Syrio forel yüzü olmayan bir adam mıydı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Trever Kutch DDS
Puan: 4.7/5(58 oy)

Syrio, birinci sezonun sadece üç bölümünde yer almış olabilir, ancak çıkışı izleyiciler arasında uzun süredir tartışılıyor, özellikle de ölümü ekranda hiç gösterilmediği için. Game of Thrones sekizinci sezonun ardından sona erdikten sonra ortaya çıkacak bir teori, Syrio'nun, aslında, Yüzsüz Adam Jaqen H'ghar (Tom Wlaschiha).

Jaqen H'ghar aynı kişi mi?

'Jaqen H'ghar' sadece Braavos'un Yüzsüz Adamlarından biri tarafından benimsenen bir kişiliktir, ancak Yüzsüz Adamların kişisel isimleri yoktur. ... Arya, Jaqen'i ilk gördüğünde, ona biraz Syrio Forel'i hatırlatıyor. Bu, hayran spekülasyonlarına yol açtı: Jaqen ve Syrio aynı kişi , ancak şimdiye kadar doğrulanmadı.

Syrio Forel hayatta kalabilir miydi?

Syrio Forel'in (Miltos Yerolemou) kafası duvarda yoktu hayatta kalmış olabileceğini ima ediyor Çok zayıf olduğu için King's Landing'den sağ çıkma ihtimaline rağmen.

Fahişe yüzsüz bir adam mı?

Waif oldu Faceless Men'in bir yardımcısı Braavos'ta Siyah Beyazın Evi'nde görev yapıyor.

Arya Stark yüzü olmayan bir adam mı?

Sonunda Arya Waif'i öldürüp kafa derisini yüzerken, Jaqen 'Yani bir kız gerçekten hiç kimse olmadı mı?' diyerek onu tekrar test eder. Arya, 'Bir kız, Winterfell'den Arya Stark'tır' diyerek testi geçer. O anda Jaqen oldukça bilmiş bir şekilde gülümsedi ve böylece Arya adını Çok Yüzlü Tanrı'dan almış ve Yüzsüz Adam oldu .

Syrio Forel, Jaqen H'ghar'dır - Nihai TEORİ!

41 ilgili soru bulundu

Yüzsüz adam nedir?

Yüzsüz erkekler, Avustralya siyasetinden bir terimdir. Terim genellikle başvurmak için kullanılır siyasi nüfuz sahibi olan ve eyalet, bölge veya federal yasama organlarının seçilmiş temsilcileri olmayan erkek ve kadınlara , henüz siyasi parti politikalarını belirleyen organların seçilmiş temsilcileridir.

Arya Stark Neden Kimse Yok?

Arya şu sonuca varıyor: o olmaya çalışmayacak 'hiç kimse' ve yüzü olmayan bir adam olmaktansa kişiliğine tutunmayı tercih ettiğini söyledi. Jaqen onu tebrik ediyor ve bunu kabul ederek hiç kimse olmadığını söylüyor.

Arya neden bıçaklandı?

'Arya Stark' ve 'mide yaraları' kombinasyonu bir zil çalmalıdır. Game of Thrones'un 6. sezonunda, Waif Jaqen H'gar'ın emirlerine son kez uymayı reddeden Arya'yı öldürmesi emredilir. Bir kız yardım edemedi ama Arya Stark olarak kaldı.

Yüzü olmayan kız neden Arya'dan nefret ediyordu?

Yüzsüz Adamların hiçbir şey istememeleri gerekiyordu ama Waif'in Arya'nın ölümünü arzuladığı açıktı. Arya'ya hızlı bir ölüm verme isteğini görmezden geldi ve ona acı çektirmeyi seçti. Kişisel nefret bu Arya için olan Waif, Faceless Men'in ideolojilerine karşı çıktı .


Waif, Arya'yı kıskanıyor mu?

Mümkün Waif en azından Arya'yı biraz kıskanıyor . Yüzler Oyunu sırasında, Waif, Westeros'ta yeniden evlenen ve başka bir kızı olan dul bir lordun kızı olduğunu söylüyor. ... Ancak, Waif başarısız oldu ve bu nedenle Arya hala duygularını elinde tutuyor ve asla Yüzü Olmayan Adam olmayacak.

Syrio Forel'i kim öldürdü?

4. Sezon: Arya, Syrio'nun öldüğüne inanır ve Hound'a onun tarafından öldürüldüğünü söyler. Sör Meryn Trant .

Arya'nın dans ustası öldü mü?

Arya'nın dansı master'ın 1. Sezonda Meryn Trant tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor. Robert öldükten ve Ned hapse atıldıktan sonra. Tahta bir kılıçtan başka bir şeye sahip olmamasına rağmen, Syrio, Meryn ile bire bir gitmeden önce dört Lannister adamını çabucak savuşturacak kadar yetenekliydi.

Braavos'un ilk kılıcına ne oldu?

Tarih. Eski İlk Kılıcın öldüğü gün, Deniz Lordu Suriye'ye Braavos gönderildi .


Jack H Kötülük nerede?

43. Jaqen H'ghar. Jaquen H'ghar (Tom Wlaschiha), Yüzü Olmayan Adamlardan birinin varsayılan kimliğidir. ... H'ghar'ın yüzünü takan Yüzsüz kişi zalim ve çok yüzlü tanrının yollarını uygularken Arya'ya iki sezon boyunca acımasız ve işkence eder.

Jaqen H Ghar neden gülümsedi?

Arya, Braavos'tan ve Siyah Beyaz Hanedan'dan ayrılmaya karar verdiğinde, Jaqen H'ghar'a, 'Bir kız, Kışyarı'ndan Arya Stark ve ben eve gidiyorum' dedi. Jaqen H'ghar onu ve Ölüm Tanrısını terk ettiği için öfkelenmek yerine gülümsedi. o giderken .

jaqen H Ghar gerçek yüzü nedir?

Bu, bildiğimiz 'Jaqen'in kitaplarda göründüğü son zaman. Arya kitaplarda Braavos'a ve Siyah Beyaz Ev'e ulaşırken, orada 'nazik bir adam', Çok Yüzlü Tanrı'ya hizmet eden bir rahiple tanışır. Yüzü aslen göz yuvasından çıkan bir solucan ile çürüyen, sararmış bir kafatası .

Arya nasıl kör oldu?

Arya kör kalır ve Braavos'taki Siyah Beyaz Ev'in hizmetindedir. Körlük her gece içtiği sütün neden olduğu . Ulu kurdu Nymeria'nın gözünden rüya görmeye devam eder ama bundan kimseye bahsetmez. Hâlâ Arya Stark kimliğini geride bırakmakta zorlanıyor.


Arya Stark'ı kim öldürür?

Vahşice gözlerini oyuyor ve sonra boğazını kesiyor - ama ceza olarak, Jaqen H'ghar onu kör eder. Arya, Faceless Men için aktris Lady Crane'i öldürmeyi reddeder, bu yüzden Jaqen, Waif olarak bilinen isimsiz kızı Arya'yı öldürmesi için gönderir.

Yüzü olmayan adamın yanındaki kız kim?

Waif, Arya Stark tarafından Siyah Beyaz Ev'deki Çok Yüzlü Tanrı'nın bir rahibine verilen isimdir. Onun verilen adı bilinmiyor. Game of Thrones televizyon uyarlamasında, o tarafından canlandırılır. Faye Marsay .

Arya hangi bölümde bıçaklanıyor?

Game of Thrones'ta 6. sezon 7. bölüm - 'Kırık Adam' - hepimizin dikkati The Hound ve küçük Leydi Lyanna Mormont tarafından biraz dağıldı, ancak Braavos'ta Arya Stark'ın Waif tarafından defalarca bıçaklanmasıyla oldukça dramatik olaylar yaşandı. Garip bir sahneydi ve takip eden günlerde aklımda oynuyordu.

Yüzsüz adamın amacı ne?

Yüzsüz Adamlar Çok Yüzlü Tanrı'ya ibadet eden bir dini suikastçı kültü ve ölümün acıların merhametli bir sonu olduğuna inanırlar. Bir bedel karşılığında, suikastı tanrılarına bir ayin olarak kabul ederek, dünyadaki herhangi birine ölüm 'armağanı' verecekler.


Jaqen neden sonunda bir kızın hiç kimse olmadığını söyledi?

Redditor Sao-Gage, Wiki of Ice and Fire'da Jaqen'in bunu söylemesinin nedeninin şu olduğunu öne süren bir gönderi buldu. çünkü Arya, Waif'i yendiğinde eski, intikamcı benliğini sembolik olarak öldürdü. , Hiç Kimse olmak. ... Hiç Kimse oldu, böylece istediği kişi olabilir.'

Arya Stark Kimse Değil mi?

Kurnaz beceriler, kıvrak bir öldürücülük ve Yüzsüz Adamlar'ın kollarındaki pek çok numarayla Arya Westeros'a döndü - tam olarak hiç kimse , ama aynı zamanda Arya olmaya henüz hazır değil. Freyleri listesinden çıkardıktan sonra, en büyük ödülü olan Kraliçe Cersei'nin beklediği Kral'ın Şehri'ne doğru yol aldı.

Yüzsüz erkekler kime dayanıyor?

Faceless Men loncası ilham almış gibi görünüyor. Haşinler Haçlı Seferleri sırasında esrarengiz Hasan bin Sabbah'ın oluşturduğu gizli bir tarikat. Bazıları Haçlı Seferlerini Batılı ırkçı emperyalizmin erken bir patlaması olarak görüyor. Grup bazen Haçlılara karşı savaşmış, bazen de onlar için öldürmüştür.

Yüzsüz anlamı nedir?

1 A : karakter veya bireysellik eksikliği : meçhul kitleler tanımlanamaz. b : tanımlanmadı : isimsiz bir suçlayıcı. 2: bir yüz eksikliği.