Tatlı küçük yalancılar kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Sunny Wisozk
Puan: 4.2/5(63 oy)

Şovun dizi finalinde, Uber A'nın kimliğinin ortaya çıktığı ortaya çıkıyor. alex drake , Spencer'ın doğumda evlatlık verilen ikiz kız kardeşi. Üvey kız kardeşi Charlotte DiLaurentis'in trajik ölümü üzerine umutsuzca intikam almak için can atıyor ve sorumlu kişiyi bulmaya çalışıyor.

Tatlı küçük yalancılardaki tüm A'lar kimler?

Toplamda iki aktif 'A' kullanıcısı olmuştur, Mona Vanderwaal ve Charlotte DiLaurentis . Mona ve Charlotte'un her birinin çok sayıda 'A Takımı' üyesi ve kırmızı ringa balığı vardı. 'A' takma adı, takma adı A.D.

MONA neden A oldu?

'A' Mona'ya tehdit notları göndermeye başlayınca, Mona, Yalancılara daha da yakınlaşır ve onların grubunun bir parçası olur. ... Burada, 'A'nın aslında Mona'nın kendisi olduğu ortaya çıkıyor. Yalancılar Hanna'yı ondan alıyor ve Alison'ın zorbalığını önlemek için hiçbir şey yapmıyorlar. .

1. sezonda A KİMDİR?

1. Mona Vanderwaal : birinci ve ikinci sezonlarda A paketinin lideri. 2. Charlotte DiLaurentis, nam-ı diğer CeCe Drake, eski Charles DiLaurentis: Üç, dört, beş ve altı sezonun ilk yarısında A takımının lideri.

Mona, Cece'nin A olduğunu biliyor muydu?

Mona, Cece'nin A olduğunu biliyor muydu? Çünkü Cece'nin A olduğunu biliyordu ve aralarında geçen tüm konuşmayı duyuyordu! Mona ortadan kaybolmak için A ile ilgilenir , tıpkı Alison'a yaptığı gibi, Cece'nin Alison'la çok yakın olması da bir ipucu olabilir!

Pretty Little Liars - A 6x10 ortaya çıktı

33 ilgili soru bulundu

Jenna gerçekten kör mü?

2. sezonda Jenna bir göz ameliyatı geçirdi ve üçüncü sezon boyunca tamamen görebildi. Ancak, 4. Sezona girerken, tekrar görüşünü kaybetmeye başladığı için operasyonun yalnızca geçici etkileri olduğunu kanıtladı. ... Süre o hala kördü Jenna, çıktığı Garrett'ın Alison'ı öldürdüğüne inandırıldı.

Melissa A takımının bir parçası mı?

Salı günkü bölümden en büyük ifşalar: A ekibi açıklandı: Bölüm boyunca A ekibinin tamamı açıklandı ve finalin sonunda ekip üyeleri şunlardan oluşuyordu - veya bir zamanlar şunlardan oluşuyordu: Shana, Melissa, Jenna, Mona , Toby ve daha az ölçüde Spencer.

Aria neden A takımına katıldı?

Aria, A.D. ekibine katıldığını açıklıyor Ezra'yı korumak için . (Unutmayın, A.D.'nin bulduğu ve tüm sezon boyunca kendisine karşı kullandığı cinsel saldırıyla suçlayan sahte bir polis raporu yazdı.)

Moana'ya A olarak kim mesaj atıyordu?

bir= Mona'nın kendisi . Metni, üzerindeki şüpheyi gidermek için bir örtbas olarak kendine gönderdi. Miles Corwin, mesajları Alison'a kimin gönderdiğini biliyor mu?


Büyük A kimdir?

Büyük A, Radley Sanatoryumu'na kabul edildikten sonra Mona Vanderwaal'dan 'A' oyununu devralan ve olduğu ortaya çıkan kişiydi. CeCe Drake (A.K.A. Charlotte DiLaurentis veya Charles Dilaurentis).

Jenna PLL'ye kim saldırdı?

Şovda, The Jenna Thing, Jenna'ya sivri uçlu bir saldırıdır. Veya . Kitaplarda, beş kız da Toby'yi pencerenin dışında görür ve Ali, Toby'ye şaka yapma fırsatını yakalar. Gösteride Ali, Toby'nin pencereye baktığını gördüğü konusunda diğerlerine yalan söylüyor.

Ezra A takımında mı?

Tekrar ediyoruz: Ezra 'A' değil— ne de A Takımı'nın bir üyesi oldu . Bunun yerine, Aria (bir telesiyejde mahsur kalırken) çok sevdiği sevgilisinin dizinin en başından beri dörtlümüzü gözetlediğini keşfetti.

Hanna'ya araba ile kim çarptı?

PLL'de Hanna'ya araba ile kim vurdu? Öyleydi Mona . Cece'nin 6×10 gösteriminde bile Charlotte, Mona'ya asla güvenemeyeceğini çünkü Mona'nın arkadaşını arabayla ezdiğini söyledi. Mona suçlu göründü ve Hanna'ya 'Gerçekten üzgünüm' dedi ve Hanna 'Biliyorum' dedi.


Kim tatlı küçük yalancılara kısa mesajlar gönderiyor?

Dilimleyip zar atabilen tek kişi sen değilsin. Bu mesaj Hanna'ya 3. sezonda, kızların A mesajlarını kimin gönderdiği konusunda biraz kafaları karışıkken gönderildi. Mona Radley'deydi, ancak açıkça bu yeni A ile çalışıyordu, daha sonra olduğu ortaya çıktı. CeCe .

Tatlı küçük yalancılarda Maya'yı kim öldürdü?

2. sezon finalinde Maya görünüşe göre tarafından öldürüldü. lyndon james kuzeni gibi davranan Nate. Ama biz hiç ceset görmedik beyler. Emily'nin aşkı muhtemelen hala buralarda bir yerlerdedir... Lyndon, Emily'ye yakınlaşmak için Maya'nın kuzeni Nate gibi davrandı, ama o aslında sadece Maya'nın sapığıydı.

Yalancılar Aria'yı affeder mi?

Alex, Charlotte'u kimin öldürdüğünü bulmak için Yalancı'nın Ağıtı'nı yarattı. Sonunda intikamdan daha fazlası oldu. Spencer'ın hayatını kıskanıyordu. ... Hanna'nın oyunu tekrar oynadığı için Mona'yı affettiğini ve tüm Yalancıların Aria'yı katıldığı için affettiğini gördüğünde en AD ekibi, Spencer olmak istediğine karar verdi.

Aria, Ezra ile yattığında kaç yaşındaydı?

Bu, Aria sadece 15/16 yaşında bir çocukken, Ezra'nın 22 çıkmaya başladıklarında. Aria'nın 21'in üzerinde olduğu varsayılan bir barda 'istenmeyen' ilişkiye gelince - bu inanç aslında karanlık bir sır ortaya çıktığında yıkılır.


PLL'de en zengin kim?

taraklar en çok hit TV dizisi 'Charmed'deki oynadığı rolle tanınır. Cadı dramasından önce, 'Picket Fences' dizisinde rol aldı. 14 milyon dolarlık net değeriyle Combs, en zengin 'Pretty Little Liars' oyuncuları listesinin başında geliyor.

Alison'ın mezarını kim kazdı?

Marlene bunu doğrulasa da Mona ve CeCe mezarı kim kazdı - daha çok Mona'nın CeCe'nin emriyle mezarı kazması gibi.

Melissa, Spencer'dan ne kadar büyük?

olduğu gibi Spencer'dan yaklaşık beş-altı yaş büyük , o aslında Spencer'ın lisede yaptığı her şeyi başardı.

Aria'nın kardeşi A mı?

Gerçek olalım, Aria'nın Kardeşim Tamamen 'A'


Ian'ı kim öldürdü?

tarafından kilisenin çan kulesinden itildi. Alison DiLaurentis Spencer Hastings'i öldürmeye teşebbüs ettikten sonra, düşüşten sağ çıktı ve daha sonra uzaklaştı. Daha sonra intihar notu ile ölü bulundu. Ancak intihar notunun sahte olduğu ve daha sonraki bölümlerde A'nın kısa mesajlarından oluştuğu ortaya çıkar.

Hanna, Mona'nın A olduğunu biliyor muydu?

Bu sırada Hanna, Mona'nın 'A' olduğunu yeni öğrendim , bu yüzden Mona en iyi arkadaşından kurtulmaktan başka seçeneği olmadığını hissetmiş olmalı. Neyse ki, bu vur-kaç Hanna'yı öldürmedi ama elbette Mona'nın 'A' olduğuna dair tüm anıları sildi.