Surveymonkey anketleri anonim midir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Tate Nitzsche
Puan: 4.1/5(53 oy)

Bilmeniz gereken ilk şey, anketlerin SurveyMonkey tarafından değil, bir anket oluşturucu tarafından oluşturulduğudur. SurveyMonkey, içerik oluşturucuların anketlerini istedikleri gibi yapılandırmaları için araçlar sağlar. Bu, toplamalarına izin vermeyi içerir kesinlikle anonim cevaplar veya yanıtlayanları tanımlamayı seçebilirsiniz.

Bir SurveyMonkey'in anonim olup olmadığını nasıl anlarım?

Gerçekten de, ayarların ayrıntıları doğrulamak için yaratıcıya kalmış . Anket URL'sini posta yoluyla aldığınızda, bu URL'ye tıklamak sizi anketin anonim olup olmadığı konusunda sizi bilgilendirmek için herhangi bir ara nokta olmadan doğrudan ankete yönlendirir. yani değilse, anket oluşturucu, tıklayan kişinin hem IP'sini hem de postasını alacaktır.

SurveyMonkey'de anonim olduğundan nasıl emin olabilirim?

Anonim Yanıtları açmak için:

  1. Anketinizin Yanıtları Topla bölümüne gidin.
  2. Koleksiyoncunun adına tıklayın.
  3. Koleksiyoncu seçeneklerine gidin. ...
  4. Anonim Yanıtlar'ı tıklayın.
  5. Ad, soyad, e-posta adresi, IP adresi ve özel verileri sonuçlarınızdan hariç tutmak için tüm yanıtlayan bilgilerini hariç tutmayı seçin.

SurveyMonkey'i kimin tamamladığını görebiliyor musunuz?

Belirli bir yanıtlayanın anketinizi nasıl yanıtladığını görmek için, anket sonuçlarınızda Bireysel Yanıtlar sekmesini tıklayın . Her yanıtın üstünde, bu makalede özetlenen bazı yanıtlayan meta verileri göreceksiniz.

Anketler gerçekten anonim mi?

Gizli çalışan anketleri, çalışanlara bir miktar mahremiyet sağlar. Ancak belirli çalışan tanımlayıcıları yanıtla ilişkilendirilir, bu nedenle tamamen anonim değiller . Bu tanımlayıcılar belirli bir grup insan tarafından görülebilirken, kuruluştaki yalnızca birkaç kişi bu bilgilere erişebilir.

SurveyMonkey ile anket oluşturma

23 ilgili soru bulundu

Şirket anketlerinde dürüst olmalı mısınız?

Bir çalışan anketine verdiğiniz yanıtlar etki şirket politikası bu yüzden her soruyu dikkatlice ve derinlemesine cevaplamak için zaman ayırmalısınız. ... İster olumlu ister olumsuz olsun, dürüst, anlamlı geri bildirimler çalışma ortamınız üzerinde en büyük etkiye sahip olacaktır, bu nedenle çalışan anketlerini dürüstçe yanıtlamak önemlidir.

İnsanlar anonim anketlerde daha mı dürüst?

Daha dürüst geri bildirim alırsınız

Bir anket anonim olduğunda, Katılımcılar hassas konuları tartışmaya daha yatkındır ve daha ayrıntılı ve dürüst geri bildirim sağlayın. Bu nedenle, personelin tanımlanabilir bilgiler sağlamasını gerektiren anketlere kıyasla daha fazla anonim personel anketi görme eğilimindeyiz.

SurveyMonkey saldırıya uğrayabilir mi?

SurveyMonkey, insanların çevrimiçi anketlere katılmasını mümkün kılan Bulut tabanlı bir yazılımdır. ... SurveyMonkey'in sahip olduğu çevrimiçi anket hizmeti bilgisayar korsanları tarafından kimlik avı saldırısı için gizlenmiş bir araç olarak kullanıldı Microsoft Office 365 E-posta kullanıcılarını hedefliyor.

Mailchimp anketleri anonim midir?

Eklemediğiniz sürece anket yanıtları anonim olacaktır tanımlayıcı bilgileri toplamak için ankete bir soru. Mailchimp hesabınızın Raporlar bölümünde, anketi kimin aldığını, kimin başlattığını veya tamamladığını görmek için SurveyMonkey İstatistiklerini görüntüleyebilirsiniz.

Bir SurveyMonkey'i birden fazla kez tamamlayabilir misiniz?

Birden Fazla Yanıtı açmak için: Anketinizin Yanıt Topla bölümüne gidin. ... Seçmek , anketin aynı cihazdan birden fazla alınmasına izin verin. Değişiklikleriniz otomatik olarak kaydedilir.

Google anketinin anonim olup olmadığını nasıl anlarım?

Yanıtlar yıldızla işaretlenmiş göndermeleri gerekir Form. Yıldızla işaretlenmiş adınızı veya e-posta adresinizi gerektiren bir alan görürseniz, yanıtlarınız anonim olmayacaktır. Adınızı veya e-posta adresinizi gerektiren bir bölüm görmüyorsanız, yanıtınız anonim olacaktır.

Anonim olarak nasıl anket oluşturabilirim?

Anonim yanıtları toplamak için formunuzu ayarlayın.

'Diğer Seçenekler' menüsüne gidin. Ayarlara git. 'Yalnızca kuruluşumdaki kişiler yanıt verebilir' radyo düğmesini seçin. seçimi kaldır 'kayıt adı ' ve 'kişi başına bir yanıt' seçeneğini belirleyin.

SurveyMonkey kişisel veriler toplar mı?

Kullanıcı verilerinin güvende tutulmasını sağlamak için çalışıyoruz ve sadece bu kadar kişisel veri topluyoruz kullanıcılarımızın SurveyMonkey deneyimini mümkün olduğunca verimli ve tatmin edici hale getirmek için gerektiği gibi.

SurveyMonkey IP adreslerini izleyebilir mi?

Cevap 'Evet . ' Yanıtlayan iseniz, IP adresiniz veri toplayıcıya gönderilir. Toplayıcılar, varsayılan olarak, anket sonuçlarında yanıtlayanların IP adresini saklayacaktır.

Google Formlar IP adresini izler mi?

Form yanıtlayanların IP adresi, coğrafi konum, tarayıcılar vb. gibi ayrıntıları izlemek, önemli anketlerinizi mahvedebilecek kötü niyetli yanıtları ortadan kaldırmanıza yardımcı olabilir. Ama bildiğiniz gibi Google Formlar, yanıtlayanın IP adreslerini izlemenize izin vermez.

SurveyMonkey yasal mı?

SurveyMonkey, normalde meşru anketleri barındırmak için kullanılan bir anket hizmetidir. Ancak bazen saldırganlar, bir kimlik avı web sayfasına yönlendirme bağlantılarını barındırmak için SurveyMonkey gibi dosya paylaşım ve anket sitelerini kullanır.

Mailchimp'in anket özelliği var mı?

Anketler, hedef kitlenizi ve onların değişen ihtiyaçlarını ve algılarını anlamanıza yardımcı olabilir. Mailchimp birkaç yol sunar anketler oluşturun ve hedef kitlenizden yanıt toplayın .

Mailchimp'e anket ekleyebilir miyim?

Daha detaylı anketler istiyorsanız, Mailchimp'te bir anket sayfası oluşturun . ... Yalnızca gönderilen bir e-postanın alıcıları gelen kutularındaki ankete veya ankete yanıt verebilir. Tarayıcı tabanlı bir e-posta kampanyası sayfasından veya iletilen e-postadan yanıt göndermek mümkün değildir.

SurveyMonkey ücretsiz mi?

Anket maymun freemium iş modeliyle çalışır . Bu, kullanıcıların en temel araçlarımızı ücretsiz olarak kullanmalarına izin verirken, daha gelişmiş özelliklerimizi ve kaynaklarımızı ücretli planlarımıza atadığımız anlamına gelir. Ayrıca, müşterilerin müşteri memnuniyetinden hibe başvurularını yönetmeye kadar her şeyi yapmalarına yardımcı olacak bir dizi çözüm sunuyoruz.

SurveyMonkey'in çöpe gitmesini nasıl durdurabilirim?

Spam Filtrelerinden Nasıl Kaçının

  1. Yalnızca sizden e-posta almayı kabul eden kişilere anket gönderin.
  2. Bir e-posta listesi satın aldıysanız, SurveyMonkey aracılığıyla mesajlaşmadan önce onaylarını almak için kendi e-posta istemciniz aracılığıyla tüm alıcılarla iletişime geçin.

SurveyMonkey neden adını değiştiriyor?

Yöneticiler, SurveyMonkey adının nispeten iyi bilinmesine rağmen, şirketin yalnızca anketlere odaklandığına ve yeni bir ismin yeni bir ismin geleceğine dair bir yanlış algılama yarattığını hissettiler. daha geniş yazılım ve hizmet portföyünü daha iyi yansıtmak .

İnsanlar anonimken daha mı dürüst?

Anonim anket yöntemleri, anonim olmayan yöntemlere kıyasla hassas veya damgalayıcı bilgilerin daha fazla ifşa edilmesini teşvik ediyor gibi görünmektedir. Daha yüksek ifşa oranları geleneksel olarak şu şekilde yorumlanmıştır: düşük oranlardan daha doğru .

İsimsiz bir anket için kovulabilir misiniz?

İşverenlerin çalışanlarından katılım anketlerini doldurmalarını istemesi yaygındır. Genel olarak bu anketler iş yeri veya işle ilgili bir hizmete ışık tutabilir. ... Yine de, bazı çalışanlar isimsiz bir anket için kovulduğunu bildirdi firmayı eleştirdiler.

Anketler ne zaman anonim olmalıdır?

Anonim anketler Anket yapılan nüfusta güven ve saygı duygusu . Fikirlerine eşit olarak değer verildiğini ve istendiğini hissettirir. Birisi yanıtlarının kimliğine kadar izlenebileceğini düşünmediğinde, gerçek, tarafsız geri bildirim verme olasılıkları daha yüksektir.

Anketler zorunlu mu?

Kural olarak, çoğu çalışan görüş anketi gönüllü . ... Bununla birlikte, işvereninizin işyeri sorunları, genel memnuniyet veya bunların eksikliğinden haberdar olmasını istiyorsanız, işverenlerin işyeri değişikliğini etkilemesine yardımcı olmak için tasarlanmış anketleri veya anketleri doldurmak sizin yararınızadır.