Sutton ve Richard birlikte mi oluyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Bayan Karlee Hudson DDS
Puan: 4.2/5(1 oy)

Sonunda ne olması gerekiyordu Sutton ve Richard birlikte bitmiyor muydu? dedi Fahiye. Ve sonra bunun berbat olduğunu hissettik. Önceki sezonların tümünde bu karakterleri ve aralarındaki ilişkiyi inşa etme şeklimiz pek doğru gelmedi. Böylece değiştirdiler ve sonunda birlikte oldular.

Sutton ve Richard boşanıyor mu?

Sutton ve Richard boşanmaya çok yaklaştı

Sutton'ın bunu fark etmesiyle kalbi kırılan Richard, 4. sezonun sonunda onu terk etti. 5. sezonda Richard, Sutton'dan boşanmasını istedi ve birçok hayranını şoke etti. Son sezonun geri kalanı, Sutton'ın finale kadar boşanmayla başa çıktığını gördü.

Sutton ve Richard Sezon 5'te boşanıyor mu?

Sezon 5'in çoğunda, Sutton boşanmasıyla uğraşıyordu. Boşanmanın onu yıkmasına izin vermedi ama sonunda hayatta ilerlemeye çalışıyordu. 5. bölümde görüyoruz Sutton ve Richard sonunda boşandılar ve işleri bitirdiler .

Sutton ve Richard evlenir mi?

Richard ayrılıktan sonra başka biriyle çıkmaya başladı, ancak o ve Sutton bir peri masalı öpücüğü paylaştıktan sonra Paris'te tekrar bir araya geldi. 4. sezonda, o ve Sutton nişanlandılar ve evlendiler .

Richard, The Bold Type'ın 5. Sezonunda mı?

The Bold Type'ın önemli oyuncularından bir diğeri, Freeform dramasının beşinci ve son sezonu için geri dönecek. TVLine yalnızca şunu onaylayabilir: Sam Sayfa Sutton'ın ayrı yaşadığı kocası Richard'ı oynayan , dizinin kuğu şarkısında rolünü yeniden oynayacak.

The Bold Type 5. Sezon 5. Bölüm | Sutton ve Richard Uzlaşacak mı? | Serbest çalışma

21 ilgili soru bulundu

Suttons bebeğine ne olacak?

4. Sezon 13. Bölüm Lost, Sutton düşük yapar hamile olduğunu öğrendikten kısa bir süre sonra. Kocası Richard harap oldu, ancak Sutton rahatladığını fark etti. Bir sonraki bölümde, Richard, düşük yapmanın, mümkün olan en kısa sürede baba olmaya hazır olduğunu fark etmesini sağladığını itiraf ediyor.

Richard neden Sutton'dan ayrıldı?

Evliliklerinin sona ermesi, Sutton'ın çocuk istemediğini fark etmesiyle dördüncü sezonun sonunda geldi. Sutton, dizinin finalinde Richard'dan bir baba olabilmek için temelli olarak ayrılmayı amaçlasa da, Richard ona bunu söyledi. fikrini değiştirdi ve onunla olmak istedi.

Sutton'da düşük var mı?

Geçen sezon, ikisi evlendi ve sunakta, Sutton'ın çok hak ettiği Scarlet terfisinden sonra biraz daha uzun bir süre iki kıyı çifti olarak kalmaya karar verdi. Kısa süre sonra bir saksıya kustu ve hamile olduğunu öğrendi. sadece erken düşük yapmak için .

Sutton, Scarlet'te mi kalacak?

The Bold Type'ın son bölümünde hayranlar, Kat (Aisha Dee), Jane (Katie Stevens) ve Sutton'a (Meghann Fahy) veda ettiler, her biri bir sonraki bölümlerine hazırlanırken: Kat, Scarlet'te Jacqueline'in (Melora Hardin) rolünü üstleniyor. , Sutton ve Richard (Sam Page) sonsuz mutluluklarına kavuştular ve Jane, ondan ilham aldı ...


Jane ve Ryan neden ayrıldı?

Ryan Decker

Ben'le çıkarken duygularını itiraf ettikten sonra tekrar çıkmaya başladılar. Kitap turundayken Jane'i aldattı (ilk önce sadece başka bir kızı öptüğünü itiraf etti). Bunun yüzünden ayrıldılar ama birlikte geri dönmek için savaştı .

Sutton, Billy ile yatıyor mu?

Fazla düşünürsen yüzüklerinin takılı olmaması ve Richard'ın kollarında olmaması büyük bir sorun. Ancak hikayenin en rahatsız edici unsuru, Sutton'ın Billy ile yattığını . ... Sutton'ın hikayesinin tam da bunu yaptığı anlar vardır, ancak bir barın arka odasında seks sadece bir komplo aracıdır.

Jacqueline ve Ian boşanıyor mu?

Scarlett'in güçlendirici Genel Yayın Yönetmeni Jacqueline Carlyle ve kocası Ian, daha önce 'ilişki hedefleri' idi, ancak bu sezon değişti. İkisi ayrı biter evliliklerini kurtarmak için çift terapisine devam etmeyi kabul etmeden önce.

Sutton eski kocası kim?

Hıristiyan Beverly Hills'in Gerçek Ev Kadınları'nın 11. sezonunda ana oyuncu olarak yer alan Sutton Stracke'nin eski kocası olduğu da biliniyor. 2021 itibariyle, Christian Stracke net değerinin 30 milyon dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.


Kalın yazı İptal Edildi mi?

İptalin duyurulması , Freeform başkanı Tara Duncan yaptığı açıklamada şunları söyledi: 'The Bold Type, Freeform için marka tanımlayan bir gösteri. ... '20'li yaşlarımı New York City'de dergilerde çalışarak geçirdim, bu yüzden gösteri birçok yönden deneyimlerime çok kişisel geliyor. 'Bu şovu yazmayı ve bu dünyada yaşamayı gerçekten çok sevdim.

Sutton Stracke boşanmasında ne kadar aldı?

Bravo için araştırmacı bir hayran hesabının bomba gibi açıklayıcı bir gönderisinde, Sutton Stracke'nin şaşırtıcı bir şekilde uzaklaştığı bildirildi. 300.000 dolarlık eş desteği her ay 1.235 bin dolar nakit, çiftin Los Angeles'taki evi, Augusta'daki evleri ve Venedik, İtalya'daki bir apartman dairesi. Buzdağı sadece başlangıç.

Jane ve Ryan birlikte mi oluyor?

İkisi, The Bold Type'ın 4. sezonunun çoğunda birlikte kaldı, ancak Jane sonunda ilişkiyi bitirmeye karar verdi. . Jane'i aldatmış olmasına rağmen, Hauser, İnsanlara Pinstripe için kök saldığını itiraf etti.

Ryan başkasıyla mı yattı?

Bu noktada, Ryan sadece başkasıyla yatmadı ama aylarca yalan söyledi. Jane zaten ona ikinci bir şans verdi. Aynı hatayı bir daha yapmayacak.


Kat Edison neden kovuldu?

The Bold Type'ın en son sezonu, özellikle Kat Edison'un aşk hayatıyla ilgili olarak, gösterinin hayranları için oldukça tuhaf bir değişim oldu. ... Ama en son sezonun yarısında Kat kovuldu. Scarlet, bir yönetim kurulu üyesinin dönüşüm terapisine verdiği desteği ifşa etti ve onun yerine barmen olarak çalışmaya başladı. .

Ryan cesur tipte başka biriyle yattı mı?

Perşembe günkü bölümde, başlangıçta bu rüya geri döndü, çünkü Ryan yine Jane'i aldatmadı, ona yalan söyledi . Bir önceki bölümde, Stardust, Jane'in kardeşi Evan (Chord Overstreet) şehre gelir ve Ryan, Jane'den önce kendisinin ve karısının ayrıldıklarını öğrenir.

Kat ve Adena birlikte mi oluyor?

İlişki cephesinde, Kat ve Adena sonunda tekrar bir araya geldi (kesinlikle!) ve Richard, Sutton'ı çocuklardan daha çok istediğini fark etti ve uzlaşmalarının yolunu açtı. Jane'e gelince, seksi korumayla birlikte oldu ve eski Ryan'la karşılaştı!

Jacqueline, Scarlet'e geri mi dönüyor?

Jacqueline'in yıllarca hizmet etmesinin karşılığında aldığı tek şey, son Scarlet partisinde gerçek bir yarım yamalak slayt gösterisidir, ama o her şeyde havalı görünüyor, bu yüzden kimi yargılayacağız? ne yazık ki rutinini tekrarlamıyor itin.


Kat kalın tipte kiminle çıkıyor?

Geçen sezon, özellikle bir karakter, kendisini asla olacağını düşünmediği bir ilişkinin içinde bulduğunda büyük bir dönüm noktası yaşadı. Kat Edison (Aisha Dee tarafından oynanan), tartışmalı bir aşk ilgisi buldu. Eva Rodos . İkili, farklı siyasi görüşleri göz önüne alındığında oldukça olası bir eşleşmeydi.

Jane Scarlet'tan ayrılıyor mu?

Merkez üçlünün moda dolabındaki son sahnesi sırasında Jane Scarlet'i seyahat etmek için bıraktığını . Kat ve Sutton'a, ne kadar korkutucu olursa olsun, güvenlik ağımı bırakmam gerektiğini söylüyor. Bu benim anda olma, risk alma ve annemin asla elde edemediği tüm fırsatları kucaklama zamanım.

Sutton gerçek hayatta hamile mi?

Evet GH yıldızı, gösterinin çekimleri sırasında gerçekten hamileydi. Yıldız, hamilelik sırasında ve sonrasında kendine ve bebeğine yeterince zaman ve özen gösterebilmesi için Ağustos 2020'den beri gösteriden doğum izni almıştı.