sophie elsworth kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Alicia Rath II
Puan: 4.7/5(57 oy)

Sophie Elsworth bir Avustralyalı gazeteci şu anda News Corp'un ulusal kişisel finans yazarı ve Melbourne merkezli Money Saver HQ köşe yazarı. Ayrıca Sky News kanalında düzenli bir yorumcudur. ... Sophie'yi @sophieelsworth adresinde tweetleyebilirsiniz.

Sophie Elsworth kimin için çalışıyor?

Sophie Elsworth, Avustralya gazetesinde medya yazarıdır ve ulusal masthead Deneyimli bir gazetecidir ve kariyerine 2001 yılında News Corporation'da başlamıştır.

Sophie Elsworth nerelidir?

Sophie büyüdü Victoria'nın merkezinde koyun çiftliği .

Avustralya gazetesinin sahibi kim?

Avustralya tarafından yayınlandı News Corp Avustralya Brisbane, Adelaide, Hobart ve Darwin'deki tek günlük gazetelerin ve Sydney ve Melbourne'deki en çok tirajlı metropol günlük gazetelerin sahibi olan News Corp'un bir varlığıdır. News Corp'un Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu Rupert Murdoch'tur.

Yaş gazetesi kime aittir?

The Age, Melbourne, Victoria, Avustralya'da 1854'ten beri yayınlanan günlük bir gazetedir. Nine Entertainment'ın sahibi olduğu ve yayınladığı The Age, öncelikle Victoria'ya hizmet eder, ancak kopyaları Tazmanya, Avustralya Başkent Bölgesi ve Güney Avustralya'nın sınır bölgelerinde de satılır. ve güney Yeni Güney Galler.

Koronavirüs Pandemisi: Sophie Elsworth, Mali Muhabir

44 ilgili soru bulundu

Avustralya'daki Nine Network'ün sahibi kim?

Nine Network (stilize 9 ağ, genellikle Channel Nine veya sadece Nine olarak bilinir), Avustralya'nın büyük bir ticari ücretsiz televizyon ağıdır. Ana şirkete aittir Dokuz Eğlence , ve Avustralya'daki beş ana ücretsiz televizyon ağından biridir.