smidgen'nin tanımı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Efren Walsh I
Puan: 4.3/5(56 oy)

: küçük bir miktar : biraz tuz biraz sağduyu. Eş Anlamlılar Daha Fazla Örnek Cümleler Smidgen Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

smidgen'in zıttı nedir?

İsim. ▲ Çok küçük veya önemsiz miktar . fazlalık .

smidgen nasıl hecelenir?

veya demirci · cin, smid · geon

çok küçük bir miktar: tostunuz için bir parça reçel.

Bir kıvılcımdan daha fazlası nedir?

A sonra 1/4 ila 1/8 çay kaşığı arasında değişen en büyüğüdür; 1/8 çay kaşığı ile 1/16 çay kaşığı arasında değişen bir kısa çizgi, ardından 1/16 ila 1/24 çay kaşığı arasında bir tutam; sonra bir smidgen, 1/32 ila 1/48 çay kaşığı; ve bir düşüş, 1/60 ila 1/120.

Biraz zaman ne kadar?

O zamanlar: 1/4 çay kaşığı . Çizgi: 1/8 çay kaşığı. Tutam: 1/16 çay kaşığı. Smidgen veya Shake: 1/32 çay kaşığı.

Smidgen anlamı

32 ilgili soru bulundu

Birazdan fazlası nedir?

Karşısında çok küçük veya önemsiz miktar . pay . tüm . küre .

Smidgen gerçek bir kelime mi?

sıfatını kullanabilirsin bir şey hakkında biraz konuşmak için smidgen , ancak genellikle küçük yiyecek parçalarını tanımlamak veya istemek için kullanılır. İskoç smitch kelimesinden, 'küçük bir miktar veya önemsiz bir kişi' kelimesinden geldiği düşünülmektedir.

Smidgen bir cümlede ne anlama geliyor?

: küçük bir miktar : biraz tuz biraz sağduyu.

Smidge kelimesini nasıl kullanırsın?

Smidge cümle örneği

Sır: Ruj utangaç için, bu sadece biraz renk tonuna sahip. daha fazla parlaklık . Birkaç yıl önce, ulusal gündüz televizyon programında normal makyajlı yüzünde bir parça makyaj olmadan göründü.


Smidgen'i bir cümlede nasıl kullanırsınız?

Bir Cümlede Smidgen?

  1. Elimde tutabildiğim kum miktarı, sahildeki tüm kumlara kıyasla küçücük.
  2. Dünyanın büyük bir yüzdesi suyla kaplıdır, ancak bunun yalnızca küçük bir kısmı tatlı sudur.
  3. Bir kuruş, bir doların küçük bir kısmıdır, ancak bir dolar, yüz dolarla karşılaştırıldığında eşit derecede küçüktür. ?

tad nedir?

1 : küçük veya önemsiz bir miktar veya derece : biraz su ve biraz yemek verebilir - C. T. Walker. 2: özellikle küçük bir çocuk: erkek. biraz. : biraz, benden biraz daha büyük görünüyordu— Larry Hodgson. Eş Anlamlılar Daha Fazla Örnek Cümleler Tad Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

bit kelimesinin Eş anlamı nedir?

yığın , yumru, iri parça, dilim. parça, hurda, parçalama, pul, yonga, tıraş, soyma, kırıntı, tahıl, benek, benek. nokta, bırak, tutam, çizgi, çorba, modicum, dollop. lokma, ağız dolusu, kaşık dolusu, ısırık, tat, numune. iota, zerre, tittle, katiyen, atom, parçacık, parıltı, zerre, iz, dokunma, öneri, ipucu, renk tonu.

Aşırı miktar nedir?

aşırı, ölçüsüz, ölçüsüz, aşırı, fahiş aşırı ortalama normal bir sınırın ötesine geçen . aşırı, makul veya kabul edilebilir olamayacak kadar büyük bir miktar veya derece anlamına gelir. aşırı ceza ölçüsüz, arzu edilen veya gerekli kısıtlamanın olmaması anlamına gelir.


Tüm sözlükler her giriş için hangi bilgileri sağlar?

Sözlükler, her biri hakkında farklı türde bilgiler getirebilir. kelime , ancak fikir birliği içinde olan bir şey bir tanımın varlığıdır. Çoğu insan, kelimenin tanımını, gerçek anlamını bulmak için sözlükleri kullanır.

kale kelimesinin Eş anlamı nedir?

Bu sayfada kale için 14 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: kale , tapınak, kale, burç, kale, gözetleme kulesi, türbe, sur, kule, akropol ve kale.

Sadakatsizlikten kastınız nedir?

1 A : biriyle romantik veya cinsel ilişkiye girme eylemi veya gerçeği kocası, karısı veya partneri dışında. b: ahlaki bir yükümlülüğe sadakatsizlik: sadakatsizlik. 2: Bir dine inanmamak.

Smidgen kelimesi nereden geliyor?

türetir Orta İngilizce kelimeden smiten ve Eski Yüksek Almanca smīzan, smear ve Almanca schmeissen gibi birçok Almanca sözcükle ilişkilidir. Smitten, smite'ın geçmiş katılımcısıdır.


Bir smidge ne kadardır?

Bir Smidgen ile başlayalım; buna Smidge de denir. ölçüm 1/32. çay kaşığı veya 1/48inciçay kaşığı . Her zaman duyduğun başka bir şey Pinch, bu 1/16inciçay kaşığı veya 1/24inciçay kaşığı. Bir Dash eşittir 1/16inciçay kaşığı veya 1/8'den azinciçay kaşığı.

Amerikalılar biraz mı diyor?

'Biraz' kulağa oldukça İngiliz geliyor ve bugün İngilizce konuşulan dünyanın pek çok yerinde özellikle sık değil. Neredeyse sadece sohbet amaçlı, hatta tanıdık... Şimdi, bu çok komik! bunu söylerdim 'tad' Amerikalıydı .

Neden Tad diyoruz?

Oxford İngilizce Sözlüğü'ne göre aslen ve esas olarak Kuzey Amerika'dır ve iribaştan türetilmiş olabilir. ... bir çocuk, diyor OED. 20. yüzyıla kadar biraz küçük bir miktar anlamına gelir veya bir değiştirici olarak kullanılır, biraz, biraz veya biraz .

Rad bir kelime mi?

rad'nin tanımı mükemmel bir kişi veya şey için argo . Bir rad örneği, arkadaşlarla geçirilen parlak güneşli bir gündür; rad bir gün. Radikal. Rad, radyasyondan emilen bir enerji birimi olarak tanımlanır.


Biraz biraz fazla mı?

gibi ifadelerde biraz kullanabilirsiniz. biraz büyük veya biraz fazla büyük veya biraz fazla küçük demek istediğinizde biraz küçük.

biraz fazla mı?

Makul olanın veya bir sınırın ötesinde bir miktar; aşırılık .

Biraz geç nedir?

biraz geç . biraz geride . a biraz geç. kesin ( 8 ) 'Aaron biraz geç kaldı,' dedi Vigneault.