10000 manyakın solisti kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Emmalee Rempel
Puan: 4.2/5(4 oy)

10,000 Maniacs, 1981'de kurulmuş bir Amerikan alternatif rock grubudur. Dokuz stüdyo albümü, altı EP ve beş canlı albüm yayınladılar.

10,000 Maniacs'ın orijinal solisti kimdir?

Natalie Anne Tüccar (26 Ekim 1963 doğumlu) Amerikalı bir alternatif rock şarkıcısı-söz yazarı. 1981'de 10.000 Maniacs grubuna katıldı ve grubun baş vokalisti ve birincil söz yazarıydı. İlk yedi albümleri için grupla birlikte kaldı ve 1993'te solo kariyerine başlamak için gruptan ayrıldı.

10,000 Maniacs'ın kadın vokalisti kimdir?

10,000 Maniacs şarkıcısı olarak 13 YILINDA, Natalie Tüccar alternatif rock'ın hippi piliciydi. Çıplak ayakla dans etti, halk müziği şarkılarında politik meseleler hakkında şarkı söyledi, davaları benimsedi ve Maniacs'ın dünyanın politik olarak en doğru grubu olarak ününden büyük ölçüde sorumluydu.

Natalie Merchant neden 10000'den ayrıldı?

Natalie'nin gruptan ayrılmasının nedenlerinden biri, 10.000 Manyak adından o kadar çok nefret ettiğini . ... Yeni albümdeki yeni şarkılar da Natalie'nin son birkaç Maniacs albümünden daha yüksek tempolu. Daha çok, biz imzalanmadan önce grubun çaldığı gibi.

10.000 Maniac'a ne oldu?

ÇOK ÖNCEDEN Natalie Tüccar 10.000 Maniacs'tan ayrıldığını açıklayan yoğun solist, Jamestown'dan ulusal çapta önde gelen grubun diğer üyeleriyle tam bir tezat oluşturuyordu. Aylardır - muhtemelen daha uzun - onlardan uzaklaşıyordu.

10.000 MANİK - ÇÜNKÜ GECE (RESMİ MÜZİK VİDEOSU)

43 ilgili soru bulundu

Natalie Merchant vejeteryan mı?

Merchant 16 yaşındayken hayatında birkaç değişiklik yaptı. vejeteryan olmaya karar veriyordu . Yüzyıllardır var olan yeni beslenme, diyet, ekoloji ve tıp dünyalarını keşfetti. Tüccar kararından gurur duysa da ailesi sevincini paylaşmadı.

10.000 Maniac'ın en büyük hiti neydi?

# 1 - Hava Durumu gibi . 10,000 Maniacs'ın en iyi şarkısı In My Tribe'da yayınlandı.

Natalie Merchant şimdi nerede?

10.000 Maniacs'ın solisti olarak ünlenen ve şimdi bir solo sanatçı olan Natalie Merchant, 50 yılının son 25'inde Hudson Vadisi'nde, önce Dutchess'te, şimdi de İngiltere'de yaşıyor. Ulster İlçe , eski kocasıyla İspanya'da kısa bir süre kaldı.

Natalie Merchant 10.000 Manyakla mı geziyor?

Bu sırada, 10.000 Manyak da bu yıl Natalie'siz turneye çıkıyor (1993'ten ayrıldığından beri yaptıkları gibi) ve 5 ve 6 Haziran'da City Winery'de NYC'yi vuruyorlar.


Natalie Merchant'ın nesi var?

Turun sonunda Natalie Merchant şunları öğrendi: spinal menenjit geliştirmişti . Hastalık, turneden duyduğu stresi ve şöhretini artırdı. Bu onun için çok fazlaydı ve sanatsal duyarlılığını kaybettiğini hissetti.

Natalie Merchant River Phoenix'i biliyor muydu?

İnsanlara bakıp onların hikayelerini anlattığımda bir şarkı yazarı olarak en başarılı olduğumu hissediyorum, diye açıkladı Merchant, People'da Jeremy Helligar'a. River Phoenix'i o kadar iyi tanımıyordum ama ölümü beni çok etkiledi. .

Natalie Merchant turneye çıkıyor mu?

Ne yazık ki Natalie Merchant için planlanmış bir konser tarihi yok 2021'de.

Natalie Merchant gitaristi kimdir?

Sadece Turner 1995'te Meadowlands'da Natalie Merchant ile sahne aldı. Bir şekilde yirmili yaşların başında, Natalie Merchant'ın ilk solo albümü Tigerlily'de baş gitar çalmak üzere seçildi.


Paul Simon kiminle evli?

Carrie hakkında konuşmak istemiyorum. Onu sevmiyorum demiyorum. Carrie Fisher'dan hoşlanmıyorum. Sadece buna girmek istemiyorum. Üçüncü karısıyla evlendi, şarkıcı Edie Brickell , 1992 yılında ve onunla birlikte üç çocuğu var.

Natalie Merchant solak mı?

O sol elle yazabilir , da Vinci'nin yaptığı gibi baş aşağı ve geriye doğru. 10,000 Maniacs'ın en sevdiği şarkısı 'Dust Bowl'. 16 yaşında liseyi bıraktı ve New York Eyalet Üniversitesi (SUNY) Jamestown Community College'a katıldı.