tasha yar nasıl ölür?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Abe Breitenberg
Puan: 4.3/5(75 oy)

Yar, 'Skin of Evil'de Deanna Troi'yi düşen bir mekikten kurtarmak için Vagra II'ye ışınlanan dış görev ekibinin bir parçasını oluşturuyor. O yaratık Armus tarafından öldürüldü gücünün bir göstergesinde.

Tasha Yar'ı neden öldürdüler?

Crosby, Skin of Evil yayınlanmadan önce yayınlanan eşzamanlı röportajlar sırasında yaklaşan çıkışına dair artan söylentileri reddetti, ancak çoğunlukla Tasha Yar'a verilen karakter geliştirme eksikliği .

Star Trek'te Tasha'ya ne olacak?

Tasha Yar'ın ölümü Tasha 2364'ün sonlarında Vagra II gezegeninde öldürüldü. . Deanna Troi ve oraya bir mekikle düşen Ben Prieto'yu kurtarmak için gönderilen bir dış görev ekibinin parçasıydı. Kurtarmaları, Armus olarak bilinen bir yaşam formu tarafından engellendi.

Teğmen Yar'ı kim öldürdü?

Kazayı araştırırken, Teğmen Tasha Yar (Denise Crosby) tarafından öldürüldü. Aşık ve Troi sonunda Kaptan Picard'ın (Patrick Stewart) uzaylının dikkatini dağıtmasından sonra kurtarılır.

Tasha Yar'ın nasıl bir kızı oldu?

Tasha'nın bir kızı vardı! ... Burada tıpkı Tasha Yar'a benzeyen bir Romulan ile yüzleşir; Atılgan'ın birkaç yıl önce ölen güvenlik görevlisi. Tasha'nın geçmişe gönderilip esir alındıktan sonra dünyaya gelen kızı Sela olduğu ortaya çıktı. Romulanlar tarafından .

Star Trek Moments TNG - Bölüm. - 23. Kötülük Derisi.

28 ilgili soru bulundu

Wesley Crusher Picard'ın oğlu mu?

Bu orijinal plan olsun ya da olmasın, Star Trek sonunda Wesley Crusher'ın varlığı fikrini çürüttü. Picard'ın oğlu . Picard ve Beverly'nin gerçekten de geçmişte bir ilişkisi vardı: Rahmetli kocası Jack Crusher, Picard'ın eski ilk subayı ve USS Stargazer'daki en iyi arkadaşıydı.

Tasha Love verileri mi?

D'Sora teknik olarak androidin kız arkadaşı olmasına rağmen, resmen sevgilisi olmadı . Veriler daha sonra, en son aktif olduğu zamanın D'Sora ile olan ilişkisinden çok önce ölen Tasha Yar ile olduğunu ortaya çıkardı.

Tasha Yar hayata dönüyor mu?

USS Enterprise-C, 'Yesterday's Enterprise'da uzay-zamandaki bir yarıktan çıktıktan sonra, zaman çizelgesi değişir ve Yar bir kez daha hayatta ve Enterprise-D'deki eski pozisyonunda. Eski Enterprise'ın dümencisi Richard Castillo ile çalışıyor ve ikisi yakınlaşıyor.

Veriler Tasha Yar ile uyudu mu?

Bu bölüm yapıldığında, Roddenberry dileğini yerine getirme fırsatını yakaladı ve Data Tasha Yar ile seks yaptı .

Troi, Riker'a ne diyor?

Deanna Troi seslendi imzalı Riker, Vagra II'de Armus tarafından esir tutulduğu için. (TNG: 'Kötülüğün Derisi') Troi, sinir sistemine saldıran mikroorganizmadan dolayı acı içinde yatarken Riker imzadi'yi aradı. (TNG: 'Grinin Tonları')

Worf hiç onurunu geri kazanır mı?

Worf, Klingon İmparatorluğu'na karşı Federasyon'un yanında yer aldığından, Kurn ve ailesinin anavatanda dışlanmış olduğunu açıklıyor. Her şeyini kaybetmiş olmak, onurunu ancak Mauk-to'Vor aracılığıyla geri kazanabilir. , sadece Worf'un gerçekleştirebileceği bir ölüm ritüeli.

Şef O Brien'e ne oldu?

Chief O'Brien, DS9'un yedi sezonunun tamamında yer aldı. 3. sezon 'Visionary' bölümünde öldürüldü ve yerini birkaç saat sonra kendisinin bir versiyonu aldı.

Picard'ın nesi var?

O gelecekte, Picard nörolojik bir rahatsızlıktan mustaripti. ironik sendrom sonunda onu öldürmeden önce, onu yavaş yavaş fakültelerinden ve gerçeği fanteziden ayırma yeteneğinden mahrum edecek.

Star Trek'te üniforma renkleri ne anlama geliyor?

Renkler beyaz içerir komut için ; mühendislik için altın; bilim, iletişim ve navigasyon için gri; güvenlik için koyu yeşil; tıbbi için açık yeşil; operasyonlar için koyu mavi; özel hizmetler için açık mavi; ve düşük dereceli subaylar ve subay öğrenciler için kırmızı.

Data'nın gözleri ne renk?

Verilerin gözü normalde Sarı bir sahnede hangi aydınlatmanın kullanıldığına bağlı olarak yeşile dönüşebilir. Ayrıca Brent'in sarı kontaklarını unuttuğu için doğal mavi gözlerini gördüğün bazı sahneler var...

Veri sarhoş olabilir mi?

One Star Trek: Yeni Nesil bölümü, Data'nın ve muhtemelen diğer androidlerin sarhoş olabileceğini kanıtlıyor -- sadece alkolde değil . ... Androidlerden beklenti, en azından bir şekilde insan duygularından ve onları etkileyebilecek dışsal şeylerden uzak olmalarıdır, ancak Data aksini kanıtladı.

Is Armus a BA UL?

zavallı ne bir Ba'ul . Böyle yaratılmış olmak bir şey değil.

Tasha Yar kardeş kimdir?

İşhara Yar 24. yüzyılda kadın bir İnsandı. Natasha Yar'ın kız kardeşiydi. Turkana IV Koalisyonu'nda aktif olduğu Turkana IV'te büyüdü. Yar, 2342'de Turkana IV'te doğdu.

Tamamen işlevsel veriler misiniz?

'Sen tamamen işlevsel , değil mi?' Data'ya beş yaşındayken terk edildiğini ve tecavüz çetelerinden nasıl hayatta kalacağını öğrendiğini söyler. ... Data'nın ne kadar 'işlevsel' olduğunu soruyor; tamamen işlevsel olduğunu ve pek çok “teknikte” programlanmış olduğunu, çok çeşitli tatmin edici olduğunu söylüyor.

Verilerin kimlerle ilişkisi vardı?

1 Geordi LaForge

İnsanlar söz konusu olduğunda, Data'nın en karmaşık ve derin ilişkisi, mühendisin en yakın arkadaşı Geordi La Forge ile olmuştur. Gemideki çeşitli mekanik sistemler üzerinde birlikte çalışarak yıllarını geçirdiler ve üzerine bağlandılar.

Borg Kraliçesi nasıl kraliçe oldu?

Daha sonra, Cep TNG romanı Before Dishonor'da, Amiral Janeway, Borg tarafından asimile edildi. ve sonunda Seven of Nine tarafından mağlup edilen bir Kraliçe oldu. ... Bundan, Borg, V'ger'in amacının uzantıları olarak yaratıldı. Drone'lar, asimile edilenlerden yapıldı ve ortak bir bilinçte birleştirildi.

Data'nın sıralaması nedir?

Data şu anda bir operasyon yöneticisidir. Binbaşı . Aynı zamanda ABD'de bilim subayı ve 3. subaydır. Kurumsal-D.

Picard neden Wesley'den nefret ediyordu?

Üçüncü sezonun 'The Bonding' bölümünde Wesley, babasının ölümünün ardından, Picard'a düşmanlık besledi , çünkü Picard, Wesley'nin babasının öldürüldüğü görev sırasında Stargazer'ın komutanıydı. Bölümün sonunda artık bu duyguları barındırmıyor.