Sonsuz bir havuzun maliyeti nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Tanner Rutherford
Puan: 4.7/5(1 oy)

Endless Pools Original modelinin bir 28.400$'lık MSRP . * Kurulum, iki kullanışlı ev sahibinin zamanı dışında ücretsiz olarak birkaç gün içinde DIY olabilir. Önerilen saha kurulumcularımızdan birini seçerseniz, 3.500$ garantili taban fiyat alırsınız.

Sonsuz Havuzun ortalama fiyatı nedir?

Sonsuz bir havuz ortalama olarak size mal olacak, 28.000 ila 50.000 ABD Doları arasında bakım maliyeti dahil değil. Sadece bakım ücretleri ile 375$ ile 2.750$ arasında bir yere bakıyorsunuz. Tabii ki, havuzun fiyatı ve havuzun bakımı, büyüklüğüne bağlıdır.

Sonsuz Havuzlar buna değer mi?

Sonsuz Havuz çok daha az yer kaplar, kurulumu daha kolaydır (özellikle iç mekanlarda), bakımı daha kolay ve çalıştırmak için geleneksel bir tur havuzundan daha ekonomiktir. Arka bahçenizde veya evinizde bir havuzunuz olduğunda, bir tur havuzuna veya göle gitmek için gereken seyahat süresini de ortadan kaldırırsınız. Çok daha uygun!

Yüzme spasının ortalama maliyeti nedir?

Yüzme kaplıcaları ne kadara mal olur? Yüzme kaplıcaları, boyuta, jet gücüne, özelliklere ve kuruluma bağlı olarak maliyet açısından önemli ölçüde değişir. Temel bir model maliyeti yaklaşık 4,000 dolar , özel özelliklerle tamamlanan daha pahalı yüzme kaplıcaları 30.000 dolardan fazlaya mal oluyor.

Sonsuz Havuz eliti ne kadar?

Sonsuz Havuzlar modele göre fiyat değişiklik göstermektedir. Orijinal Sonsuz Havuz modeli kabaca 28.000 $'dır, ayrıca yaklaşık 30.000 $'a daha geniş bir akıma sahip daha büyük bir havuz ve daha güçlü motora sahip Elite Sonsuz Havuz sunar. 40,000,00 ABD doları .

Neden Sonsuz Bir Havuz Almayı Düşünmelisiniz?

19 ilgili soru bulundu

En küçük sonsuz havuz nedir?

En küçük Sonsuz Havuzda yüzme alanı vardır 7 fit genişliğinde, 14 fit uzunluğunda ve 39 inç derinliğinde (bir tur havuzunun standart derinliği.) Ayakta egzersizler için 78 inç derinliğe kadar özelleştirilebilir. Havuzlar 10 fite 20 fit kadar büyük olabilir ve iki yüzme kanalına sahiptir.

Michael Phelps yüzme kaplıcaları ne kadar?

Swim Spa: Michael Phelps Signature Swim Spa'nın fiyatına seçtiğiniz birim ve özellikler dahildir. Michael Phelps Signature Swim Spa ile ilgileniyorsanız, bir Master Spas satıcısından fiyat talep edebilirsiniz. Ancak, yüzme spa fiyat aralığı 20.000 ila 50.000 ABD Doları arasında .

Hangi boyutta yüzme spası satın almalıyım?

Cevap 1 veya 2 üye olacaksa, o zaman küçük yüzme kaplıcalarına (11 fit) gidebilirsiniz, ancak çocuklarınız varsa veya o zaman arkadaşlarınız varsa, daha büyük bir yüzme spasına gitmelisiniz. 17 veya 19 fit uzunluğunda . ... 6 fitlik bir kişinin orta büyüklükteki bir spada yüzmek için yeterli alanı olmayacaktır, bu nedenle 18 veya 19 fit büyüklüğünde bir spaya gidin.

Gerçekten bir yüzme spasında yüzebilir misin?

Basit cevap evet, herhangi bir yetenek seviyesine sahip bir yüzme spasında yüzebilirsiniz . ... Bu su akışı siz yüzerken vücudunuza doğru itilir ve sizi bir yüzme havuzunda veya tur havuzunda tur atmaya benzer şekilde sabit bir pozisyonda tutar.


Yüzme kaplıcaları ev değerini artırır mı?

Havuz veya Spa Türü

Tipik olarak, yer üstü havuzları, daha sıcak iklimlerde bile evinizin değeri için fazla bir şey yapmaz. ... Bir HouseLogic araştırması şunları öneriyor: yüzde 7 artış , en fazla ideal koşullar altında, HGTV ise ortalama yer altı havuzunun mülkünüzün değerini yüzde 5 ila 8 oranında artırabileceğini bildiriyor.

Sonsuz Havuzlar gürültülü mü?

Kahve değirmeni, blender, atık ve çamaşır makinesi gibi diğer ev verimliliği simgelerinin aksine, Sonsuz Havuz çalıştırmak sessiz bir iştir. Motor 75 fit uzağa yerleştirilebilir, su filtreleme sistemi de olabilir. onlar gürültülü , ancak havuzun kendisi mırlıyor.

Sonsuz Havuzlarda ısıtıcı var mı?

Kaplıcalarımız, üç katmanlı yalıtım olan Tri-termik Bariyerimiz ile standart olarak gelir. Tüm havuzlarda standart olarak elektrikli su ısıtıcısı bulunur. . İsteğe bağlı gaz ısıtıcımız elektrikten çok daha hızlı çalışır ve genellikle daha ucuzdur.

Sonsuz Havuz Güvenli mi?

Merak ettiyseniz, Sonsuz Havuzlar çocuklar için güvenli mi? size söylemek için buradayız, evet ! Su güvenliğini öğretmek için kullanabileceğiniz en iyi araçlardan biridir ve gelecek yıllar için sonsuz eğlence ve egzersiz sağlar.


Sonsuz Havuzlar Dışarı Çıkabilir mi?

Havuzlarımız tamamen yer üstü, kısmen yer altı veya tamamen yer altı olarak kurulabilir. Fitness ve Egzersiz Sistemleri serimiz tamamen monte edilmiş halde gelir; bu yüzme kaplıcaları açık havada, garajlarda kurulabilir , ve yeni inşaatta.

Sonsuz bir havuz ne kadar derindir?

Derinliği arasında değişen havuzlar sunuyoruz. 39' ila 6' ıslak yelek ile derin su koşuları için.

Sonsuz bir havuz kaç galondur?

Öte yandan, güvenli bir şekilde kaplanmış Sonsuz Havuzlar modeli, nemi başarılı bir şekilde kontrol etmek için tipik olarak standart bir ev nem alma cihazı veya banyo vantilatörü gerektirir; bu onun enerji faturalarında önemli bir tasarruf sağlayacaktır! Su hacmine gelince, yeni Performans havuzu sadece 3.100 galondan fazla .

Yüzme spası ne kadar sürer?

Kaliteli bir yüzme spası sürmeli 20 yıla kadar . Bir yüzme spasının ömrünü uzatmak için sağlıklı su dengesini korumak yapabileceğiniz en iyi şeylerden biridir. pH seviyeleri yanlışsa, su zamanla spa'nızın mekanik parçaları için aşındırıcı hale gelebilir.


12 ft yüzme spasında yüzebilir misin?

Dünyadaki herhangi bir yüzme spasının en küçük ayak izi ile H2X eğitmeni Seri, bu 12 metrelik yüzme spa'sı evde yüzmenizi ve antrenman yapmanızı sağlar. H2X Trainer 12, eğlence amaçlı yüzme için ideal bir su akımı yaratan dört VSP jetine sahiptir.

Yüzme spasında yüzmek zor mu?

Bir yüzme spasında yüzmek, farklı kasları çalıştırır ve suda daha fazla vücut farkındalığı gerektirir. Başlangıçta zorlu hissedebilir ancak spa ve fitness seanslarınızı geliştirmek için atabileceğiniz adımlar var.

Yüzme spasındaki su ne kadar derindir?

Çoğu standart yüzme kaplıcaları yaklaşık 39 inç derinliğinde , ancak çoğu bir markada 6 fit'e kadar daha derine yapılabilir.

12 ayak yüzme spası yeterince uzun mu?

Orta: On İki ila On Altı Feet

Bu büyüklükteki kaplıcalar, fitness ile aile eğlencesini birleştirmek isteyenler arasında en popüler olanıdır. Hidroterapi jetlerinin keyfine varacaksınız, böylece yüzme spasının su terapisi avantajlarından yararlanabilirsiniz, ancak aynı zamanda birkaç aile üyesi veya arkadaşınız için sizinle birlikte tırmanmak için yeterli alan vardır.


14 metrelik bir yüzme spası yeterince büyük mü?

14 metrelik bir yüzme spası çok yönlü bir boyuttur çünkü size egzersiz için yeterli alan ve eğlendirmek veya bir aile toplantısı yapmak istiyorsanız birkaç yüzücü barındırır.

Michael Phelps yüzme spası kullanıyor mu?

Michael Phelps Signature yüzme spası yaklaşık 18' uzunluğundadır ve agresif yüzme ve antrenman için tasarlanmıştır . Benzersiz tasarlanmış jet sistemi ile Dalga İtiş Teknolojisi Sistemi, direnci artırmak için suya hava sokmaz.

Yüzme spa'nız için ne kadar ödediniz?

Satın almaya karar verdiğiniz modele bağlı olarak, yüzme kaplıcaları her yere mal olabilir. 7.000 ila 8.000 ABD Doları arasında , tüm yol 30.000 doların üzerinde. Başka bir deyişle, ucuz değiller, ancak bu hala bir havuz satın alma ve kurma fiyatının sadece yarısı kadar.