WhatsApp'ta sohbeti dışa aktarmak ne anlama geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Stephania Glover
Puan: 4.8/5(18 oy)

WhatsApp kullanırken, sohbeti dışa aktarma özelliğini kullanabilirsiniz. bireysel veya grup sohbetinden sohbet geçmişinin bir kopyasını dışa aktarmak için . ... WhatsApp sohbetleriniz otomatik olarak yedeklenir ve günlük olarak telefonunuzun hafızasına kaydedilir. Ayarlarınıza bağlı olarak, WhatsApp sohbetlerinizi düzenli aralıklarla Google Drive'a da yedekleyebilirsiniz.

Dışa aktarılan WhatsApp mesajlarını nasıl okurum?

Günlüğü, uygulamanın kendisinde görüntülüyormuş gibi görüntüleyebilirsiniz. Bu görüntüleyici, dışa aktarılan WhatsApp sohbet günlüklerinin (.txt dosyası) kolay okunması için bir uygulamadır. WhatsApp sohbet günlükleri düz metin biçiminde saklanır.

Dışa aktarılan WhatsApp sohbeti geri yüklenebilir mi?

-Kurulum sürecinden geçin. -Kurulum menüsünde istendiğinde GERİ YÜKLE'ye dokunun. -Restorasyon tamamlandıktan sonra alttaki İLERİ düğmesine dokunun. WhatsApp indirdiğiniz yedeği geri yüklediğinde, tüm sohbetleriniz Android cihazınızda görünecektir.

WhatsApp konuşmalarını gizlice nasıl dışa aktarırım?

Adım 1: Herhangi bir sohbete uzun basmanız yeterlidir; WhatsApp, uygulamanın üstünde bir Arşiv kutusu ( ) görüntüler. Adım 2: Sohbetinizi gizlemek için o kutuya dokunun . Not: Arşivlenen bireysel veya grup sohbetleri, o bireysel veya grup sohbetinden yeni bir mesaj aldığınızda arşivlenmiş olarak kalır.

WhatsApp sohbetimi nasıl özel yapabilirim?

Adım 1: WhatsApp'ınızdaki 'Ayarlar' seçeneğine gidin. Adım 2: Ardından, 'Sohbetler'e ve ardından 'Arşivlenmiş Sohbetler'e tıklayın. Adım 3: ' öğesini etkinleştirin Sohbetleri Arşivlenmiş Tut ' seçenek. Bir kez açtığınızda, mesajlaşma uygulamasında gizlediğiniz her sohbet sonsuza kadar gizli kalır.

WHATSAPP'TAN SOHBET NASIL AKTARILIR

22 ilgili soru bulundu

Tüm bir WhatsApp görüşmesini nasıl kaydedebilirim?

Sohbet geçmişini dışa aktar

  1. Bireysel veya grup sohbetini açın.
  2. Diğer seçenekler > Diğer > Sohbeti dışa aktar'a dokunun.
  3. Medya ile veya medya olmadan dışa aktarmayı seçin.

WhatsApp sohbet geçmişini nasıl aktarırım?

Yöntem 2: WhatsApp mesajlarını Android'den Android'e aktarın

  1. Android cihazınızda WhatsApp'ı açın.
  2. Menü simgesi > Ayarlar'a dokunun.
  3. Ayarlar listesinden 'Sohbetler'e dokunun.
  4. Sohbet Yedeği'ne dokunun.
  5. Google Drive hesabınızı seçmek veya eklemek için 'Hesap'a dokunun.
  6. Bunları da dışa aktarmak istiyorsanız 'Videoları Dahil Et'i işaretleyin.

Tüm WhatsApp konuşmalarımı nasıl dışa aktarabilirim?

1 WhatsApp'ı açın, 3 noktalı dikey simgeye tıklayın ve ardından 'Ayarlar'a tıklayın. 2 'Sohbetler'e tıklayın ve ardından 'Sohbet yedeği'ni tıklayın .
...
WhatsApp Viewer'ı kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. WhatsApp Görüntüleyici'yi açın. ...
  2. WhatsApp yedekleme msgstore'unu bulun. ...
  3. Tüm sohbetleri dışa aktarmak için 'Dışa Aktar...' seçeneğini tıklayın.

Silinen WhatsApp mesajları geri alınabilir mi?

Silinen WhatsApp mesajları nasıl geri alınır: WhatsApp'ı kaldırıp yeniden yükleyin . Uygulamayı yeniden yüklediğinizde, mesaj geçmişinizi yedekleme dosyasından geri yüklemeniz istenecektir. ... Bu nedenle, otomatik yedekleme sıklığınız günlük olarak ayarlanmışsa, bir sonraki yedekleme gerçekleşmeden önce silinen sohbetleri kolayca kurtarabilirsiniz.

WhatsApp mesajları e-posta sohbet geçmişinden geri yüklenebilir mi?

2WhatsApp sohbetini e-postadan geri yükleyebilir miyim? Evet , tek seferde tüm WhatsApp sohbetini e-postadan geri yükleyebilirsiniz! WhatsApp, WhatsApp sohbet Ayarı aracılığıyla tek bir sohbet Penceresinin tüm sohbetlerini E-postanıza aktarmanıza olanak tanır.

WhatsApp sohbet geçmişimi bilgisayarıma nasıl aktarırım?

Aşağıdaki yönergeleri dikkatlice izleyin.

  1. USB kablosunu kullanarak Android Telefonunuzu PC'ye bağlayın.
  2. Android cihazınızda dahili belleğe gitmeli ve 'WhatsApp' klasörünü seçmelisiniz. Klasörü kopyalayın ve PC'nizde istediğiniz sürücüye yapıştırın.
  3. WhatsApp klasörünün içine gidin ve içinde listelenen mesajlara basın.

WhatsApp neden sohbet geçmişini geri yükleyemiyor?

WhatsApp bir yedekleme algılamazsa, bunun nedeni şunlar olabilir: giriş yapılmadı aynı Google hesabı. Yedeklemeyi oluşturmak için kullanılan telefon numarasını kullanmıyorsunuz. SD kartınız veya sohbet geçmişiniz bozuk.

WhatsApp mesajlarını yedeklemeden nasıl kurtarabilirim?

  1. Cihazı bağlayın ve kurtarma modunu seçin. ...
  2. Cihazınızda silinen WhatsApp mesajlarını tarama. ...
  3. Kurtarmak için WhatsApp mesajlarını seçin. ...
  4. Android'inizi bağlayın ve WhatsApp Kurtarma'yı seçin. ...
  5. Silinen WhatsApp Sohbetlerini Önizleyin ve Kurtarın. ...
  6. Cihazınızda silinen WhatsApp mesajlarını tarama.

Telefon değiştirirsem WhatsApp konuşmalarımı kaybeder miyim?

WhatsApp, milyarlarca kullanıcı için ana iletişim Uygulamasıdır. Yeni bir telefona geçerken tüm sohbet geçmişini kaybetmek istemiyorsanız. ... WhatsApp otomatik olarak sohbetlerinin yedeğini alır her gün yerel depoda. Bu nedenle, yerel yedekleme dosyasını kopyalayıp yeni Android cihazınıza taşıyabilirsiniz.

WhatsApp görüşmesinin tamamını gönderebilir misiniz?

WhatsApp'tan tüm konuşma geçmişini gönderebilirsiniz e-posta yoluyla . Android'de, bir görüşmede Menü seçeneğine tıklayın (ekranın sağ alt tarafındadır), 'Diğer'e gidin ve alıcının adresini girmeden önce 'E-posta Görüşmesi'ni seçin.

WhatsApp mesajları ne kadar süre saklar?

Kaybolan mesajları etkinleştirerek WhatsApp'ta kaybolan mesajları gönderebilirsiniz. Etkinleştirildiğinde, bireysel veya grup sohbetinde gönderilen yeni mesajlar, daha sonra kaybolacaktır. yedi gün .

WhatsApp'ta sohbet geçmişi nedir?

Anlamı, WhatsApp dahil olmak üzere tüm sohbet geçmişinizi kaydetmek için Google Drive bulut depolama alanınızı kullanır. bireysel/grup sohbetleri, fotoğraflar ve videolar . WhatsApp'ı yeni bir akıllı telefonda kullanmaya başladığınızda tüm sohbet geçmişiniz bu şekilde otomatik olarak geri yüklenir.

Silinen WhatsApp mesajlarını nasıl geri alabilirim?

Ekranınızda boş bir alana uzun basmanız gerekiyor. ana ekran . Widget'ları seçin ve ardından Ayarlar'ı ve ardından Bildirim Günlüğü'nü seçin. Ana ekranınıza bir simge eklenecektir. Bu simgeye dokunun ve Bildirim Günlüklerinde bir kez WhatsApp'ı bulun ve üzerine dokunun; aldığınız, sildiğiniz veya silmediğiniz mesajları görebileceksiniz.

WhatsApp sohbet geçmişim neden iPhone'u geri yüklemiyor?

Kontrol eğer iPhone'unuz yeterli alana sahip . Alan WhatsApp yedeklemesinden daha azsa, WhatsApp her zaman 'geri yüklenemedi' hatası gösterir. Bu nedenle, 'Ayarlar' > 'Genel' > 'iPhone Depolama' bölümüne gidin ve kullanılan depolamayı kontrol edin. Gereksiz dosyaları silin ve daha sorunsuz bir geri yükleme işlemi için yer açın.

'/ sdcard WhatsApp'ta bir yedek bulamıyor musunuz?

Android

  1. WhatsApp'ı kaldırın.
  2. Şimdi WhatsApp veritabanını veya yedekleme klasörünü açın. ...
  3. Dosyayı msgstore-YYYY-AA-GG'den yeniden adlandırın. ...
  4. WhatsApp'ı tekrar yükleyin.
  5. Sorulduğunda geri yükle'ye dokunun.
  6. WhatsApp yedekleme dosyalarını msgstore-YYYY-AA-GG gibi isimlerle kaydedilecek olan /sdcard/WhatsApp/Databases klasöründen bulabilirsiniz.

WhatsApp sohbet geçmişimi iPhone'umu neden geri yükleyemiyorum?

Verileri, yedeklediğiniz telefon numarasından ve iCloud hesabından geri yüklemeye çalıştığınızı doğrulayın. yaratıldı üzerinde. ... Apple Kimliğinizi kullanan herhangi bir aygıt için iCloud Drive'ı açtıysanız, iOS 9 veya sonraki bir sürümü olmadığı sürece iPhone'unuzdaki verileri geri yükleyemezsiniz. Farklı bir ağdan geri yüklemeyi deneyin.

40000'den fazla WhatsApp sohbetini nasıl kaydedebilirim?

İlk önce, hedef WhatsApp sohbetini seçin. Başlatmak için 'Dikey Üç Nokta' simgesine dokunun, 'Daha Fazla Seçenek'e tıklayın ve ardından 'Sohbeti Dışa Aktar '. Metnin yalnızca bir kısmını dışa aktarmak istiyorsanız, 'Medya Olmadan'ı seçin, tüm bilgileri dışa aktarmanız gerekiyorsa 'Medyayı Dahil Et'i tıklayın.

WhatsApp'ı kaldırdığımda ne olur?

WhatsApp'ı kaldırdığınızda, insanlar yine de size mesaj gönderebilir . ... Yalnızca WhatsApp'ı yeniden yüklediğinizde bu mesajları ve cevapsız arama bildirimlerini alırsınız. Ancak, WhatsApp hesabınızı sildiğinizde, hesabınız silindiğinde gönderilen mesajları almayacaksınız.