Şiddetle ilgili bir cümle?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lula Ullrich
Puan: 5/5(37 oy)

Şiddetli cümle örneği. Yeni yasanın şiddetli bir muhalifiydi . Bu şiddetli düşünce mücadelelerinden, Hegel'in diğer üç eğitmen eşliğinde Temmuz ve Ağustos 1796'da Bernese Oberland'da yaptığı bir tura geçmek sevindirici. Şiddetli bir muhalefet vardı ve her geçen gün büyüyor.

Şiddetli insan nedir?

(viəmənt) sıfat. Bir kişi veya eylemleri veya yorumları şiddetli ise, kişinin çok güçlü duygu ve düşünceleri vardır ve bunları güçlü bir şekilde ifade eder . Birdenbire çok öfkelendi ve telaşlandı, zıplayıp bağırmaya başladı.

Şiddet ingilizce kelime mi?

vehement'un İngilizcedeki anlamı. güçlü duyguları ifade etmek ya da güçlü duygular ya da büyük bir enerji ya da güç tarafından gösteriliyor: Ailesinin şiddetli muhalefetine rağmen okulu bıraktı ve oyuncu oldu.

Nasıl şiddetle kullanıyorsunuz?

Şiddetle Bir Cümlede?

  1. Küçük düşürülen genç kadın, eski erkek arkadaşının onu affetme ricasını şiddetle reddetti.
  2. Demokratlar şiddetle seçim yanlısıdır.
  3. Oyuncu, monologunu tutkulu yüz ifadeleri ve abartılı el hareketleriyle hararetle aktardı.

Şiddetle en iyi anlamı nedir?

Şiddetle tanımlanır şiddetle hareket etmek veya güçlü bir şekilde tutkulu olmak . Şiddetli bir örnek, bir şeyde başarılı olana kadar hiçbir şeyde durmayacak olan kişidir. zarf. 9. 1.

Şiddetli Şiddet - Şiddetli Anlam - Şiddet Örnekleri - Şiddetli Tanım - C2 Kelime Bilgisi

19 ilgili soru bulundu

Şiddetle için iyi bir cümle nedir?

Şiddetli cümle örneği. Yine de bu, bir konuda ilk kez şiddetle anlaşamamaları değildi. Artık geçmişini kovalama yeteneğine sahipken, bunu şiddetle reddetti. Bütün dertleri boyunca hayata şiddetle sarılmıştı.

Şiddetle için başka bir kelime nedir?

1 ciddi , ateşli, ateşli, yanan, ateşli.

Şiddetle olumlu bir kelime mi?

Kelimenin şiddetle arkasında çok fazla gücü var. Şiddetli, şiddetli anlamına gelen Latince şiddet kelimesine kadar uzanır. Bir şeyi hararetle yaparsanız, bunu zorla ve duyguyla yaparsınız ve kimse gerçekten nasıl hissettiğinizden şüphe etmez.

Şiddeti basit bir cümlede nasıl kullanırsınız?

Şiddetli cümle örneği

  1. Yeni yasanın şiddetli bir muhalifiydi. ...
  2. Bu şiddetli düşünce mücadelelerinden, Hegel'in diğer üç eğitmen eşliğinde Temmuz ve Ağustos 1796'da Bernese Oberland'da yaptığı bir tura geçmek sevindirici. ...
  3. Şiddetli bir muhalefet vardı ve her geçen gün büyüyor.

Bir cümlede anlamlı bir şekilde nasıl kullanılır?

eklemli bir şekilde.

  1. Akşam yemeğinde en çok onun tarafından kızartıldım.
  2. Jan sanatı hakkında etkileyici bir şekilde konuşuyor.
  3. Eyleme geçmenin gerekliliği hakkında etkili bir şekilde konuştu.
  4. Şair, kaybolmuş masumiyet duygusunu belagatli bir şekilde ifade eder.
  5. Yaklaşık bir saat boyunca konuyla ilgili güzel bir şekilde konuştu.

İngilizce'de nostaljik nedir?

: duygu ya da ilham verici nostalji: örneğin. a : geçmiş bir zamana özlem duymak veya sevgiyle düşünmek ya da koşul Fransız kırsalından geçerken, 25 yıl önce şarabın ne kadar basit olduğu konusunda sadece nostaljik değil, aynı zamanda hüzünlü olmaktan da kendimi alamadım.—

İngilizce'de İkiyüzlülük ne demek?

: kişinin inandığını veya hissettiğini iddia ettiği şeylerle çelişen davranışlarla karakterize edilir. : ikiyüzlülük ile karakterize, öğrencilerden saygı görmeden saygı beklemenin ikiyüzlü bir alçakgönüllülük ve erdem jesti olduğunu söyledi - Robert Graves ayrıca: kendi kurallarına aykırı davranan bir kişi olmak ...

Beshrew nedir?

beshrew. / (bɪˈʃruː) / fiil. (tr) kötülük dilemek için arkaik; küfür (beshrew bana gibi hafif yeminlerde kullanılır)

İnsanlar acımasız olabilir mi?

Şiddetli sıfatı şu şekilde kullanabilirsiniz: son derece güçlü, güçlü veya yoğun bir duygu veya gücü tanımlayın . ... Artık yoğun duygular veya inançlar için daha yaygın olarak kullanılmaktadır. Zarf biçimiyle, insanlar bir şeyden şiddetle yana olabilir, ancak daha yaygın kullanım, insanların bir şeye şiddetle karşı çıkmasıdır.

ben güçlüyüm ne demek?

Birini güçlü olarak tanımlarsanız, sen onları onayla çünkü fikirlerini ve isteklerini güçlü, vurgulu ve kendinden emin bir şekilde ifade ederler. [onay] O, hatırı sayılır bir kavrayışa ve diplomatik becerilere sahip, güçlü bir karaktere sahip bir adamdı. Eşanlamlılar: dinamik, güçlü, güçlü, güçlü Daha güçlü kelimesinin eş anlamlıları.

Şiddetli rüzgar nedir?

: güçlü enerji ile işaretlenmiş : güçlü bir şiddetli rüzgar : gibi. a : yoğun duygusal : tutkulu, ateşli ateşli vatanseverlik.

Kıskanç için bir cümle nedir?

(1) O gayretli bir reformcu olarak etiketlendi . (2) Tezgahtar çok gayretlidir. (3) Görevlerini yerine getirirken çok gayretliydi. (4) O, davamızın gayretli bir destekçisidir.

Yorucu kelimesini cümle içinde nasıl kullanırsınız?

Yorucu cümle örneği

  1. Bunun üzerine şiddetli çatışmalar durdu. ...
  2. İnce vücudu, yorucu görevi kolayca hallediyordu. ...
  3. Özellikle bilimlerin öğretiminde reformun sıkı bir savunucusuydu ve modern dillerin müfredatta yer alması iddialarını destekledi.

Yanılmaz cümle içinde nasıl kullanılır?

yanılmaz cümle örneği

  1. Benim gibi yanılmaz değilsin. ...
  2. Kilisenin yanılmaz otoritesinin papaya ve piskoposlara ortaklaşa bağlı olduğunu iddia etti. ...
  3. Bir düzine iyi makale bir yazarı yanılmaz yapmaz. ...
  4. İnsan, cisimlerin kusursuz ve yanılmaz bilimine ulaşamaz.

şiddetle kelimesinin 2 eş anlamlısı nedir?

şiddetli eş anlamlısı

  • ateşli.
  • hevesli.
  • ateşli.
  • güçlü.
  • çok öfkeli.
  • tutkulu.
  • güçlü.
  • hevesli.

Suskunluk sözcüğü hangi cümlede doğru kullanılmıştır?

Suskunluk sözcüğü hangi cümlede doğru kullanılmıştır? Sasha'nın amcası genellikle çekingen ve suskundu, bu yüzden akşam yemeği boyunca canlı bir şekilde konuştuğunda aile oldukça şaşırdı. . Bazı eski toplumlarda, kadınlar genellikle köle bir role sahipti.

şiddetle zıt anlamlısı nedir?

Yüksek sesle karşısında. sessizce . duyulmayacak şekilde . sessizce . usulca .

Yanlışlıkla için başka bir kelime nedir?

Bu sayfada 28 eşanlamlı, zıt anlamlı, deyimsel ifade ve hatalı ile ilgili kelimeler bulabilirsiniz, örneğin: yanlış , yanlış, yanıltıcı, hatalı, doğru olmayan, yanlış, yanlış, hatalı, yanlış yönlendirilmiş, kapalı ve sağlam olmayan.

güzelce koymak ne demek?

sf. 1 (konuşma, yazma vb.) akıcılık ve ikna kabiliyeti ile karakterize . 2 bir duygu olarak, gözle görülür veya canlı bir şekilde ifade edici.

Sisi tanımlamak için kullanılan yarı saydam kelimesi ne anlama geliyor?

1 : içinden görmeye izin verecek kadar ince bir doku ile karakterize edilir . 2: aşırı incelik ile karakterize edilir: eterik. 3: asılsız, belirsiz.