Strava flyby neden çalışmıyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lawson Weissnat
Puan: 4.6/5(62 oy)

Flyby tercihleriniz için 'Herkes'in seçili olduğundan emin olmak için gizlilik ayarlarınızı kontrol edin. 'Hiç kimse'yi seçerseniz, Flyby özelliği sizin için çalışmayacaktır. . Son olarak, tarayıcınızın en son sürüme güncellendiğinden emin olun veya başka bir tarayıcı deneyin.

Strava'da uçmaya ne oldu?

Gizlilik endişelerine yanıt olarak, Strava, tüm kullanıcılar için uçuş işlevini otomatik olarak kapattı . Bir Strava sözcüsü e-posta yoluyla şunları söyledi: Gizlilik ve güvenlik konusundaki süregelen taahhüdümüzün bir parçası olarak, sporcular değiştirmeyi seçmedikçe, uçuş paylaşımı varsayılan olarak kapalı olacaktır.

Strava'da Flybys'i neden göremiyorum?

Strava aktiviteleriniz size uçuş yollarınızın bağlantısını göstermiyorsa, hepsi gizlilik ayarlarınıza bağlı . Yolculuklarınızın uçuş verileri içinde görünüp görünmeyeceğini etkileyen, uçuşların gizliliğiyle ilgili belirli bir onay kutusu vardır. ... Strava'da hesabınıza, ardından Ayarlar'a ve ardından Gizlilik'e tıklayın.

Strava'da Flybys'i nasıl edinirsiniz?

Mobil uygulamada, Ana Sayfa, Gruplar veya Siz sekmesinin sağ üst köşesindeki dişli çark simgesinden ayarlarınızı açın. Sonraki sayfada 'Gizlilik Kontrolleri'ni seçin. 'Uçuşlar'ı seçin ' 'Herkes' veya 'Hiç Kimse' arasında seçim yapmak için. '

Birinin sizi Strava'da engellediğini nasıl anlarsınız?

Engellediğiniz biri halka açık alanlarda etkinlik girişinizi (özeti) görebilme segment lider tabloları ve segment keşfi gibi, ancak engellenen sporcu o girişe tıklarsa etkinliğinize erişemez. Bir takipçiyi kaldırmak veya engellemek, sporcuya bir bildirim göndermez.

Strava Flyby Nereye Gitti? ŞİMDİ GERİ DÖN

36 ilgili soru bulundu

Strava kötü mü?

Strava kullanıcıları kendilerini takıntılı eğilimler geliştirme tehlikesiyle karşı karşıya bulabilirler , yeni bir üniversite çalışmasına göre. ... Araştırmacılar, Strava, Nike+, MyFitnessPal, RunKeeper ve Fitocracy gibi uygulamaların, ödüller sağlamak ve kullanıcıları egzersizlerini izlemeye devam etmeye teşvik etmek için 'oyunlaştırıldığını' buldu.

Strava neden biriyle kaçtı diyor?

bu algoritma asimetrik . Örneğin, 50 millik yolculuğunun son 5 milinde birine katılırsanız, onunla birlikte bindiğinizi söyler, ancak sizinle birlikte bindiğini söylemez. ... Algoritma, aktivite türünden bağımsızdır (örneğin, kayak, snowboard ile eşleştirilebilir).

Strava Premium 2020 ne kadar?

Koşuculara koçluk yapıyorum ve sık sık şu soruyu alıyorum: Strava Summit buna değer mi? Şu anda aylık 5 ABD doları veya 59.99$/yıl . Dürüst olmak gerekirse, uzun yıllardır Summit (önceden premium olarak biliniyordu) yaşadım ve koşucularıma iyi bir cevap veremedim.

Strava hesabımı nasıl eski sürüme geçiririm?

Strava web sitesinde etkinleştirilen abonelikleri iptal etmek için: Hesabınıza giriş yapın ve sağ üst köşedeki resminizin altındaki menüde Ayarlar'a gidin. Hesabım > Ücretsiz plana geç'i seçin . İstendiğinde eski sürüme geçmek istediğinizi onaylayın.

Strava uçuştan kurtuldu mu?

Strava, geçiş özelliğinde değişiklikler yaptı ve kullanıcıların artık karşılaştırma ve genel bakış işlevini seçmeleri gerekiyor. ... Strava Twitter'da şunları söyledi: Gizlilik ve güvenlik konusundaki süregelen taahhüdümüzün bir parçası olarak, Sporcular değiştirmeyi seçmedikçe Flyby paylaşımı varsayılan olarak kapalı olacaktır. .

Strava abonelikleri buna değer mi?

Verilerle ilgileniyorsanız ve çok egzersiz yapıyorsanız - özellikle de koşma ve bisiklete binme söz konusu olduğunda - o zaman evet, burada keyif alacağınız çok şey var. Bisikletçiler için, Segmentlerin çekiciliği muhtemelen tek başına fiyatına değer ve bizim için gerçekten keyif aldığımız abonelik özellikleri, ancak biz veri meraklılarıyız.

Strava ücretsiz denememi nasıl iptal edebilirim?

Google Play Store hesabınızı kullanarak abone olduysanız:

  1. play.google.com'a gidin.
  2. Doğru Google Hesabında oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
  3. Solda, Aboneliklerim'i tıklayın.
  4. İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
  5. Yönet'i ve ardından Aboneliği İptal Et'i tıklayın.

Ücretli Strava ile ne elde edersiniz?

Strava Abonelik Özellikleri

  • Genel segment lider tabloları.
  • Segment sonuçlarınız: Segment çabalarını karşılaştırma, filtreleme ve analiz etme.
  • Filtrelenmiş Lider Tabloları: Belirli zaman dilimlerinde, yalnızca katıldığınız takipçilerinize veya kulüplerinize, yaşınıza ve kilonuza göre segment lider tablolarını filtreleyin.

Strava Ücretsiz 2020 mi?

Evet, Strava ücretsiz bir uygulamadır . Faaliyetleri kaydetmek ve paylaşmak için herhangi bir maliyet yoktur. Strava'dan en iyi şekilde yararlanmak için Strava aboneliğini ve sunduğumuz ekstra özellikleri keşfedin.

Hangisi daha iyi koşucu veya Strava?

koşucu bu teşviki uygulamalarının DNA'sına yerleştirirken Strava, moralleri artırmak ve sürekli olarak ortaya çıkmak için daha fazla kişinin birbiriyle bağlantı kurmasını sağlar.

En iyi bisiklet uygulaması nedir?

İşte en iyi 5 seçimimiz:

  • Strava.
  • süratli.
  • My Ride GPS Bisiklete binme ve Rota İzleyici Haritası.
  • Google Haritalar.
  • Bisiklet ölçer GPS.

Strava'da V ne anlama geliyor?

Anlamı ' onaylı sporcu ', birisine tıklarsanız, profilindeki simgenin yanında yazıyor.

Strava'nın biriyle koştum demesini nasıl engellerim?

Mobil uygulamada, Ana Sayfa, Gruplar veya Siz sekmesinin sağ üst köşesindeki dişli çark simgesinden ayarlarınızı açın. Seçme ' Gizlilik Kontrolleri '. 'Herkes', 'Takipçiler' veya 'Hiç Kimse' arasından seçim yapmak için 'Grup Etkinlikleri'ni seçin.

Strava'da kiminle koştuğunu saklayabilir misin?

Bireysel etkinlik gizlilik kontrolleri, mobil ve web'deki yükleme sayfasında da mevcuttur. Web'de etkinliğe gidin ve 'Düzenle'yi (kalem simgesi) seçin. 'Herkes', 'Yalnızca Siz' veya 'Takipçiler' arasında seçim yapmak için 'Gizlilik Kontrolleri'ni seçin.

İnsanlar Strava'larını takip edip etmediğinizi söyleyebilir mi?

Hayır, yapamazsın . Kimin sadece profilinize/arabanıza baktığını değil, yalnızca sizi kimin takip ettiğini görebilirsiniz.

Strava'dan kurtulmalı mıyım?

Strava birçok sporcu için tartışılmaz bir şekilde faydalı olsa da, kullanmıyorsanız, nerede olduğunuzdan ve hareketinizden bahsetmek yerine kişisel bilgilerinizi tehlikeye atmak istemediğiniz için ondan kurtulun. Onun Strava hesabınızı silmek kolay .

Strava pilinizi tüketir mi?

Strava Özellikleri

Strava Beacon, Strava Live Segments ve Sesli Anonslar, hücresel veri gerektirir, bu nedenle bu özellikler uçak modunda çalışmaz ve pil tüketimine katkıda bulunabilir . Pilden tasarruf etmeyi umuyorsanız bu özellikleri devre dışı bırakmayı düşünün.

Strava'dan en iyi şekilde nasıl yararlanabilirim?

En İyi Strava İpuçları

  1. Bir Hikaye Yaratın. Sürüşlerinize ve etkinliklerinize eğlenceli başlıklar ekleyerek kendi kişisel hikayenizi oluşturabilecek ve kaydedebileceksiniz. ...
  2. Resmet. ...
  3. Bir Meydan Okumayı Deneyin. ...
  4. Bir Segmenti Kazanın. ...
  5. Kendine sakla. ...
  6. Yeni Bir Spor Deneyin. ...
  7. Ekipmanınızı Ekleyin. ...
  8. Bir şey çizmek.

Strava yakılan kaloriyi verir mi?

Strava olacak Yakılan kalorileri tahmin etmek için kilonuzu, yükseklik verilerini ve koşu mesafenizi kullanın . Koşular için kaloriler hızın (derece ayarlı), ağırlığın ve hareket süresinin bir fonksiyonudur.

Strava yolları ücretsiz mi?

Hala rotalara erişebilir miyim? Bedava Strava'da mı? Strava'nın rota oluşturucusu da bir ödeme duvarının arkasında hareket ediyor. Yine de önceden kaydedilmiş rotaları görüntüleyebilir veya diğer kullanıcıların rotalarını ücretsiz olarak kaydedebilirsiniz, ancak yeni rotalar oluşturmak ve mevcut rotaları düzenlemek artık bir abonelik gerektirir.