Spiral çıktı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Travis Marquardt
Puan: 5/5(45 oy)

Tiyatro ve akışAmerika Birleşik Devletleri'nde Lionsgate Films tarafından dağıtılan Spiral'in başlangıçta 23 Ekim 2020'de vizyona girmesi planlanıyordu. Temmuz 2019'da, 15 Mayıs 2020 . ... Spiral, 1 Haziran 2021'de Kanada'da PVOD'da yayınlandı.

Spiral 2 çıkıyor mu?

Spiral, Mayıs ayında piyasaya çıkarak Cadılar Bayramı trendini alt üst etti, bu nedenle bir devam filmi Mayıs 2022'de gelebilir veya Cadılar Bayramı'na geri dönüp içinde yayınlayabilirler. Ekim 2022 . Spiral, Temmuz-Ağustos 2019 arasında, daha sonra başlangıçta Mayıs 2020'ye ertelenen ilk Ekim 2020 sürümünden önce çekildi.

Spiral filmi yayınlandı mı?

'Spiral: Testere Kitabından' Starz'a Gidiyor

Başrolünü Chris Rock'ın oynadığı ve yönetmenliğini Darren Lynn Bousman'ın yaptığı film, Starz'da gösterime girecek. Ekim 8 14 Mayıs'ta sinemalarda açıldıktan sonra.

Spiral 2020'yi nereden izleyebilirim?

Testere kitabının ürkütücü yeni bölümü Spiral'de bir suç dehası, adaletin çarpık bir biçimini serbest bırakır. Almak Hulu, Disney+ ve ESPN+ .

Spiral Netflix'te mevcut mu?

Spiral: From the Book of Saw Netflix'te olup olmadığının cevabı Jigsaw oyunlarından birinde uyanmak kadar ürkütücü değil ama ideal de değil. Testere'deki dokuzuncu yineleme franchise, popüler akış hizmetinde mevcut değil .

Spiral: Saw (2021 Filmi) Resmi Fragmanı – Chris Rock, Samuel L. Jackson

22 ilgili soru bulundu

Netflix'te Spiral kaç sezon var?

Sadece kavrama değil sekiz mevsim 'Spiral' dizisi uluslararası beğeni topladı, ancak 2015'te Uluslararası Emmy En İyi Drama Dizisi Ödülü'nü aldı ve ayrıca 2016'da Bafta tarafından En İyi Uluslararası Dizi dalında aday gösterildi.

Spiral'i ne zaman yayınlayabilirim?

Spiral: Testere Kitabı'ndan yalnızca şurada yayınlanacak: Starz 8 Ekim'de başlıyor .

Spiral Amazon Prime'da mevcut mu?

Ne yazık ki, geçen yıl vizyona giren pek çok filmin aksine, Spiral, Netflix ve Amazon Prime'da yayınlanmayacak , HBO Max veya Hulu.

Spiral akış hizmetlerinde olacak mı?

Spiral: Testere Kitabından şu anda yayın yapmak için kullanılabilir STARZ eklentili Amazon Prime Video .


Spiral, HBO Max'e mi geliyor?

Lionsgate, Spiral: From the Book of Saw'ın ilk ödemeli TV penceresi için Starz'da çıkış yapacağını ve bu pencerenin şu anda başlayacağını duyurdu. Ekim , ardından tüm Saw serisi (şu anda HBO Max'te yayınlanıyor).

Film DVD'de spiral çıktı mı?

Spiral DVD ve Blu-ray çıkış tarihi şu şekilde belirlendi: 20 Temmuz 2021 ve 31 Mayıs 2021'de Amazon Video ve iTunes'dan Digital HD'de mevcut.

Spiral'in kredilerinden sonra bir şey var mı?

Kredi sonrası sahne yok çünkü film esasen sonunda bir devam filmi potansiyeli oluşturuyor. filmin kendisinden. ... Seri, jenerik sonrası sahneler sırasında sonraki girişlerle alay etmesiyle tanınmıyor ve bir önceki film olan Jigsaw'da da yoktu.

Spiral'in sonunda Zeke'e ne oldu?

Son olarak, yeni ortağının derisinin yüzülmesi ve yeni kaptanının (Marisol Nichols) yüz-yakıcı-omurga-yarması da dahil olmak üzere, en düşük seviyesinde, Zeke kendini bu yeni katile kaptırır. Etleri parçalayan güzelliklerle dolu o klasik Testere dev terkedilmiş depolardan birinde. Kilidi açtıktan sonra...


Spiral: Testere Kitabından'daki katil kim?

William Emmerson, aksi takdirde William Schenk olarak da bilinir veya Spiral Killer, Spiral'in deuteragonisti ve ana düşmanıdır: Testere serisinin dokuzuncu bölümü olan Testere Kitabından.

ABD'de spiral Sezon 7'yi nerede izleyebilirim?

Tüm bölümler şu anda ABD ve Kanada'da yayınlanıyor. Yalnızca MHz Seçiminde .

Spiral 7. Sezonu nereden izleyebilirim?

Şu anda 'Spiral - Season 7' ​​yayınını şurada izleyebilirsiniz: MZ Seçimi Amazon Kanalı , Mhz Seçimi.

Spiral 6. sezonu nereden izleyebilirim?

Şu anda 'Spiral - Season 6' yayınını şu kanaldan izleyebilirsiniz: Hoopla, MZ Choice Amazon Kanalı , Mhz Choice veya Amazon Video'dan indirerek satın alın.


Spiral filmi Hulu'da mı?

Spiral Hulu'da mı? 'Spiral' şu anda Hulu'da mevcut değil . Ancak aboneler bunun yerine platformda 'The Crazies' veya 'The Haunting in Connecticut gibi diğer korku filmlerini izleyebilir. '

Spiral Neden İptal Edildi?

Spiral'in oyuncu kadrosu ve ekibi ayrıca çok uzun zaman sonra başka şeylere de geçmek istedim , bu gösteri için sonunu heceledi. Aktris Proust geçen yıl Figaro Magazine'e, gösterinin sonunu da işaret etmiş olabilecek yeni projelere geçme konusunda istekli olduğunu söyledi.

Kaç seri spiral var?

Herşey sekiz mevsim gelecek yılın çoğu için iPlayer'da mevcuttur.

8. seri spiral var mı?

Beğenilen Fransız suç dizisi bir son sezon için geri .


Spiral'in Testere ile bir ilgisi var mı?

Şaşırtıcı bir şekilde, cevap Numara , Spiral'in katilinin Jigsaw ile doğrudan bir bağlantısı yok. Testere serisinin tarihinde ilk kez, Spiral'deki katil, John 'Jigsaw' Kramer ile doğrudan ilgili değil.

Spiralden sonra stinger var mı?

sonra sıçmak yok Spiral'in kredileri: Testere Kitabından.

Spiral'de bir kesme sahnesi var mı?

Bir sebepten dolayı filmde yok. Fakat bir sahne vardı ve gerçekten şiddetliydi ve aynı zamanda komik bir şekilde kötü.' Bousman, bazı durumlarda bir yönetmen kurgusunun teatral bir çabadan daha üstün olduğu düşünülse de, bunun her zaman böyle olmaktan çok uzak olduğunu not ederek devam etti.

Spiral, Jigsaw'ın devamı mı?

Bu nedenle Spiral, kendisini herhangi bir yılda ayarlamaktan kaçınırken, açıkça Jigsaw'dan sonra gerçekleşir Jigsaw'ın 2017 sürümünden bu yana geçen dört yıl makul görünüyor, bu da Spiral'in muhtemelen 2021'de veya orijinal olarak planlanan çıkış yılı 2020'de geçeceği anlamına geliyor.