Tatlı bir sıfat olarak kullanılabilir mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Nigel Hudson
Puan: 4.8/5(26 oy)

sıfat anlamı zengin çekici veya şahane , tatlının aslında lezzetlinin kısaltılmış hali olduğuna inanılıyor. Eşanlamlılar arasında sulu, lezzetli ve baştan çıkarıcı - mükemmel pişmiş bir bifteği veya aşkınızın inanılmaz, karşı konulmaz dudaklarını tanımlamak için kullanılabilecek tüm kelimeler.

Tatlı bir sıfat mıdır?

tatlı sıfat ( LEZZETLİ )

Bir insan tatlı olabilir mi?

Bir kişiyi veya onunla ilgili bir şeyi tatlı olarak tanımlarsanız, bunu kastediyorsunuz demektir. onları ya da bu şeyi cinsel olarak çekici buluyorsun . ...tatlı bir genç sarışın.

tatlı ne demek?

tatlı • LUSH-us • sıfat. 1 : lezzetli bir tatlı tada veya kokuya sahip olmak 2: cinsel açıdan çekici 3 a: son derece lüks veya duyulara çekici b: aşırı süslü.

Tatlı bir cümlede nasıl kullanılır?

Bir Cümlede Tatlı mı?

  1. Tatlı elmadan bir ısırık almak istedim.
  2. Ekmek çok güzel koktuğu için Tom fırına gitmeye karar verdi.
  3. Jim kızın tatlı dudaklarına bakmaktan kendini alamadı. ...
  4. Muzlu bölme beni acıktırıyor çünkü reklamda çok tatlı görünüyor.

tatlı - tatlı anlamına gelen 9 sıfat (cümle örnekleri)

36 ilgili soru bulundu

tatlı kelimesinin Eş anlamı nedir?

1'tatlı meyve ve sebzeler' lezzetli etli, gür, sulu, ağız sulandıran, tatlı, lezzetli, lezzetli, lezzetli, iştah açıcı, nefis, lezzetli, diş kokulu, seçim. resmi olmayan şahane, iğrenç, nefis.

Tatlı dudaklar ne anlama geliyor?

sıfat anlamı zengin çekici veya şahane , tatlının aslında lezzetlinin kısaltılmış hali olduğuna inanılıyor. Eşanlamlılar arasında sulu, lezzetli ve baştan çıkarıcı - mükemmel pişmiş bir bifteği veya aşkınızın inanılmaz, karşı konulmaz dudaklarını tanımlamak için kullanılabilecek tüm kelimeler.

gür ve tatlı arasındaki fark nedir?

Sıfatlar olarak tatlı ve gür arasındaki fark

bu mu tatlı tatlı ve hoş ; gür iken lezzetli (eski) gevşek; gevşek; gevşek; esnek.

Güzel için daha iyi bir kelime nedir?

takdire şayan, çok güzel, çekici, melek, çekici, güzel büyüleyici, büyüleyici, büyüleyici, klas, alımlı, sevimli, göz kamaştırıcı, narin, keyifli, ilahi, zarif, büyüleyici, baştan çıkarıcı, mükemmel, zarif, adil, büyüleyici, çekici, güzel, kurnaz, yakışıklı, muhteşem, zarif, görkemli , yakışıklı, ideal, davetkar...


Tatlı, tatlı anlamına mı geliyor?

Tatmak veya koklamak için tatlı ve hoş .

Tatlı kilitler nelerdir?

tatlılık aşk kilitleri çiftlerin aşklarını sembolize etmek için bir köprüye veya çite kilitledikleri asma kilitler .

mırıldanmak ne demek?

: kelimeleri düşük, karışık, belirsiz bir şekilde söylemek şekilde: mırıldanmak. geçişli fiil. 1: düşük, anlaşılmaz bir sesle söylemek. 2: dişsiz diş etleriyle veya dişsiz diş etleriyle çiğnemek veya ısırmak. Mumble'dan Diğer Kelimeler Eş Anlamlı ve Zıt Anlamlı Cümleler Örnek Cümleler Mumble Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Ambrosial anlamı nedir?

tadı veya kokusu son derece hoş ; özellikle lezzetli veya kokulu. tanrılara layık; ilahi.


Luchious'u nasıl hecelersin?

fiziksel veya cinsel arzu uyandırmak; şehvetli: tatlı bir figür. aşırı tatlı; ürkütücü.

İngiltere'de tatlı nasıl yazılır?

Kırmak ' tatlı ' seslere inin: [LUSH] + [UHS] - yüksek sesle söyleyin ve sürekli olarak üretebilene kadar sesleri abartın.
...
Aşağıda 'tatlı' için İngiltere transkripsiyonu yer almaktadır:

  1. Modern IPA: lə́ʃəs.
  2. Geleneksel IPA: ˈlʌʃəs.
  3. 2 hece: 'LUSH' + 'uhs'

Bir kıza güzel olduğunu nasıl söylersin?

  1. Onun Hakkında Benzersiz Bir Şey Bul. İltifat etmek istediğiniz kızla ilgili benzersiz bir şey belirleyin ve onun güzel olduğunu böyle söyleyin. ...
  2. Güzel Özellikleri Belirleyin. ...
  3. Eylemlere Odaklanın. ...
  4. Kendinizi Ondan Çıkarın. ...
  5. Değer Verdiğini Hissetmesine Yardımcı Olmayı Amaçlayın.

Güzel kadına ne denir?

6. Mükemmele yakın için tek bir kelime bulamıyorum, ama güzel bir kadını tanımlayan birçok kelime var. Zarif, muhteşem , ideal, sevimli, çarpıcı, ışıltılı, zarif, adil, çekici, narin, ilahi, göz kamaştırıcı, baştan çıkarıcı, büyüleyici, muhteşem, göz kamaştırıcı, büyüleyici, büyüleyici, büyüleyici, sevimli, çekici.


Çekici kıza ne denir?

Fiziksel olarak çok çekici bir kişi. Tehlikeli baştan çıkarıcı kadın .

Yemyeşil bir sarhoş mu?

Yemyeşil olarak tanımlanır çok içki içen veya sarhoş olan kimse . Yemyeşil bir örnek, zamanının çoğunu bir barda geçiren bir kişidir.

tatlı bahçe ne demek?

sf. 1 son derece zevkli , esp. tadına veya kokusuna. 2 çok çekici

av nedir?

1 : yemek için başka bir hayvan tarafından avlanan veya öldürülen bir hayvan . 2: çaresiz ve saldırıdan kaçamayan bir kişi: kurban. kurban. fiil. avlanan; avlıyor.


Birinin dudaklarını nasıl tanımlarsın?

Tanımlayıcılar: dolgun, dolgun, surat asmak , boğucu, ince, şişman, kuru, çatlamış, uyuz, yarık, delinmiş, çatlamış, şişmiş, kolajen şişmiş… Temel Duygular ve İlgili Dudak Hareketleri: İnsanlar dudaklarıyla biraz uğraşırlar.

Dolgun dudakların anlamı nedir?

1 iyi doldurulmuş veya yuvarlatılmış ; etli veya tombul.

Scrumptious gerçek bir kelime mi?

İlk olarak 1830'da İngilizce olarak ortaya çıkan 'scrumptious', onu tanımlamak için kullanılan ağız sulandıran bir kelimedir. zevkli ve lezzetli olan nedir . Muhtemelen 'görkemli' bir değişiklik olarak ortaya çıktı ve ebeveyninin zarif ve harika çağrışımlarını taşıyor.