Tığ işi dtr ne anlama geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Wyatt Wiegand Jr.
Puan: 4.7/5(8 oy)

Bu talimatlar İngiltere terminolojisinde verilmiştir. ' Çift tiz tığ işi (dtr)', Amerikan 'üçlü kroşe (trc)' ile aynı dikiştir. Çift tiz tığ işi uzun ilmeklerden biridir.

DTR dikişi nedir?

dtr = çift ​​tiz (üçlü) tığ işi

'dtr', 'ikili tiz (üçlü) kroşe' anlamına gelir. İpliği üç kez çağanozun üzerinden geçirin, ardından çağanozu bir sonraki dikişe yerleştirin. İpliği kancaya geçirin ve ipliği ilmek boyunca çekin - kancaya beş ilmek.

Tığ işi İngiltere'de DTR nedir?

İngiltere Terimi: Double Treble Crochet.

Dörtlü tığ işi var mı?

Dörtlü bir kroşe dikişi yapmak için, kroşe kancanızın etrafına bir iplik ilmek ile başlayın. İplik geçirin - yani, ipliğin çalışma ucunu kroşe kancanızın etrafına üç kez sarın, böylece kancada toplam dört ilmek olur.

Tığ işinde ön direk ne anlama geliyor?

Ön Direk Çift Tığ kumaşınızın sağ tarafında doku yapmak için bir yöntem . Alt sıraya işlenerek yapılır ve kumaşı sağ taraftan yukarı ve dışarı çekerek kumaşta bir yumru oluşturur. Kablolarda, nervürlerde, simüle dikişlerde ve sepet örgülerinde kullanılan bir tekniktir.

177. Double Treble Crochet Stitch (dtr)

38 ilgili soru bulundu

Tığ işinde Fpdc ve BPDC ne anlama geliyor?

Giriş: Nasıl Yapılır? Ön ve Arka Post İkili Tığ (FPDC & BPDC) ... Ön Direk Çift Tığ ve Arka Direk Çift Tığ anlamına gelir. Bittiğinde örgüdeki örgü ve ters nervür görünümüne benzer.

Tığ işinde BPDC ne anlama geliyor?

bu Arka Post İkili Tığ kumaşınızın sağ tarafında doku oluşturma yöntemidir. Aşağıdaki sıraya işlenerek yapılır ve kumaşı sağ taraftan yukarı ve dışarı çekerek kumaşta bir yumru oluşturur. Kablolarda, nervürlerde, simüle dikişlerde ve sepet örgülerinde kullanılan bir tekniktir.

Üçlü kroşeden sonra ne gelir?

Üçlü kroşe dikişten daha uzun bir sonraki adım

Yeni başlayanların öğrendiği ilk dikişler arasındadırlar ve çoğu kroşe deseninde bulunurlar. Birleşik Devletler çift ​​tiz tığ işi (çift üçlü olarak da adlandırılır ve DTR olarak kısaltılır), tiz kroşe dikişinden bir sonraki adım olan başka bir temel dikiştir.

En uzun tığ işi nedir?

Tiz dikiş (sadece tr olarak kısaltılır) daha yaygın dikişlerin en uzunu olduğunu düşündüğüm şey. Yaklaşık üç zincir dikiş uzunluğundadır ve çeşitli projelerde kullanılır.

Üçlü tığ işi nedir?

Tiz kroşe (bazen üçlü kroşe olarak da adlandırılır) çift ​​kroşeden daha uzun çift ​​tığda olduğu gibi bir iplik yerine ilmek başında iki iplik geçirilerek yapılır. Kısaltılmış tr.

Tığ işinde RFP ne anlama geliyor?

Ön Direk Tiz Tığ işi (fptr): Yo 2 kez, bir sonraki dikişin direğinin etrafına tığınızı önden arkaya doğru sokun, yo, bir ilmek yukarı çekin, (yo, tığınızda 2 ilmek boyunca çekin) 3 kez.

FPdc kroşe terimleriyle ne anlama geliyor?

Ön Direk İkili Tığ (fpdc): Yo, kancayı bir sonraki dikişin direğinin çevresine önden arkaya doğru geçir .

DC ve FPdc'yi nasıl değiştirirsiniz?

(DC, FPdc) sonraki dc'de bu demektir….

  1. Bir sonraki dc'de dc yapacaksınız, ancak dc'nizi yeni yaptığınız dikişin etrafında FPdc'ye de gideceksiniz. ...
  2. 1) yo, bir sonraki dikişe kancayı takın.
  3. 3) yo, kancadaki 2 halkayı çekin.
  4. Sonraki resim size yeni tamamladığınız dc'yi ve FPdc'nizi nerede yapacağınızı gösterir.