spec anlamı var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Nico Gerhold
Puan: 4.6/5(56 oy)

1 : kesin bir alıcısı veya müşterisi olmadan, ancak iş bittiğinde bir tane bulma umudu veya beklentisiyle Tamamlandı Evi spec üzerine inşa etti. 2 Başta İngiliz: Başarıdan emin olmadan, ancak başarı umuduyla, bir iş umuduyla şirkete şartnamede yazdı. ...

Spesifik kelimesini nasıl kullanıyorsunuz?

spekülasyon olarak inşa edildi, yapıldı, satın alındı, vb.: özel evlerin inşası. fiil (nesneyle birlikte kullanılır), belirtilmiş ya da benekli ya da belirtilmiş, belirtilmiş ya da belirtilmiş ya da belirtilmiş. özellikleri sağlamak için: Özel turboşarj, tamircimiz tarafından belirlendi.

Spesifikasyonda ne sunulur?

Spesifikasyon üzerine (veya 'spekülasyon üzerine') yazmak yazarların bir makaleyi tamamlamaları ve bir ödev almadan ve bir sözleşme imzalamadan önce bunu bir dergi veya kitap yayıncısına gönderme süreci . Yazarların ilk gönderimlerinde eksiksiz bir makale göndermelerini talep eden pazarlar, 'özellikli' gönderimler talep etmektedir.

Spesifik bir cümlede nasıl kullanılır?

Özel cümle örneği

  1. Sabit sürücüler daha büyüktür, CD yazıcıları daha hızlıdır, grafik kartları daha düşük özellikli bir makineyi bir video düzenleme paketine dönüştürebilir. ...
  2. Orijinal değil, ancak muhtemelen spesifikasyona uygun tutuldu. ...
  3. Özel güvenlik adamları için onlara ihtiyacım var.

özellik dışı ne demek?

Spesifik olmayan yiyecekler üretici tarafından belirlenen belirli veya standart gereksinimleri karşılamayan gıda . Genellikle gıda tüketimini etkilemeyen iyi huylu sapmalar içerir.

Özellik Anlamı

37 ilgili soru bulundu

spec ne anlama geliyor?

(Entry 1 of 3) 1: belirtim — genellikle çoğul olarak da kullanılır: tek bir miktar bir ürünü özellikle bir spesifikasyonun parçası olarak tanımlayan (bir boyut veya performans ölçüsü gibi). 2: spekülasyon, evi spesifikasyona göre inşa etti.

SPEC gözlükleri ne anlama geliyor?

gözlük gözlüktür. ... Gözlüklerin iki ana parçası vardır: lensler ve lensleri tutan çerçeveler. Bir göz doktoru (göz doktoru) gözlerinizi test edebilir ve gözlüğe ihtiyacınız olup olmadığını görebilir. Ayrıca gözlük camlarını veya teknik özellikleri de arayabilirsiniz.

Spesifikasyonun kökeni nedir?

-spec- gelen Latince 'bakın' anlamının olduğu yerde; muayene etmek.

Spesifikasyona yazmalı mısınız?

Hevesli yazarlar genellikle bana kadro almak istedikleri şovun özel bir senaryosunu yazıp yazmayacaklarını soruyorlar. Cevap: Hayır. Kesinlikle hayır. O diziyi dikkatlice inceleseniz, anlattıkları hikaye türlerini ve karakterlerin nasıl konuştuğunu not alsanız bile, size garanti ederim ki bir şeyler biraz ters gidecek.

Spesifikasyon üzerinde çalışıyor musunuz?

Spekülatif veya spesifik çalışma: ücretsiz yapılan iş , bunun için ödeme alma umuduyla. Yarışmalar: Hangi biçimde olursa olsun bir ödül kazanma umuduyla yapılan iş. Gönüllü çalışma: Bir iyilik ya da deneyim için, ücret beklentisi olmaksızın yapılan iş.

Spesifik parça nedir?

On spec, editörle daha önce yayınlayacağı konusunda anlaşmamış olsanız bile, tam olarak yazdığınız bir parçayı ifade eder. teknik özellik spekülasyon için kısa . Editörün bunu ödemeye yetecek kadar seveceğini yazıyor ve tahmin yürütüyorsunuz (ya da varsayıyorsunuz ya da sadece umuyorsunuz).

Arabalarda Spec ne anlama geliyor?

Araba özellikleri veya araba özellikleri, bir aracın önemli ayrıntılarının anlık görüntüsünü sağlar ve genellikle bayideki bir araba satıcısı tarafından görüntülenir.

Spesifikasyon nedir?

sf. 1. Spesifikasyonlara ait veya bunlarla ilgili : bir üreticinin teknik özellik sayfası. 2. Spekülasyon olarak yapılmış, inşa edilmiş, üretilmiş veya satın alınmış: spesifik bir iş; özel bir ev.

İngilizce'de Spesifikasyonlar ne anlama geliyor?

Tanım. ÖZELLİKLER. Hız İcra Kamera Sistemi (yol kuralı uygulaması)

Özellikle cümlenin anlamını değiştirmeden hangi kelimenin yerini alabilir?

için standart test eşanlamlı ikamedir: bir form, anlamını değiştirmeden bir cümlede başka bir formla değiştirilebilir. ... İlki bazen bilişsel eşanlamlı olarak adlandırılır ve ikincisi, yakın eş anlamlı, plesionyms veya poecilonyms olarak adlandırılır.

Spesifikasyonların tam şekli nedir?

gözlükler, teknik özellikler , gözlük, gözlük(isim) Görme bozukluğunu düzeltmek için bir çift lensi tutan bir çerçeveden oluşan optik alet.

Yaşlı insanlar gözlük ne diyor?

Bu eski millet gözlükleri denir Güneş Kalkanları . Zincir eczanelerde yaklaşık 12.99 dolara satılıyorlar. Bahsettiğiniz özelliklerden asıl işlevi, kanunen tüm yaşlıların kamuya açık yerlerde takmalarının zorunlu olması gereken numaralı gözlüklerin üzerine sığmasıdır.

spec gözlük için kısa mı?

gözlük ; gözlük. (yalnızca konuşma diline ait, çoğul) Gözlüklerin kısaltması. ...

Gözlük takan kime denir?

Bir çift gözlük takan bir kişiye ya denir gözlüklü ya da gözlük takan biri.

Spect mi yoksa spec mi?

Fiiller olarak spect ve spec arasındaki fark

bu spect (konuşma dili) beklemek iken spec belirtmektir , özellikle resmi bir şartname belgesinde.

Sororities'de Spec ne anlama geliyor?

Sorority: Grubun kurucu ilkelerini, ideallerini ve özlemlerini içeren ritüelleriyle birbirine bağlanmış bir grup kadın. Bu gruplara kadın dernekleri de denir. Özel / SPEC (Spesh olarak telaffuz edilir) (NPHC): Bu, kapanışı karakterize etmek için kullanılan bir terimdir veya.

Oyunlarda Spec ne anlama geliyor?

Oyundaki SPEC kısaltmasının anlamı nedir? SPEC kısaltmasının anlamı ` Özel Saldırı ` Oyunda.