tayler tutucu nerede büyüdü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Yessenia Kertzmann
Puan: 4.4/5(3 oy)

1997 yılında doğdu Teksas Orada kardeşi ve sevgili Pomeranya köpeğinin yanında büyüdü. Çocukluğunda bir oyun hayranı olan Tayler, uzun yıllardır motosiklet yarışlarına meraklıydı.

Tayler Holder Meksikalı mı?

o tutar Amerikan vatandaşlığı ve Hıristiyan dinine olan inancına sahiptir. Babasının adı iş adamı olan Monte Holder's, annesinin adı da bilinen bir TikTok yıldızı olan Wendy Holder'dır.

Taylor sahibi nerede büyüdü?

Tayler küçük bir kasabadan Teksas'ın güneyinde, Alvarado, Texas denilen . Bunun dışında, onun yetiştirilmesi hakkında fazla bir şey bilinmiyor. 18 yaşındayken hayallerinin peşinden gitmek için Los Angeles'a taşındı.

Tayler Holder hangi şehirde yaşıyor?

12. Tayler Holder'ın Triller Yerleşkesi nerede bulunuyor? Ekim 2020'de Tayler Holder, Kelianne Stankus, Nick Wyatt ve Olivia Ponton ile birlikte Hype House'dan çıkıp kendi malikanelerine (Triller Yerleşkesi) taşındı. Calabasas, Kaliforniya .

Charli D'Amelio'nun değeri nedir?

Bu, çeşitli sponsorluk anlaşmaları, onaylar ve TV görünümleri kazanmasına yardımcı oldu. Charli D'Amelio'nun net değerinin olduğu tahmin ediliyor 8 milyon dolar .

Neden ayrıldık...

40 ilgili soru bulundu

En zengin Tiktoker kim?

Charli D'Amelio: 4 Milyon Dolar

Forbes'a göre, net değeri 4 milyon dolar. Kendi ürünlerini satmanın yanı sıra, Aralık 2020'de ilk kitabı Essentially Charli: The Ultimate Guide to Keeping it Real'i yayınladı.

Bryce Hall ve Tayler Holder hala arkadaş mı?

Aynı yılın Ağustos ayında Tayler, hayranlarına 'biz ayrıldık' adlı bir video yayınladı. Duygusallaştı ve Kaylyn'in çok meşgul olduğu için ondan ayrıldığını söyledi. 'Şu anda hayatında olan her şeyle, o bir ilişkiye hazır değil.' İkisinin hala arkadaş olduğunu söyledi.

Tayler Holder bir filmde mi?

1. Tam güneş tutulması (2018– )

Tayler Holder saç kesiminin adı nedir?

TheSalonGuy, erkekler için en büyük saç trendini 'kendi' olarak adlandırmayı sevdiği saçlarla yarattı. paspas üst' saç kesimi .


Tayler Holder Loren ile mi çıkıyor?

Loren Gray resmen bir ilişki içinde ! Ama çıldırmadan önce, düşündüğünüz kişi olmayabilir. Şarkıcı ve TikTok yıldızı, paparazziler kendini yakalayınca ve Tayler Holder LA'da el ele tutuşunca bir erkek arkadaşı olduğunu açıklamak zorunda kaldı.

Bryce Hall TikTok yıldızı ne kadar uzun?

Bryce Hall'un boyu kaç? Bryce'ın TikTok videolarını izlerken daha küçük görünüyor gibi görünüyor, bu yüzden muhtemelen herkes her zaman boyunu arıyor. Bununla birlikte, onun aslında olduğunu ortaya çıkarabiliriz. 5ft 9in , veya 176cm.

Tayler Holder 2021'de kimle çıkıyor?

Temmuz 2020'de fit-fluencer Sommer Ray ile yollarını ayırdıktan sonra Holder, onunla olan romantizmini resmen açıkladı. charly ürdün Aynı yılın Ekim ayında utangaç bir Soru-Cevap videosunda.

Tayler Holder'ın babası kim?

Tayler ve OrthoRehab'daki ailemiz Tayler'ın baba Brent çok mutlu bir Babalar Günü. Bu resimler Tayler'ı annesi Carrie ve babası Brent ile birlikte yürümeye başlayan bir çocuk olarak ve birkaç on yıl sonra Tayler, babası ve erkek kardeşi Ryan ile babasına biraz sevgi gösterdiğini gösteriyor.


Tayler Holder hangi realite şovunu çekiyor?

23 yaşındaki TikTok fenomeni ve şarkıcısı Tayler Holder, yeni realite şovunu 'gösterdi' Yaratıcılar Evi '. Şovda Nate Wyatt, Kelianne Stankus, Chase Mattson, Aisha Mian, Azra Mian, SJ Bleau ve Markell Washington gibi diğer sosyal medya yaratıcıları yer alacak.

Tayler Holder şovunu nerede izliyorsunuz?

6 Nisan'da başlayan hikayelerini izlemek için Tayler Holder'ın sayfasına gidin. IGTV ve Facebook İzle haftada 2 yeni damla ile.

Tayler neden Salıncak Evi'nde değil?

Tayler Holder neden Hype House'dan ayrıldı? O evdeki herkesi kesinlikle tüm kalbimle seviyorum , 4 Ekim'de yüklediği bir YouTube videosunda açıkladı. Evden çıkmamın gerçek sebebinin evdeki kimseyle alakası yok. Şahsen evde kaldığımız yerle ilgili birçok sorunum vardı.

Tayler Holder'ın ikizi var mı?

Instagram'da Tayler Holder: Tanışın ikiz kardeşim @brycehall ?


Charli D'Amelio zengin mi?

2021 itibariyle Charli D'Amelio'nun bir net değeri 8 milyon dolar . TikTok'ta 120 milyondan fazla takipçisi, Youtube'da 9,5 milyon abonesi ve Instagram'da 42 milyon takipçisi ile her yerde. Her yerde bulunması, sponsorlu gönderilerden, e-ticaretten ve üretim anlaşmalarından para kazanmasına izin verdi.

Charli D'Amelio şimdi bekar mı?

Charli ve Chase Instagram'da duyurdular resmen ayrıldılar . Bunu söylemek beni üzüyor ama ikimiz için de en iyisinin bu olduğuna karar verdik. Hâlâ yakın arkadaşız ve bunu hiçbir şeye değişmem!' Charli bir Instagram hikayesinde yazdı. 'Sana her şeyi anlatmak için bu kadar uzun süre beklediğim için üzgünüm.

TikTok'un Kraliçesi kim?

Çoğu hayran, 'TikTok Kraliçesi'nin Charlie D'Amelio . Connecticut'lı 16 yaşındaki genç, profiline Haziran 2019'da başladığından beri sosyal medya uygulamasında hızla 106 milyon takipçi topladı. Şu anda 100 milyon takipçiyi aşan tek TikTok yıldızı.