Tüm beşik yatakları aynı boyutta mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Ford Fay
Puan: 4.5/5(4 oy)

Tasarım ne olursa olsun, Kuzey Amerika'da üretilen ve satılan herhangi bir beşik, bir tam boy beşik yatak . ... Tüm Kuzey Amerika beşik şilteleri 51 ⅝ ila 53 inç uzunluğunda ve 27 ¼ ila 28 inç genişliğinde olmalıdır (kalınlık 4 ila 6 inç arasında değişebilir).

Hangi boyutta beşik yatağı satın alacağımı nasıl bilebilirim?

  1. Beşiğinizin içi 27 3/8 ila 28 5/8 inç genişliğinde ve 51 ¾ ila 53 inç uzunluğunda olmalıdır.
  2. Şilteler bu standart ölçülerden biraz daha küçük olacak şekilde tasarlanmıştır, emin olmak için şilte ile beşik arasında 1 ¼'den fazla boşluk olmadığını kontrol etmek için şerit metrenizi kullanın.

Bir beşik yatağının sığıp sığmayacağını nasıl bilebilirim?

bu şilte içeriye rahatça sığar .

Yatağın, beşiğin iç kısmına tam olarak oturduğundan emin olun. Beşik güvenliğini sağlamak için iki parmak testini deneyin: Şilte ve beşik arasına ikiden fazla parmak sığdırabiliyorsanız - annenin, babanın elleri büyükse babanın değil - şilte uygun değildir.

Bebek beşikleri standart boyutta mı?

Standart bir beşik boyutu 51 3/8' – 52 5/8' U x 27 3/8' – 28 5/8' . Standart beşikler hem stil hem de tasarım açısından gelenekseldir. Çocuğunuza hayatlarının ilk 18-24 ayı boyunca rahatça uyması amaçlanmıştır. Standart beşikler pahalı olabilse de, uzun ömürlüdürler ve onlara büyük bir değer katarlar.

Bebek şilteleri ve beşik şilteleri aynı mıdır?

Bebek yatağı nedir? Bir yürümeye başlayan çocuk yatağı, bir beşik yatağından çok farklı değildir; aslında, bir beşik şilte ile aynı boyutta ve çocuğunuzu yürümeye başlayan çocuk yatağına geçirmeye hazır olana kadar beşikte kullanılabilir. ... Bebeğiniz büyüdükçe, şilteyi daha yumuşak olan bebek tarafına çevirin.

Beşik Yatak: En İyi Beşik Yatak 2021 (Satın Alma Rehberi)

22 ilgili soru bulundu

2 kademeli beşik gerekli mi?

Bebeklerin ihtiyacı uyku güvenliği için süper sağlam bir yatak . Ancak yeni yürümeye başlayan çocuklar daha çok rahatlıklarına odaklanır (ve size yatma saatini ertelemeniz için en az 100 soru sorar). Bu 2 aşamalı toksik olmayan şilte, bir tarafında yüksek yoğunluklu bebek köpüğünden, diğer tarafında ise küçük çocuklar için daha uygun olan daha yumuşak, daha yumuşak köpükten yapılmıştır.

Bebekler 2 yaşında konuşabilir mi?

2 ila 3 yaş arasındaki çocukların çoğu: Konuş iki ve üç kelimelik tümceler veya cümlelerde . En az 200 kelime kullanın ve 1.000 kelimeye kadar. İlk adlarını belirtin.

Tam bir beşik ne kadardır?

ABD yönetmelikleri, tam boyutlu bir beşik, iç boyutları 28 ± 5⁄8 inç (71 ± 1,6 santimetre) genişliğinde ve 52 3⁄8 ± 5⁄8 inç (133 ± 1,6 santimetre) uzunluğunda . * Tam boy olmayan beşikler daha büyük veya daha küçük olabilir, ancak sert olmalı ve ağ kenarları olmamalıdır.

Bir bebek mini beşikte ne kadar kalabilir?

Bebeğim Mini Beşiğe Ne Kadar Sığabilir? Çoğu zaman, küçükler, yürümeye başlayan çocuk veya ikiz yatağa geçiş zamanı gelene kadar mini beşiklere sığabilir. yaklaşık iki ila üç yaşında ya da raylara tırmanmaya başladıklarında. Bazı modeller, yürümeye başlayan çocuk yataklarına veya hatta ikiz yatak için bir başlık ve ayaklığa dönüştürülür.


Standart bir bebek beşiği ne kadar uzun?

Standart boyutlu bir beşik, çoğu ebeveyn için tipik bir tercihtir. ölçüm yaklaşık 28 inç x 52 inç , standart beşikler mini beşiklerden önemli ölçüde daha büyüktür.

Bir beşik yatağı bir paket oyuna sığar mı?

Standart bir beşik, Pack N Play'e sığabilir mi? Numara. Standart boyutlu bir beşik şilte bir paket oyuna sığmaz . Standart bir beşik şilte, yaklaşık 52 uzunluğa 28 genişliğe sahiptir ve bu, 37,5'e 26 paketli oyun yatağından çok daha büyüktür.

Beşiklerin son kullanma tarihi geçer mi?

Beşiklerin teknik olarak süresi dolmasa da (Ebeveynlik'e göre son kullanma tarihi üzerlerinde yazılı olan araba koltuklarının aksine), güvenlik düzenlemeleri değişir ve zaman zaman geri çağırmalar da olur. ... Güncellenen bu kurallar, bir tarafı aşağı düşen beşiklerin satışını yasakladı.

10 yaşında beşik güvenli mi?

10 yaşından büyük beşik kullanmayın veya kırık veya değiştirilmiş beşikler. Bebekler, kafaları sıkışmış durumdayken vücutları gevşek bileşenler veya kırık çıtalar arasındaki boşluklardan geçerse boğularak ölebilir. Üreticilerin talimatlarına göre oyun alanlarını uygun şekilde kurun.


Beşiğimin çok küçük olup olmadığını nasıl anlarım?

Çoğu, 2 yaşına kadar yatağa geçer. İşte bir yatağa hazır olduklarını gösteren bazı işaretler: Beşik yatağı en düşük ayarındadır ve üst korkuluğun yüksekliği çocuğun boyunun dörtte üçünden daha azdır. Kendilerini beşik rayından yukarı ve aşağı çekebilirler .

Tam bir yatak ne kadardır?

Çift kişilik yatak olarak da bilinen tam boy yataklar, 75 inç uzunluğunda ve 54 inç genişliğinde . Tam boy yatak, tek uyuyanlar için en iyisidir. Geceleri uzanmanız ve yuvarlanmanız için yeterli alan sağlar. Geceleri bir evcil hayvanla aynı yatağı paylaşmanız da sizin için iyi bir seçenek.

Newton yatağı Babyletto beşiğine sığar mı?

Kılıfın yanı sıra, gerçek Wovenaire şilte, duşta veya küvette elde yıkanabilir. Her iki parçanın da tamamen yıkanabilmesini seviyorum! ... Yatak standart boyutta ve mini beşikler için mini olarak gelir. Babyletto Modo beşiğimizde standart ölçüyü kullanıyorum ve Mükemmel uyuyor .

Mini beşik ile standart beşik arasındaki fark nedir?

Özetle, bir mini beşik daha küçüktür, daha ucuzdur ve alanın sınırlı olduğu evler için daha uygundur. Çoğu mini beşik katlanabilir, taşınabilir ve daha ucuzdur tam boy bir beşikten daha . Bir mini beşik şiltenin ortalama boyutları 24 x 38 inç ve 1 ila 4 inç kalınlığındadır.


Mini beşik, pack n play'den daha mı küçük?

Mini beşik ve pack 'n play arasındaki temel fark, mini beşiklerin çoğunlukla tam boyutlu bir beşiğin daha küçük bir versiyonu ve katlamayın, burada pack 'n play'ler katlanabilir, bu da onları çok taşınabilir hale getirir ve sadece uyumaktan çok daha fazlası için kullanılır.

Mini beşikler buna değer mi?

Standart beşik çarşafları 28 x 52 inç ve mini beşik çarşafları 24 x 38 inç ölçülerindedir. ... Aslında mini beşikler kıyasla çok daha küçük finansal yatırım normal boyutta bir beşik veya dönüştürülebilir bir beşik, bu nedenle bir mini beşik tercih ederseniz, büyük zaman tasarrufu sağlama veya en azından daha büyük bir masrafı geciktirme şansınız vardır.

Bir beşikte kaç yatak var?

Bunu neden yapmak isteyebileceğinizi anlıyoruz, ancak beşikler yalnızca bir yatak . Bebeğinizin boyutuna bağlı olarak, beşiği güvenli olduğunu düşündüğünüz bir seviyeye ayarlayabilirsiniz. Beşiğe ikinci bir şilte koyarsanız, çok yükseğe çıkabilir ve bu da bebek için çok tehlikeli olabilir.

Beşik yatakları iki kişilik mi?

Bir beşik yatağı ikiz ile aynı boyutta mı? hayır, bir beşik şilte bir ikiz yataktan daha dar ve daha kısadır . İkiz yatak 38 inç x 75 inç boyutlarındadır ve ikiz yataklar, tüm standart boyutların en kompaktı oldukları için küçük çocuklar arasında popülerdir. Çocuklar genellikle beşikten ikiz yatağa geçerler.


Çok fazla TV konuşma gecikmesine neden olabilir mi?

Chonchaiya ve Pruksananonda tarafından yapılan bu çalışma, 12 aydan önce televizyon izlemeye başlayan ve günde 2 saatten fazla televizyon izleyen çocukların altı kat daha fazla dil gecikmeleri olması muhtemeldir! ... Bunların hepsi çocuğunuzun dil öğrenme becerisinde de rol oynayabilir.

2 yaşındaki bir çocuk renkleri bilmeli mi?

2 yaşındaki çocuklar renk kavramını anlayabilir ve 18 ay gibi erken bir zamanda renkleri tanır ve öğrenir . Renkleri öğrenmek, sizin ve çocuğunuzun birlikte pratik yapması için eğlenceli bir aktivite olabilir. Her seferinde bir renkle başlayın, çocuğunuza bir renk göstermek için bilgi kartları kullanın ve adı sizinle birlikte söylemesini isteyin.

Einstein Sendromu nedir?

Einstein sendromu bir çocuğun geç dil başlangıcı veya geç dil ortaya çıkışı yaşadığı bir durum , ancak analitik düşüncenin diğer alanlarında yetenekli olduğunu gösterir. Einstein sendromlu bir çocuk sonunda sorunsuz konuşur, ancak diğer alanlarda eğrinin önünde kalır.

Çift taraflı bir beşik yatağını ne zaman çevirebilirsin?

Her çocuk farklı olsa da, müşteriler genellikle beşik yatağını bebekleri büyüdüğünde çevirir. yaklaşık 12 aylık , bebeğiniz yatağının biraz daha erken ya da daha geç çevrilmesine hazır olsa da, bu nedenle önce çocuk doktorunuza danışmanız her zaman en iyisidir.