Tarayıcı odası yükseltmeleri birikiyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Nathaniel Treutel Jr.
Puan: 4.6/5(58 oy)

1 Cevap. Evet, Tarama Odası wiki sayfasına göre, aynı türdeki yükseltmeler yığınlanacak ve genel etkinliklerini artırın: Tarayıcı Odası ayrıca yakındaki kaynakları tarayarak bunları merkezi hologramda kırmızı noktalar olarak tanımlayacaktır. 300 metre ve maksimum 500 metre taban tarama aralığına sahiptir.

Tarayıcı odamın menzilini nasıl artırabilirim?

Tarayıcı Odası Aralığı Yükseltmesi, bir Tarayıcı Odası Yükseltmesidir. Tarayıcı Odası içindeki mini üretici ile üretilmiştir ve çalışması için yükseltme panelinin içine yerleştirilmelidir. Hologramın tarama aralığını artırarak daha fazla kaynağın bulunmasına olanak tanır. Her modül, tarama aralığını şu şekilde artırır: 50m .

Tarayıcı odası hız yükseltmesi ne işe yarar?

Tarayıcı Odası Hız Yükseltmesi, bir Yükseltme Modülüdür Tarayıcı Odasının düğümleri taramak için harcadığı süreyi azaltan Tarayıcı Odası için adı ima eder. Her yükseltme, on dört saniyelik temel tarama süresini üç saniye azaltır.

Tarayıcı odasının menzili nedir?

Oyuncu, yakındaki kaynakları aramak için Tarayıcı Odası'nı kullanabilir ve bunları merkezi hologramda turuncu işaretler olarak tanımlayabilir. Temel tarama aralığına sahiptir. 300 metre .

Yükseltmeler Subnautica'yı biriktirir mi?

Seamoth ve Prawn Suit ile Uyumlu Yükseltmeler

Deniz güvesi/Karides uyumlu. Yığın yapar.

TARAYICI ODASI YÜKSELTME KILAVUZU - Subnautica İpuçları ve Püf Noktaları

41 ilgili soru bulundu

Herhangi bir Cyclops yükseltmesi birikiyor mu?

Cyclops Motor Verimliliği Modülü, Cyclops'un motor verimliliğini %300 artıran bir yükseltme modülüdür. ... Cyclops Motor Verimliliği Modülü yalnızca Cyclops Upgrade Fabricator tarafından üretilebilir. Bu yükseltme yığın oluşturmaz .

En iyi Cyclops yükseltmeleri nelerdir?

  • Derinlik.
  • Kalkan.
  • Rüya.
  • Termal reaktör.
  • Docking Bay Onarımı.
  • Yangın söndürme sistemi.

Tarayıcı odası HUD çipi ne yapar?

Subnautica Wiki'deki ilgili makale için, bkz. Tarayıcı Odası HUD Çipi (Sıfırın Altında). ... Bu Tarayıcı Odası tarafından oyuncunun HUD'sinde bulunan nesneleri görüntülemek için kullanılır . Tarayıcı Odası HUD Çipi, PDA UI içindeki HUD yuvalarından birine yerleştirilerek donatılabilir.

Tarayıcı Subnautica'da ne yapar?

Tarayıcı kullanılan bir araçtır esas olarak, iyi, taramak için . Araştırma ve keşif aracı için olduğu kadar hayatta kalmak için de çok önemlidir. Ek olarak, tarayıcı tıbbi durumları analiz etmek için de kullanılabilir. Tarandıktan sonra, aldığı veriler otomatik olarak kullanıcının PDA'sına gider.

Seamoth sonarı nasıl çalışır?

Seamoth Sonar ayrıca fauna taraması . ... Seamoth'tayken, bulunduğu yükseltme yuvasına atanan uygun anahtar kullanılarak sonar açılabilir veya kapatılabilir. 'Kapalı modunda', sonar simgesi grileşir ve etkinleştirilemez. Sonar, LMB ile etkinleştirilebilir.

Subnautica'da sıfırın altında bir tarayıcıyı nasıl yaparsınız?

Subnautica'da Tarayıcı Nasıl Yapılır: Sıfırın Altında?

  1. Bölmenizdeki 'Üretici'ye gidin.
  2. 'Kişisel' sekmesine tıklayın.
  3. Bunun altında 'Araçlar' seçeneğini seçin.
  4. Burada 'Tarayıcı' üzerine tıklayın

Tarayıcı odası Subnautica'ya girebilir miyim?

koymak gerekir başka bir odanın yanındaki tarayıcı odası , ve eğer doğru yöne bakıyorsa, içine bir koridor oluşturacaktır. Tarayıcı odası bildiğim kadarıyla dikey bağlantılar yapmıyor. Tarayıcı odası dikey olarak eklenemez.

Subnautica'da bir tarayıcıya nasıl güç sağlarsınız?

Yeniden şarj etmek istediğiniz öğeyi tutun. 'R'ye basın . Fare tekerleğini yeni pil veya pilsiz seçenekleriniz arasında kaydırın. Her iki durumda da, eski pili çıkardıktan sonra şarj cihazına yerleştirin.

Subnautica'da kameralı drone nasıl kullanılır?

Kameralı Drone kullanmak için, oyuncu, dronları etkinleştiren kamera istasyonuna gitmelidir. . Bir Kameralı Drone, navigasyon ve güvenlik için kullanılabilecek derinlik, mesafe, sağlık ve enerjiyi gösteren bir HUD'ye sahiptir. Kameralı Dronlar sonsuz menzile sahiptir.

Subnautica'da manyetit taraması yapabilir misin?

Subnautica'da erkenden bulunması zor olabilecek hammaddelerden biri, konumları bazılarının deneyimlemeye hazır olduğundan biraz daha tehlikeli olduğu için Manyetit'tir. Onu elde etmenin en kolay yolu, doğru biyomda bir Tarayıcı Odası kurmak .

Cyclops Moonpool'a girebilir mi?

Mod, ayrıntılar için büyük bir sevgiyle tasarlandı ve bu nedenle Cyclops Yerleştirme Modu, oyuna mükemmel uyum sağlıyor. Bu mod ile artık Cyclops ile Seamoth / Prawn kıyafeti ve Moonpool ile aynı rahatlığa sahibiz: yanaşma, doğrudan üs / araca geçiş, pilleri şarj etme.

Cyclops ne kadar derine gidebilir?

54 metre uzunluğunda, 12 metre genişliğinde ve 14 metre yüksekliğinde olan Cyclops, mevcut en büyük araçtır ve denizin derinliklerine dalabilir. 500 metre veya 1700 metre tamamen yükseltilmiş. Habitat Builder kullanılarak mobilya ve diğer olanaklarla donatılabilen mobil bir üs olarak kullanılabilir.

Cyclops karides takımını tutabilir mi?

Evet , bu olabilir.

Cyclops'um neden bu kadar hızlı güç kaybediyor?

Araba kullanmıyorsanız kapatın, aksi halde hala enerji tüketin . Cyclops'un içine inşa ettiğiniz imalatçıları/akü şarj cihazlarını/vb. aşırı kullanmayın. Tepegözleri aktif olarak kontrol etmiyorsanız, motoru kapattığınızdan emin olun. Aksi takdirde, siz yokken orada boşta duracak ve güç tüketecektir.

Cyclops'u nasıl güçlü tutuyorsunuz?

Güç tasarrufu için ipuçları:

  1. Hareket etmiyorken motorları kapatın. ...
  2. Sessiz Çalışma bir geçiştir ve motor kapalı olsa bile gücü boşaltmaya devam eder. ...
  3. Sonar, Kalkanlar, Sessiz çalışma, her seferinde birkaç saniye kullanılsa bile tonlarca güç tüketir. ...
  4. Cyclops'a yönelik TEK gerçek tehdit, kızgın leviathanlardır.