Otterbox kasaları nerede üretilir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Fildişi Lakin V
Puan: 4.7/5(70 oy)

Otterbox yapılır ABD, Çin ve Meksika . Merkezleri CO ABD'dedir, bir Otterbox kasası satın alırken kendinize sormanız gereken sorular 1 Yıl Üretici Garantisi ile birlikte gelir mi?

OtterBox nerede bulunur?

Blue Ocean, OtterBox'ın kurucusu, başkanı ve sahibi Curt Richardson'a ait bir yatırım yönetimi ve hizmetleri şirketidir. Fort Collins .

OtterBox telefon kılıflarını kim yapar?

Bu gizlilik politikası (bu Politika), tarafından işletilen otterbox.com için geçerlidir. Otter Ürünleri, LLC (Su samuru).

OtterBox'ımın gerçek olup olmadığını nasıl anlarım?

OtterBox ürünleri her zaman dış ambalaj ve içinde yazılı malzemeler ile eksiksiz . Ambalaj hasarlı, soluk, özensiz, eksik veya yazım yanlışları içeriyorsa, içindeki ürün büyük olasılıkla sahtedir.

OtterBox'ı kim yaptı?

Curt Richardson

Richardson, 90'ların başında garajında ​​ilk OtterBox su geçirmez kılıfı yarattı ve 1998'de Otter Products doğdu. Richardson, Otter Ürünleri için kurucu, başkan ve Baş Vizyoner Görevli olarak inovasyon ve kültür girişimlerine liderlik ediyor.

Otterbox Vakası Sahte vs Gerçek

33 ilgili soru bulundu

OtterBox Çinli bir şirket mi?

bu Otterbox ABD, Çin ve Meksika'da Üretilmiştir . Merkezleri CO ABD'dedir, bir Otterbox kasası satın alırken kendinize sormanız gereken sorular 1 Yıl Üretici Garantisi ile birlikte gelir mi?

OtterBox soğutucuları ABD'de mi üretiliyor?

'OtterBox Girişim Soğutucuları kendi sınıflarındadır.' Detroit'te yapılmışlar, ki bu oldukça havalı. Colorado'da tasarlandılar. Abd'de üretilmiştir .

OtterBox kasaları neden Ekransız?

Ekransız tasarımın öne çıkan özellikleri S9'un kavisli ekranı ve ek ekran koruyucularla iyi çalışır , Otter Box Alpha Glass (ayrı satılır) gibi. Birlikte verilen kılıf kılıfı, S9'a ek işlevsellik sağlar. Kemer klipsi ve eller serbest kullanım için destek ayağı olarak kullanılabilir.

OtterBox kasalarının seri numaraları var mı?

Tüm güncel Otterbox iPhone kılıfları içinde seri numaraları var mı .


Walmart sahte Otterbox satıyor mu?

Maalesef piyasada sahte OtterBox kasaları var . ... RadioShack, Best Buy, Wal-Mart, yerel operatör mağazalarınız veya OtterBox.com gibi saygın bir mağazadan satın almanızı öneririz.

OtterBox gerçekten buna değer mi?

OtterBox kazayla hayran kazanmıyor, gerçekten iyi çalışıyor ve yaptığı iddialara uyuyor . Telefonunuzu münferit olaylardan korumak kadar kısa vadede çalışmakla kalmaz, aynı zamanda uzun vadede de etkilidir ve telefonunuzun ömrü boyunca koruma sağlar.

OtterBox hala en iyisi mi?

EN İYİ GENEL: OtterBox Simetrisi

Otterbox, 2007'den beri iPhone için koruyucu kılıflar üretiyor, ancak Symmetry serisi güvenlik ve ince boyut arasında doğru dengeyi sağlıyor. Test ettiğim kılıf ele çok iyi oturuyor ve cebinize kolayca giriyor.

Hangi OtterBox en fazla korumayı sunar?

Defans Serisi herhangi bir OtterBox kasasının en fazla korumasını sunar. Ve bir dizi akıllı telefon ve tablet için kullanılabilir. 3 katmanlı korumaya sahip tek seridir: polikarbonat iç katman, silikon dış katman ve sağlam, döner kemer klipsi kılıfı.


LifeProof'un sahibi hangi şirket?

iPhone'lar, iPad'ler ve diğer mobil cihazlar için su geçirmez kılıflar üreten San Diego'lu LifeProof, bugün daha büyük bir rakip tarafından satın alındığını söyledi. OtterBox açıklanmayan bir fiyat için.

OtterBox ne için bilinir?

OtterBox, Colorado, Fort Collins merkezli özel bir tüketici elektroniği aksesuar şirketidir. mobil cihazlar için suya dayanıklı, darbeye dayanıklı ve düşmeye dayanıklı kılıflar .

Ringke bir Çin markası mı?

RINGKE HAKKINDA

Amacımız, müşterilerimizin ihtiyaçlarını tanımak ve çözüm bulmaktır. Ringke ürünleri dünyaca ünlü bir marka ve şu anda dünya çapında ihraç edilmektedir. Ringke ürünleri, Amazon ve Ebay Kanallarımız aracılığıyla ABD, Japonya ve İngiltere'deki tüketicilerimize dağıtılmaktadır.

Iphone kılıflarının seri numaraları var mı?

Davalarda seri numarası yok .


OtterBox'ım varsa ekran koruyucuya ihtiyacım var mı?

Durum – her zaman olduğu gibi Galaxy S8 için OtterBox Defender serisi, telefon kabuğuna olağanüstü koruma sağlar, ancak bu, ekran koruyucu kısmı olmadan gider.

Hangi OtterBox yerleşik ekran koruyucuya sahiptir?

Ekran koruması için, ekran koruyucularla birlikte gelen yalnızca iki Otterbox kılıfı Banliyö ve Defender . Banliyö, Defender'ın kasaya yerleştirildiği yapışkan ekran koruyucudur.

OtterBox Commuter ekranı koruyor mu?

Korumaya gelince, OtterBox Banliyö Serisi, sağlam bir çizilme ve darbe koruması karışımı sunar. Ön yüzü işlemek için bir ekran koruyucu dahildir , silikon ise iç membran desteği ile köşeleri kaplar.

Ömür boyu soğutucular ABD'de mi üretiliyor?

Ömür boyu soğutucular gerçekten de ABD'de üretiliyor . Şirket 1986 yılında kurulmuş ve kısmi bir depoda 15 çalışanı olan küçük bir şirketten şu anda tüm dünyada 1500'den fazla çalışanı olan bir şirkete dönüşmüştür. ... Ama Ömür Boyu soğutucuların tüm pazarlamasına göre Çin'de değil ABD'de üretiliyorlar.


RTIC soğutucuları ABD'de mi üretiliyor?

Hayır, ABD'de sıfır RTIC soğutucular üretiliyor . ABD'de birkaç yerine getirme merkezleri var, ancak hemen hemen tüm soğutucuları Çin'de üretiliyor ve bundan çekinmiyorlar - SSS sayfalarında önde ve ortada söylüyorlar.

Ulu soğutucular ABD'de mi üretiliyor?

America Coolers, küçük bir işletmedir. Güney Dakota, Amerika Birleşik Devletleri . Soğutucularımızı üretmek için ULU Soğutucular ile ortak olduk. Siparişlerimizin Güney Dakota'nın güneydoğu köşesindeki küçük bir kasabadaki depomuzdan doğrudan toplanıp size gönderildiğini söylemekten gurur duyuyoruz.

OtterBox İrlandalı mı?

OtterBox ve LifeProof markalarını içeren Otter Products EMEA, 2010 yılında IDA Ireland aracılığıyla hükümetin desteğiyle Cork'ta bir ofis açtı. ... IDA Ireland'ın CEO'su Martin Shanahan, bunun şirketin İrlanda'daki tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi.