Vampir günlüklerinde tedaviyi kim alır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Faustino Gerlach
Puan: 4.6/5(29 oy)

Damon her zaman istedi Elena her zaman hayalini kurduğu insan hayatına sahip olmak. Elena, zorlamayı ortadan kaldıran tedaviyi alır ve Damon'la ilgili anıları ona geri döner. Damon'ın yeniden insan olmaktan daha sefil bir şey olmayacağını beyan ettiği 4. sezondan bir anısını hatırlıyor.

Vampire Diaries 6. Sezonda tedaviyi kim alıyor?

Elena Gilbert

6. sezonun çoğunu 1994 Prison World'de geçirdikten sonra Bonnie, Cure ile günümüzün Mystic Falls'ına geri döndü. Damon onu Elena'ya verdi ve onu da almayı teklif etti.

Damon insan mı oluyor?

Damon Salvatore, The Vampire Diaries'in iki ana erkek kahramanından biridir. Damon, 178 yaşında bir vampirdi ve Silas'ın uzaktan soyundan geliyordu. Küçük kardeşi Stefan Salvatore ona Tedaviyi enjekte ettiğinden beri, o artık insan .

Damon tedavi gördüğünde Elena'yı hala seviyor mu?

The Vampire Diaries 6. sezon boyunca, anıları olmasa bile, Elena, Damon'a yeniden aşık olmuştu. . Tedaviyi almadan hemen önce böyle söyledi, Damon onu da yanına alacağına yemin etti.

Rebekah tedaviyi alıyor mu?

The Originals dizisinin finalinde, Klaus, Rebekah'a 1000 yıl işkence etmesini ona tedaviyi sunarak telafi ediyor. . Tek yapması gereken birkaç on yıl beklemek. The Originals'ın dizi finalinde Klaus Mikaelson, kız kardeşi Rebekah'a dünyada en çok istediği şeyi teklif etti: ölümsüzlüğün tedavisi.

Vampir Günlükleri 4x18 | Amerikan Gotik - Rebekah tedaviyi FULL HD alıyor

20 ilgili soru bulundu

Rebekah insan mı oldu?

Rebekah Sinclair (kızlık soyadı Mikaelson) ilk sezonun ana karakterlerinden biriydi ve ayrıldıktan sonra dizinin geri kalanı ve Ebedi Karanlık için özel bir konuk oldu. O Orijinal Bir Vampirdi sezon bir finalinde tekrar insan olmadan önce .

Lizzie Saltzman bir görsel ikiz mi?

Elizabeth Saltzman doppelganger ve hayatlarının geri dönüşlerini birlikte görmek beni çok heyecanlandırıyor. ÇOK heyecanlıyım (ama bu yetersiz bir ifade olabilir).

Damon ve Elena'nın çocukları var mı?

Damon ve Elena'nın bir kızı var . Adı da Stefanie Salvatore. Bu güzel bir haber çünkü Damon ve Elena'yı son gördüğümüzde mutluydular ve en iyi hayatlarını yaşıyorlardı.

Elena tedaviyi nasıl buluyor?

Ancak Elena, seçenekler için bir kayıpla yakaladı Tedaviyi çantasından çıkardı ve Katherine'in boğazından aşağı itti. , onu tamamen yutmaya zorladı ve bayılttı. Uyandığında tekrar bir insana/Gezgine dönüşmüştü.


Elena 7. sezonda orada mı?

Sezon 7. Elena görünmüyor ama Cephanelik kasasını ziyaret ettiğinde Damon'ın adını çağırdığı duyulur.

Stefan, Damon'ı insan mı yaptı?

Stefan insan tedavisini kendi damarlarından almaya karar verir. , daha hızlı yaşlanmasını ve sonunda ölüme ulaşmasını sağlar. Damon, cehennem ateşinin ikisini de öldürmesini beklerken Katherine'e tutunurken, Stefan Damon'a tedaviyi enjekte eder. Stefan, artık bir insan olan Damon'ı kurtarır ve Katherine ile birlikte ölür.

Stefan insana dönüşüyor mu?

Stefan, annesi Lillian ile yeniden bir araya geldi, Damon ve Elena sayesinde insanlığının geri dönmesine neden oldu. ... Sekizinci sezonda Stefan, Şeytan Cade için çalıştı. Hem onu ​​hem de Damon'ı cehennemden uzak tutmak için tersledi. onun insanlığı kapatmak.

Damon Elena'dan neden ayrıldı?

Bölüm, Elena ve Damon'ın ilişkileri ve birinin diğerine ne kadar bağlı olduğu konusunda kavga etmesiyle sona erer. Ayrılmaya karar verirler çünkü aşk onları gerçekte olduklarından başka bir şey yapar ama sonunda yatakta kalırlar çünkü birbirleri için hissettikleriyle savaşamazlar.


Elena gerçekten insan mı?

Televizyon dizisinin dördüncü sezonunda, Elena bir vampir olur ve ölür, ardından değişimiyle gelen mücadelelerle uğraşır. Tedaviyi aldı ve altıncı sezonun sonlarına doğru yeniden insan oldu . Altıncı sezonun finalinde Kai, Elena'yı sihirle Bonnie'nin hayatına bağladı.

Damon ölümden nasıl geri döner?

Hiç ölmedi ama Bir Bennett'e ihtiyacı vardı eve dönmesine yardım edin, bu yüzden eve dönmeye yaklaştıklarında Bonnie ve Damon'ı öldürmeye çalışır. Bonnie yerde kanlar içindeyken, Damon Kai ile savaşır, ancak Bonnie sihrini Damon'ın eve dönmesini sağlamak için kullanır. ... Stefan ve Damon yeniden bir araya gelir.

Stefan hangi bölümde insana dönüşüyor?

Kötü şöhretli tedavi, The Vampire Diaries'de bir kez daha kullanıldı 8. sezon 11. bölüm . Bu sefer, sadece alıcı üzerinde değil, diğer tüm karakterler üzerinde de büyük bir etkisi olabilir. Geçen hafta Caroline, Stefan'ın insanlık anahtarını çevirmesini sağlayacak kişinin kim olacağını merak ediyordu.

Elena ve Katherine gerçek hayatta ikizler mi?

'The Vampire Diaries'in kurgusal dünyası Mystic Falls'ta Elena Gilbert ve Katherine Pierce (Nina Dobrev) gibi görsel ikizler çok yaygın. Gerçek hayatta, görsel ikizler biraz daha az yaygındır, ama varlar . Twin Strangers web sitesi sizinkini bulmanıza yardımcı olmak için burada.


Elena'yı kim vampir yaptı?

Biyolojik babası John, Elena'yı canlı ve insan tutmak için kendi hayatını feda etti. Yine de, Klaus Elena'nın halası Jenna'yı vampire dönüştürdükten sonra öldürdü ve Jeremy'den sağ kalan tek akrabası kaldı.

Sonunda Damon ve Elena'ya ne olacak?

Sonunda Elena ve Damon biraz mutlu sona ulaştılar.

Alaric ve Caroline, Damon'ın hediyesini anıyorlar — Salvatore malikanesi , 'Legacies' adlı spin-off serisini kurarak Salvatore Gençler ve Üstün Zekalılar için Yatılı Okulu'na dönüştürdüler.

Stefan'ın çocuğu var mı?

Stefan Salvatore ve Valerie Tulle'nin Doğmamış Çocuğu bir fetüs Bu ilk olarak Masumiyet Çağı'nda bahsedilmiştir. Bu çocuk 1863'te Julian tarafından öldürüldü. Stefan'ın rüyasında, görünüşte insan olan Jacob adında on bir yaşında bir çocuktu.

Elena kalıtsal olarak hamile mi kalıyor?

Yani hayır hiç hamile kalmadı . Evet! Sonunda Damon ile tedaviyi alır ve birlikte yaşlanırlar. Legacies'te bir kızı Stefanie Salvatore olduğu gösterilmektedir.


Lizzie Saltzman'ın nesi var?

Ayrıca duygusal çalkantılarla mücadelesinden küçük bir parça gördük. Daha önce bahsettiğim dosyalar, Lizzie Saltzman'ın bipolar bozukluk ve bunu onun doğaüstü yetenekleriyle birleştirdiğinizde, kesinlikle ruh sağlığının önemini göstermek için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Hope, Saltzman ikizlerinden daha mı yaşlı?

2 İkizler ve Umut Çağları

İzleyiciler The Vampire Diaries ve The Originals'ı izleseydi, bunu bilirlerdi. Hope'un ikizlerden daha yaşlı olması gerekiyordu . Onlardan iki yaş büyük olduğu tahmin ediliyor.

Sebastian gerçekten Lizzie'yi seviyor mu?

Legacies'te, The Vampire Diaries yan ürünü, Sebastian, Lizzie'nin sevgilisidir. , ama kesinlikle onun için kötü. ... Lizzie'nin Legacies'teki aşk ilgisi, farklı bir zamandan gelen tatlı bir vampir olan Sebastian'dır.