Abisal skardaki güneş yüzü parçası nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Dina Hettinger
Puan: 4.7/5(59 oy)

Abyssal Skardaki Güneş Yüzü Parçası çok platformlu bir oda . Returnal'ın son biyomunda, Sunface Fragment'i bulmak için Delphic Visor'a ihtiyacınız olacak. Uçurumlara gömülü dört ayrı platformu olan bir oda arıyorsunuz - ana yoldan çıkan platformu eklerseniz beş tane.

Returnal'de Sunface parçaları nerede?

Güneş yüzü parçası bulunacak sualtı yakın . Echoing Ruins Sunface Fragment: Echoing Ruins, tehlikeli su içeren bir odaya ve diğer tarafta kilitli bir kapıya sahiptir. Bu güneş yüzü parçası basit bir keşif. Tehlikeli suyu geçmeniz yeterlidir ve parça kilitli kapının önündedir.

Kaç tane Sunface fragmanım var?

Var altı Güneş Yüzü Parçası toplamda ve her biri her biyomda tamamen rastgele ortaya çıkıyor. Biyom başına tam olarak bir Sunface Fragmenti olduğunu unutmayın, ancak herhangi bir koşuda göreceğinize dair bir söz yoktur, bu nedenle her bir Sunface Fragment'i bulmadan önce birkaç kez ölmeniz gerekecek.

Sunface parçaları taşınır mı?

Altı Güneş Yüzü Parçasının hepsini bulursanız, gidebileceksiniz. içeri Evi bir kez daha Neredeler? Her biyomda bir Güneş Yüzü Parçası vardır, yani onları bulmak için Geri Dönüşün her alanını tekrar ziyaret etmeniz gerekir.

Sunface parçaları her zaman ortaya çıkar mı?

Güneş Yüzü Parçaları her zaman bir biyomda ortaya çıkacak . Bunları herhangi bir sırayla ve tek seferde toplayabilirsiniz. NOT: Güneş Yüzü Parçalarını toplamak için Selene, Kırık Atıkların başlangıcında Promethean İzolatörleri edinmelidir.

Geri Dönen Sunface Fragment Abyssal Scar

32 ilgili soru bulundu

Returnal'in bir sonu var mı?

Bu son değil. Oyunun gerçek sonucunu ortaya çıkaran üçüncü ve son bir Geri Dönüş eylemi var . Çok fazla tekrar oynattıktan ve Döngü kırmadan sonra, ortaya çıkarılması gereken bir sır var. Bu hızlı kılavuz, bu anlaşılması zor Act 3'ü nasıl alacağınızı ve PS5 koleksiyonunuz için ilgili kupayı nasıl alacağınızı göstermek içindir.

Hangi biyom en zor Geri Dönüştür?

Geri dönen oyuncular konuyu ele aldı ve büyük bir farkla oyunun üçüncü biyomunun, terkedilmiş kale 360 oyların %50'si oyunun o bölümüne gidiyor.

Tüm Sunface parçalarıyla ne yapacağım?

Abyssal Skar Güneş Yüzü Parçası

Boşlukları geçin ve Bir küre çekmek ve bazı platformlar oluşturmak için Delphic Visor . Bir kaide üzerinde bir eşya ve altıncı Sunface Fragment'ı bulacağınız son platforma atlayın. Altı parçanın tümüne sahip olduğunuzda, eğlenmek için ya ölebilir ya da son patronu yenebilirsiniz.

Returnal'in birden fazla sonu var mı?

İade: birden fazla sonu olan bir oyun , ama hayranların alıştığı şekilde değil. Oyunun gizli sonunu elde etmek için oyuncuların biraz sabır, özveri ve beceriye sahip olması ve oyunun mekaniğini tam olarak anlaması gerekir.

Returnal'de biten sırrı nasıl elde edersiniz?

Geri Dönüşte Gizli Son Nasıl Gidilir? Gizli sona ulaşmak için ihtiyacınız olan önce oyunu normal bir şekilde bitirmek için . Bu, oyunun altı biyomunun tamamını fethetmek ve son patron Ophion'u yenmek anlamına gelir. Son patronu yendikten sonra, Helios kaza yerinde yeniden uyanacak ve 3. Perde'ye başlayacaksınız.

Returnal kaç sonla biter?

yani toplam var 3 son oyunda. Selene tekrar tekrar üsse ışınlandığına göre, her öldüğünde geri dönüşü ne kadar sürede yenebilir? İyi bir oyuncu 12-15 saat gibi bir sürede sona erebilir ancak oyunda çok fazla keşfetmemeyi seçerseniz bu daha hızlı olabilir.

Geri Dönüşte 3. Perde var mı?

3. Eylemi tamamlamak için sürücü koltuğuna yaklaşın ve kapıyı açmak için araba anahtarını kullanın. Bu hareket, oyunun son ara sahnesini ve dolayısıyla Returnal'in sonunu tetikler. İade artık PS5'te mevcut .

Bir Geri Dönüşü nasıl bitirirsiniz?

Returnal ile biten sırrın kilidini açmak için yapmanız gerekenler: yeni bir koşuyla yeniden başla . Bunu yaparak, altı Güneş Yüzü Parçasını toplamaya başlayabilirsiniz. Bunları Returnal'ın dünyasında rastgele yerlerde bulabilirsiniz, yani hepsini almak için birkaç kez ölmeniz ve yeniden başlatmanız gerekebilir.

Returnal'i yendikten sonra ne olacak?

İadeyi Geçtikten Sonra Yapılacak En İyi Şeyler

Act III'ün kilidini aç: Oyuncu oyunu yendiğinde, Act II kupasını alacaklar , ancak daha fazla içeriğe sahip bir Act III ödülü var. Bunun kilidini açmak için yeni ev dizisini keşfetmek için orman biyomuna geri dönün.

Returnal'de kaç boss var?

Toplamda, var beş patron Dönüşte. Oyun, her biri oyuncuların ilerlemek ve ilerlemek için yenmesi gereken bir patrona sahip altı benzersiz biyom içeriyor. Beşinci biyom olan Kırık Atıklar, bir patronu olmadığı için bu kuralın istisnasıdır.

Returnal'de DLC olacak mı?

Returnal DLC geliyor mu? Housemarque, Returnal'in herhangi bir DLC alıp almadığını açıklamadı , ancak yakın zamanda bir röportajda Axios'a yeni içerik, güncellemeler ve düzeltmeler ve bunun gibi şeyler üzerinde çalıştığını söyledi. Finlandiyalı geliştirici, herhangi bir olası sezon geçişi hakkında tweet atmadı.

İade sadece bir rüya mı?

İade Bitiş Açıklaması

Selene, az önce gördüğünüz arabada bir anne ve bir çocuğun araba kullandığı zamanları hatırlayınca, işler kısa sürede daha da tuhaflaşıyor. Anne kesinlikle Selene'e benziyor. ... Bu sonun daha popüler erken yorumlarından biri şunu gösteriyor: Returnal olaylarının hepsi bir rüya .

2. Yasa Geri Dönüş'ün sonu mu?

Tamamladığınızda 2. perde ve Selene'in çocuğuyla birlikte bir arabayı nehre çarptığı bir ara sahne izlediğinizde, oyunun dördüncü dünyası olan Aşırı Büyüme Harabeleri'nde yeniden uyanacaksınız. Sualtı tehdidini ortadan kaldırdığınızda, oyunun son çukuruna bir kez daha inebileceksiniz. ...

Returnal'de biten bir sır var mı?

Geri Dönüş ile işiniz bittiğini düşündüğünüzde, seni geri çeker . Bu, oyunu ilk kez yendikten sonra altı güneş yüzü parçasını toplayarak ve ardından son ev dizisinden araba anahtarını aldığınızda oyunu tekrar yenerek elde edilen Returnal'in gizli sonudur.

İade edilen bir araba anahtarıyla ne yaparsınız?

Araba Anahtarları, Sedan'a binmek için gerekli olan kalıcı bir donanım öğesidir. Eylem 3'ü tamamlamak için . Son ev dizisini tamamladıktan sonra Selene elinde Araba Anahtarları ile uyanır ve Erimiş Küre yakındadır. Selene, Sedan'a erişmek için Ophion'u son bir kez yenmelidir.

Aşırı büyümüş harabelere nasıl geri dönerim?

Böyle yaparak, Helios'un içine tırman . Merkez odadaki ana terminalin solunda, daha önce kilitli olan bir kapı şimdi açık olmalıdır. İçeride uğursuz görünen bir cihaz var (yukarıda resmedilmiştir) - ona yaklaşın ve Üçgen'e basın, sizi ilk biyom olan Aşırı Büyümüş Harabelere geri götürecektir.

Ofion son patron mu?

Dan beri Ophion, Returnal'in son patronu , artık sizi Atropos'ta takılıp bırakan lanetten 'özgür' olduğunuz söyleniyor. En azından şimdilik bu şekilde görünüyor.

İade ne kadar zor?

Bunun kısa cevabı evet olacak, İade oldukça zor bir oyun . Soul's türündeki oyunlar veya diğer birçok roguelike oyun gibi, zor olacak şekilde tasarlanmıştır ve geliştiriciler sık ​​sık ölmenizi ister. Böyle bir uyarıyla bile, bir roguelike için bariz amaç oyunu bitirmektir.

Yüzme Dönüşü nasıl yapılır?

Dönüşte Yüzme / Dalış Yeteneği Nasıl Kazanılır:

  1. 5. biyom Çatlak Atıklarını oynayın. Bu biyomun sonunda, Hadal Balastlar olarak adlandırılan, su altı öğeleri için yüzme/dalma becerisine sahip olacaksınız. ...
  2. Yerde yürümek için herhangi bir su havuzuna atlamanız yeterlidir. O zaman işin bittiğinde oradan atla.

Returnal'i ölmeden yenebilir misin?

Ölmezseniz, o eşyaları kaçırabilirsiniz çünkü onlar oyunun prosedürel olarak oluşturulmuş haritasına bağlı . Onları bulmak için kendini yeniden düzenlemek için haritaya ihtiyacın var. Yani Returnal'in hikayesi, ölmenizi ve aynı biyomların bölümlerini tekrar tekrar oynamanızı bekleyerek inşa edilmiştir.