliz Kano lisansına sahiptir ve birçok kürekçinin kişisel İngiliz Kano üyeliği vardır (2020'de 45 £).

Loch Ness'te kano yapabilir misin?

Tabii ki, Loch Ness olmadan kano ve kano noktaları listemiz tamamlanmış sayılmaz! Keşfetmek için harika bir yer, Loch Ness'in tek adasıdır - Kiraz Adası güzel Inchnacardoch Körfezi! Loch Ness büyük bir su kütlesidir ve 22 mil uzunluğundaki koşullar rüzgarlı bir günde oldukça sert olabilir.

Loweswater'da kayak yapabilir misin?

Bir milin biraz üzerinde uzunluğu ve bir milin üçte biri genişliği ile kompakt bir kürektir. Aynı zamanda bölgede kürek çekmek için daha huzurlu yerlerden biridir. Kalabalıktan uzakta, Loweswater'da mükemmel bir günlük gezi bulacaksınız ve Lake District Ulusal Parkı'nın daha sessiz kısımlarında kürek çekerken.


Derwentwater Gölü çevresinde dolaşmak ne kadar sürer?

Derwentwater Walk, sizi bir yolculuğa çıkaracak şekilde işaretlenmiş bir yoldur. 10 mil Göllerin Kraliçesi Derwentwater çevresinde doğal bir yürüyüş. Düz ve kolay yollarda, yürüyüş antik ormanlık alanlardan ve gölün kıyılarından geçer.

Rydal Water çevresindeki yürüyüş ne kadar sürüyor?

Rydal Su ve Rydal Dağı Dairesel bir 2,8 mil Ambleside, Cumbria, İngiltere yakınlarında bulunan ve bir göle sahip olan ve orta dereceli olarak derecelendirilen döngü izi.

Derwentwater'ı dolaşmak ne kadar sürer?

Yaklaşık 9 ila 10 mil arasındadır. Bu süre, ne kadar hızlı yürüdüğünüze ve kaç kez durduğunuza bağlıdır. Kolay bir hızda 4 saat düşünürdüm ama 3 saatin altında eğer harekete geçersen.