Şam için tatar yayına mı ihtiyacınız var?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Biberiye Pagac
Puan: 5/5(5 oy)

Altın kamuflaj kilidini açmak için Görevlerin tam listesi: Lütfen unutmayın, Altına ihtiyacın yok Şam'ı almak için DLC silahlarında. Buna Renetti tabancası, Arbalet, SKS Sniper ve MK9 Bruen dahildir. Devamını oku: En İyi OT'ler 9 Warzone Dizilim Rehberi!

Şam için hangi silahlara ihtiyacınız var?

Saldırı tüfeği

  • Kilo 141.
  • FAL.
  • M4A1.
  • FR 5.56.
  • Oden.
  • M13.
  • FN Skar 17.
  • AK 47.

Şam Cod mobile için hangi silahlara ihtiyaç var?

COD Mobile'da Şam'ın Kilidini Açmak İçin Gerekli Silahların Görev Listesi

  • Saldırı Tüfekleri: 600 düşman öldür.
  • Alt Makineli Tüfekler: 400 düşman öldür.
  • Keskin Nişancı Tüfekleri: 600 düşman öldür.
  • Hafif Makineli Tüfekler: 400 düşman öldürün.
  • Shotguns: 300 düşman öldür.
  • Nişancı: 350 düşman öldür.
  • Tabancalar: 200 düşman öldür.

Platin için hangi nişancı tüfeklerine ihtiyaç var?

Platinum: Bir silah sınıfındaki her bir silah için altın kamuflaj etkinleştirildiğinde kullanılabilir (DLC silahları hariç). Yani Kar98k'niz için bir platin kaplamaya sahip olmak istiyorsanız, tüm Marksman & Sniper Rifles (SKS, Crossbow, SP hariç) için altın kamuflajı açmanız gerekir. -R 208 & Rytec AMR) almak için.

Şam'ın kilidini açmanın en hızlı yolu nedir?

Modern Warfare'de Şam Kamuflajı almanın en hızlı yolu

  1. Oyuncular, sonunda Şam'ı talep edebilmek için her Altın kamuflajını, ardından Platin'i almak zorunda kalacaklar.
  2. Şam kamuflajı, özellikle oyunun daha zorlu silahlarından bazılarıyla elde edilmesi imkansız görünebilir.

Kolay Altın Tatar Yayı - Modern Savaş

44 ilgili soru bulundu

Şam için hangi silahları atlayabilirsiniz?

Kullanabileceğiniz her silahta altın alarak Şam Kamuflajı'nın kilidini açacaksınız. Bu, tüm birincil silahlar anlamına gelir (Saldırı Tüfekleri, hafif makineli tüfekler , Hafif Makineli Tüfekler, Nişancı Tüfekleri, Keskin Nişancılar ve Av Tüfekleri) ve tüm ikincil silahlar (Tabancalar, Fırlatıcılar ve Yakın Dövüş Silahları).

Warzone'da Şam'ın kilidini açabilir misin?

Ve Şam'ın kilidini açmak istiyorsan, her bir silah sınıfı için Platin kamuflaj kazanın Warzone veya Modern Warfare'de. Ama eziyet daha yeni başlıyor. Son kamuflaj Obsidian'ın kilidini açmak için bir maçta 200 kez 15 düşmanı öldürmeniz gerekecek.

Platinum için altın almak için hangi silahlara ihtiyacım var?

Platin kamuflaj elde etmek için altın kilidini açmanız gerekir. tek bir kategorideki tüm silahlar, örneğin Taarruz Tüfekleri, SMG'ler, vb. . Yani aynı sınıftaki birkaç silah için 100 kamuflaj mücadelesinin tamamını tamamlamanız gerekecek.

Platinum için SKS altınını almak zorunda mısın?

Platin kamuflaj nasıl açılır. Altından sonra, yapmanız gerekecek belirli bir sınıftaki tüm silahlar için tüm kamuflajları tamamla , örneğin, her Assault Rifle'da altın. Bu daha sonra bu silahlarda Platinum'un kilidini açacaktır.

Codm'da Şam için hangi silahlara ihtiyacınız var?

Bir silahın Altın kilidini açmak için tüm kamuflaj zorluklarını tamamlamanız, ardından o sınıftaki tüm silahlar için Altın'ın kilidini açmanız gerekir (örn. SMG, Taarruz Tüfeği vb.) onlar için Platinum silah kaplamasının kilidini açmak için. Ekim ayında geliştiriciler, oyuncuların oyun içinde gösteriş yapmaları için üçüncü bir ustalık kamuflajı olan Şam'ı piyasaya sürdü.

Call of Duty Mobile'ı nasıl hacklersiniz?

  1. Aimbot Hack'i. Aimbot veya Otomatik nişan alma, Call of Duty mobildeki en popüler hack'tir. ...
  2. Tetik Robot Hack. Trigger bot, aimbot'un alternatif çeşididir. ...
  3. Duvar Hackleri. Wallhacks, Call of Duty mobilde en sık kullanılan hacklerden biridir. ...
  4. Radar Hack. ...
  5. Modlu COD Mobil APK.

Şam kamuflajını nasıl edinebilirim?

Şam kamuflajı - Oyundaki her bir silah Platin kamuflajı kazandığında kilidi açılır . Obsidian kamuflajı - belirli silahlarla öldürme görevlerini tamamlayarak açılır, yani MP5 ile 200 farklı maçta 15 öldürme. Sadece belirli bir silah için Altın kilidini açtıktan sonra ona başlayabilirsiniz.

Polisler ne tür silahlar taşır?

Üniformalı subaylar, genellikle yan silah taşırlar. Yeni Nambu M60 revolver sadece görevdeyken. Güvenlik Polisi ve Özel Taarruz Timi, duruma göre yarı otomatik tabanca ve daha ağır makineli tüfek ve tüfekler taşıyor.

DLC silahları elmas sayılır mı?

Genellikle, Elmas elde etmek için sınıftaki tüm temel silahlarda altın almanız gerekir ve ekstra DLC silahları ilerleme için sayılmaz. ... Yerine, DLC silahları artık ilerlemeye sayılıyor , sınıftaki en kötü silahları dışarıda bırakmanıza izin verir.

Şam kamuflajı satın alabilir miyim?

Call of Duty: Warzone Şam Silah Kamuflajı hizmeti dünya çapında satın alınabilir .

Platin için hangi AR'ler gerekli değildir?

Bu nedenle, M4A1'iniz için bir platin kaplamaya sahip olmak istiyorsanız, tüm Taarruz Tüfekleri için altın kamuflajın kilidini açmanız gerekir (hariç 5.56 Derece, Ram-7, CR-56 AMAX, AN-94 ve AS-VAL ) Onu almak için.

Şam aksaklığına nasıl gidilir?

Modern Warfare'ın Şam kamuflaj uzun ve sıkıcı. gibi silahlar için bir dizi mücadeleyi tamamlamanız gerekir. edinme takılıyken ve hiçbir eklenti kullanmadan öldürür. Modern Warfare ile başlatılan her silah için tüm zorlukların tamamlanması, anlaşılması zor olanın kilidini açacaktır. Şam kamuflaj.

Elmas için hangi saldırı tüfeklerine ihtiyaç var?

Elmas kamuflajının kilidini açmak için tüm altınların kilidini açmanız gerekir. kamuflaj saldırı tüfekleri, hafif makineli tüfekler, taktik tüfekler, hafif makineli tüfekler ve keskin nişancı tüfekleri olan belirli bir silah kategorisinde. Saldırı tüfeklerinde altın kamuflajın kilidini açmak, tüm saldırı tüfekleri için elmas kamuflajın kilidini de açacaktır.

Şam çeliği bıçağı ne kadar?

Şam bıçakları için fiyatlandırma aralıkları

30 ila 60 dolar : Daha özel bir Şam bıçağı veya elle dövülmüş bir bıçak arıyorsanız, bu daha pahalı seçenekleri 30 ila 60 $ aralığında bulacaksınız.

Özel maçlarda kamuflajların kilidini açabilir misin?

İşte Obsidian kamuflajını nasıl açacağınız ve onlar için ne gibi tavsiyelerimiz var… Kısacası - evet. Özel maçlarda kazanılabilselerdi, herkes hepsini aldatmaktan alırdı . Modern Warfare'de silah başına 103 kamuflaj vardır.

DM Ultra için altın almak için kaç silaha ihtiyacınız var?

Altın, Elmas ve Karanlık Madde Ultra Kilit Açma Gereksinimleri

Tümünü tamamlama 35 zorluklar, o silah için Altın kamuflajın kilidini açacak.

Şam elitini nasıl edinebilirim?

Black Ops 3. Sezon Savaş Bileti'nde 24. seviyeye ulaşın Şam Elit Silahının kilidini açmak için.