aficionado'nin tanımı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lazaro Schimmel
Puan: 5/5(13 oy)

: Genellikle hararetle takip edilen bir ilgi veya faaliyeti seven, bilen ve takdir eden kişi : amatör boğa güreşi filmi amatör tutkunu.

Meraklıyı cümle içinde nasıl kullanırsınız?

Bir cümlede 'amatör' örnekleri amatör

  1. O bir sanat meraklısı ve bir pasta takıntılı. ...
  2. Gerçek yün meraklıları, aksesuarlarını koyun cinsine göre seçebilirler.
  3. Ancak bazı opera hayranları şüpheci. ...
  4. River kalabalığının sanat meraklıları olduğunu kim bilebilirdi?

meraklısı kelimesinin Eş anlamı nedir?

Bu sayfada, meraklı için 15 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz: adanmış , meraklı, meraklı, hayran, hayran, kavga, öğrenci, fanatik, sevecen, bilgili ve takipçi.

Bir sıfata düşkün mü?

Hobi bir isimdir . ... İsimler her şeye isim verir: insanlar, nesneler, duyumlar, duygular, vb.

Meraklısının zıttı nedir?

Belirli bir şeyin meraklısı veya hayranının karşısında. hayran olmayan . kötüleyen . eleştirmen . düşman .

amatör anlamı

37 ilgili soru bulundu

Bir uzman ve bir meraklı arasındaki fark nedir?

İsimler olarak uzman ve meraklı arasındaki fark

bu mu uzman, görüşüne değer verilen belirli bir alanın uzmanıdır. ; özellikle güzel sanatlardan birinde veya bir zevk meselesi iken meraklısı .

meraklı kelimesi hangi dildedir?

1800'lerin başlarında, İngilizler, geçmiş zaman ortaçlarından meraklıları ödünç aldılar. İspanyol 'sevgi uyandırmak' anlamına gelen aficionar fiili. Bu fiil, 'sevgi' anlamına gelen İspanyolca isim afición'dan gelir. Her iki İspanyolca sözcük de Latince duygulanım (aynı zamanda İngilizce sevgi kelimesinin atasıdır) izler.

Amatör sanat nedir?

A son derece bilgili, hevesli ve bazı spor, sanat destekleyici kişi , vb... Belirli bir ilgiyi veya etkinliği seven, bilen ve takdir eden kişi; bir hayran veya adanmış. Festival her türden müzik tutkunlarıyla dolup taşıyor.

Meraklı çoğul nasıl yazılır?

aficionado kelimesinin çoğul hali amatörler ya da hayranlar.

Kahve sever nedir?

Kahveyi seversiniz ve fırsat buldukça ister evde, ister kafede, işte, yalnız veya arkadaşlarınızla bir fincan keyif alırsınız. ... geliştirin daha rafine kahve damak , kahvenin harika, maceralı ve lezzetli dünyasına dalın ve gerçek bir kahve tutkunu olun.

takdir eden ne demek?

Değerlendiricinin tanımları. bir şeyin tamamen farkında olan ve onu anlayan bir kişi .

Meraklısının sahibi kim?

Aficionado, başkanı ve CEO'su tarafından kurulan Central Affirmative Company Inc. (CACI) tarafından işletilmektedir, Bay. Joel Cruz 5 Eylül 2000. Hem perakende satış hem de kurumsal dağıtım için parfüm, kokulu kişisel bakım ve ev bakım ürünleri üretir ve dağıtır.

Meraklının Bengalce anlamı nedir?

bir aktivite, konu veya eğlence hakkında çok bilgili ve hevesli olan bir kişi . 'meraklı' adanan, sevgilinin çevirisi

Oeuvre hangi dildir?

Oeuvre bir Fransızca kelime, orijinal haliyle İngilizce'ye geçmiştir. Fransızca'da oeuvre kelimesi iş anlamına gelir. Çaba veya çalışma anlamına gelen Latince opera kelimesinden türetilmiştir.

afficionado nasıl yazılır?

isim, çoğul af fi cio na iki.

Adanmış derken ne demek istiyorsun?

: ateşli bir takipçi, destekçi veya meraklı (bir din, sanat formu veya spor olarak)

Aficionado Almanya Parfüm Nedir?

hayran bir parfüm üretiminde uzmanlaşmış tanınmış Filipinli marka . ... Parfüm serisi pazar payı kazanmaya devam ederken, Aficionado, bayileri ve müşterileri ile sürekli ve güvenilir iletişim sağlamak için Sun Business'ı seçti.

Dostça ilişki nedir?

1. dostane ilişki - arkadaş olma durumu (veya arkadaşça) dostluk. ilişki - insanlar veya taraflar veya ülkeler arasındaki karşılıklı ilişkileri içeren bir durum.

İngilizce'de Esplanade kelimesi ne anlama geliyor?

: asfalt veya çimenli zemin düz bir açık alan özellikle: kıyıda yürümek veya araba kullanmak için tasarlanmış olan.

Bir sevgi Oto nedir?

Otomatik sevgi ifade eder kendini deneyimlemek . Ancak, deneyim değildir. bir nesnenin içinden geçtiği kasıtlı bir yansıma eylemiyle açılır. benlik denilen bir temsilde verilir.

hararetle kelimesi ne anlama gelir?

zarf . büyük bir ruh yoğunluğu, duygu, coşku vb. ile .; hararetle: Bu durumda olmadan bilemem ve hararetle umuyorum ki asla olmam. Öğrenciler hararetle reform için kampanya yürütüyorlar.

Şarap meraklısı nedir?

Oenofiller şarap meraklıları veya bilenler olarak da bilinirler. Şarabı, özellikle belirli bölgelerdeki üzüm şaraplarını, çeşit türlerini veya üretim yöntemlerini takdir eden veya toplayan insanlardır.

Scotia kelimesi ne anlama gelir?

Scotia, Gallerin Latince adı olan Scoti'den türetilen ve ilk olarak 3. yüzyılın sonlarında onaylanan Latince bir yer adıdır. 9. yüzyıldan itibaren anlamı yavaş yavaş değişti, öyle ki Britanya'nın yalnızca Firth of Forth'un kuzeyinde kalan kısmı anlamına geliyordu: İskoçya Krallığı .

Caz tutkunu nedir?

ateşli bir destekçi veya adanmış : amatör caz için.