Tatlı küçük yalancılarda Alison'a ne oldu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Hanna Kuhic
Puan: 4.4/5(11 oy)

Kaybolmasından bir yıl sonra, Alison'ın cesedi, şimdi St. Germain'in yaşadığı DiLaurentis evinin arka bahçesinde gömülü olarak bulundu. Otopsi belirtti o kafasına bir darbe aldı ve ardından boğularak öldü , ciğerlerinde kir bulundu.

Küçük tatlı yalancılarda Alison'ı kim öldürdü?

5. Sezonda, Alison'ın katilinin de o olduğu ortaya çıkıyor. büyük bir . A, Cevaplar içindir'de Alison'ı öldürmeye çalışan ve onu gömen iki farklı insandır. Jessica DiLaurentis, Alison'a kimin taşla vurduğunu gördü ve ardından kızını öldüğüne inanarak diri diri gömdü.

Alison'ı kaçırdığını kim itiraf etti?

Cyrus Petrillo İlk olarak Pretty Little Liars'ın 5. Sezonunda tanıtılan bir karakterdir. Rosewood Polisi, Alison DiLaurentis'i, yanlışlıkla itiraf ettiği bir suçu kaçırma şüphesiyle tutukladı.

Büyük A kimdir?

Büyük A, Radley Sanatoryumu'na kabul edildikten sonra Mona Vanderwaal'dan 'A' oyununu devralan ve olduğu ortaya çıkan kişiydi. CeCe Drake (A.K.A. Charlotte DiLaurentis veya Charles Dilaurentis).

Alison gerçekten Emily'yi kurtardı mı?

Ali, Emily'nin hayatını 'iki kez' kurtardı - ama Emily üç kez tehlikedeydi ! Love Shack, Baby'nin başlangıcında Alison, Emily'ye (yatak odasında) 'Hayatını iki kez kurtardım' der. Yine de Emily üç kez kurtarıldı: ilki, araba çalışırken ahırdan; ikincisi, locadaki yangından; ve üçüncüsü, kereste fabrikasından.

Tatlı Küçük Yalancılar - Alison'ın Kaybolduğu Gece - Kısa Film Filmi

20 ilgili soru bulundu

Alison neden Ezra'dan korkuyor?

Gerçekten güzel bir Alison yalanı daha. (Ali, Ezra'yı hayatından çıkarmaya çalışır) Ali, Ezra'dan korkar. çünkü kürtaj olmayı reddedince onu öldürmeye çalıştı.

Jenna gerçekten kör mü?

2. sezonda Jenna bir göz ameliyatı geçirdi ve üçüncü sezon boyunca tamamen görebildi. Ancak, 4. Sezona girerken, tekrar görüşünü kaybetmeye başladığı için operasyonun yalnızca geçici etkileri olduğunu kanıtladı. ... Süre o hala kördü Jenna, çıktığı Garrett'ın Alison'ı öldürdüğüne inandırıldı.

Shana neden A gibi davrandı?

Shana, casusluk yapması için Rosewood'a gönderilen Alison DiLaurentis'in çocukluk arkadaşıdır. Ancak Shana, Jenna Marshall ile arkadaş oldu ve Yalancılar'dan kendisine yaptıklarından dolayı intikam almak istedi, bu da Shana'nın ona 'A' gibi davranmasına yol açtı. kızları takip et New York'ta.

Ezra, Shana'nın A olduğunu biliyor muydu?

Bu oydu? Bu 'A' kimliğini uzun zaman önce öngörmemiş bile değiliz. Salı gecesi Pretty Little Liars Sezon 5 galasında, Ezra, Shana'nın 'A' olduğunu açıkladı. .' Ve sonucun ne kadar bariz olduğu beni tamamen şaşırttı.


Shana neden Alison'dan nefret ediyor?

Shana ve Jenna'nın bir çok yakın ilişki . ... Jenna, Shana'nın 'New York'tan EscApe'de Alison'ı öldürmeye çalışmasının nedeniydi. Bunu Jenna'ya aşık olduğu ve The Jenna Thing'in intikamını almak istediği için yaptı.

Shana, Ezra'yı vurdu mu?

Ezra's Shooter, ilk olarak 'A Cevaplar içindir' bölümünde görünen bir karakterdir. Yalancılar New York'ta Alison ile tekrar bir araya geldikten sonra Shana onları takip etti ve onları silahla vurmaya çalıştı, ama Ezra ortaya çıktı ve onun yerine vuruldu .

Aria'nın kardeşi A mı?

Gerçek olalım, Aria'nın Kardeşim Tamamen 'A'

Jenna PLL'ye kim saldırdı?

Şovda, The Jenna Thing, Jenna'ya sivri uçlu bir saldırıdır. Veya . Kitaplarda, beş kız da Toby'yi pencerenin dışında görür ve Ali, Toby'ye şaka yapma fırsatını yakalar. Gösteride Ali, Toby'nin pencereye baktığını gördüğü konusunda diğerlerine yalan söylüyor.


Noel Kahn'ı kim öldürdü?

Noel Kahn (Brant Daugherty) öldürüldü bir balta kazasıyla Bu, muhtemelen PLL tarihindeki en korkunç ölüme işaret ederek, başının kesilmesine neden oldu. Gerçekten çok fazla özel efekt vardı. Yerde oynadı ve sonra dijital olarak kafasını kestik, King kanlı sahneyi açıklıyor.

Ezra, Alison'a aşık mı?

'Serbest Düşüş'te ortaya çıktı Alison DiLaurentis ile kısa bir ilişkisi vardı. ve 'gerçek bir suç romanı' yazmak ve 'A'nın kim olduğunu bulmak için onu ve Yalancılar'ı takip ediyor. Kalbi kırık bir Aria, Ezra'nın onu sevdiğini protesto etmesine rağmen, onunla tüm bağlarını keser.

Ezra, Alison'la yattı mı?

Ezra ve Alison hiçbir şey yapmadılar ve aslında bir barda ilk tanıştıklarında yaşı hakkında yalan söyledi; 21 yaşında olmadığını öğrenince onu terk etti. ... Yani, Aria ve Ezra lisedeki işini bırakana kadar birlikte yatmadı .

Ezra gerçekten Aria'ya aşık mı?

Ezra tam bir canavar olsa da, büyük ihtimalle ayrıca Aria'ya gerçekten aşık olmuştur. tüm zaman ve onun koruyucusu. Bilirsin, arkadaşlarını öldürme girişimlerine ve diğer şeylere rağmen.


Jenna Marshall İyi mi Kötü mü?

PLL'deki en büyük beş kötü adamdan biri Jenna'ydı ve iyi bir nedeni vardı; Ters giden bir şaka onu kör etti, bu da her zaman kızlardan intikam almak istediği anlamına geliyordu. Bu nedenle, tüm düşmanlarıyla takım kurdu, A takımına katıldı ve kaldı. bir düşman tüm hikaye boyunca.

Aria neden A takımına katılıyor?

Aria, A.D. ekibine katıldığını açıklıyor Ezra'yı korumak için . (Unutmayın, A.D.'nin bulduğu ve tüm sezon boyunca kendisine karşı kullandığı cinsel saldırıyla suçlayan sahte bir polis raporu yazdı.)

Aria'yı trenden kim itti?

Yüz Zamanı Ortaya Çıktı Melisa gerçekten de ikinci Kupa Kraliçesiydi. Kazara Wilden ile aynı kıyafeti giydiğini ve ardından Wilden'ın onu neredeyse Aria'yı öldürmesi için ona yardım etmeye zorladığını söyledi.

Arias kardeşimin nesi var?

Aynı zamanda, Aria'nın genel olarak bildiği sırları saklayarak, ebeveynlerinin etrafında gizlice dolaşıyor, tıpkı onun evlere girmesi gibi, ama özel değil. O da kronik depresyon geçirdi şu anda bir terapist ve ilaç yardımıyla kontrol altında gibi görünüyor.


Ezra ve Aria'nın bebeği var mı?

İkinci bölümden sonra ortaya çıktı Aria ve Ezra, bir kız çocuğu evlat edindiler. Katherine Ella adında. Aria'nın ilk kitabının Reese Witherspoon'un yer alacağı bir filme dönüşeceği de ortaya çıktı.

Aria, Ezra ile yattığında kaç yaşındaydı?

Bu, Aria sadece 15/16 yaşında bir çocukken, Ezra'nın 22 çıkmaya başladıklarında. Aria'nın 21'in üzerinde olduğu varsayılan bir barda 'istenmeyen' ilişkiye gelince - bu inanç aslında karanlık bir sır ortaya çıktığında yıkılır.

Shana gerçekten A mıydı?

Yalancılar, dördüncü sezon finalindeki kapüşonlu figürün, Aria'nın onu Fitzgerald Tiyatrosu'nun sahnesinden ittiğinde ölen Shana olduğunu keşfeder. Kızlar Shana'nın A olduğuna ve sorunlarının artık sona ereceğine inanıyor, ama ne yazık ki, o A değildi - o sadece Jenna için bir uşaktı.

Alison'a taşla kim vurdu?

O gecenin ilerleyen saatlerinde, Alison bir taşla kafasının arkasına vuruldu. Charlotte DiLaurentis ve Charlotte'u koruduğu izlenimine kapılan Jessica DiLaurentis tarafından çardak şantiyesinin altına diri diri gömüldü. Ancak Alison, Carla Grunwald tarafından mezarından çıkarıldı.