Soğuk şişeler nereden geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Cassidy Welch MD
Puan: 4.3/5(54 oy)

Chilly's Bottles İngiltere merkezli bir işletmedir ve ürünlerimiz Çin'de üretilmiştir . Fabrikamız ISO 9001 standartlarına göre sertifikalandırılmıştır ve ayrıca BSCI (iş sosyal uygunluk girişimi) ile uyumluluğu izlenmektedir.

Chilly's Bottles nereden gönderilir?

Lütfen tüm siparişlerin şu adresten gönderildiğini unutmayın: Birleşik Krallık ve müşteri, ilgili vergileri ve ithalat vergilerini ödemekten sorumludur.

Soğuk Şişeler etik midir?

Chilly'nin sahip olduğu kurulan Etik Ticaret Politikası çocuk işçiliği; modern kölelik veya zorla çalıştırma; ve insan ticareti. Bu politika, güvenlik ve çevre politikaları gibi diğer ilgili konuları da içerir.

Ne kadar soğuk Şişeler yapılır?

Chilly's Bottles nelerden yapılmıştır? Chilly's Bottles içte ve dışta yüksek kaliteli paslanmaz çelik . Bu onları çok dayanıklı yapar. Dış kapaklar paslanmaz çelikten, iç kısım plastikten yapılmıştır.

Chillys'in sahibi kim?

James Butterfield - Kurucu ve Genel Müdür - Chilly's Bottles | LinkedIn.

Chilly's Şişe Monokrom Siyah 500ml | kutudan çıkarma

34 ilgili soru bulundu

Soğuk şişeler iyi mi?

Chilly'nin yeniden kullanılabilir su şişeleri, soğuk içecekleri soğuk ve sıcak içecekleri sıcak tutmak için tasarlanmış vakum yalıtımına sahiptir - bu yüzden satın alabileceğiniz en iyi yeniden kullanılabilir su şişelerinden biri olduğunu düşünüyoruz. garantilisiniz 24 saat soğuk içecek , ve 12 saat boyunca sıcak içecekleri kızarmış tutacaktır.

Soğuk bir şişeye çorba koyabilir misin?

Evet, Chilly's Bottles'a çorba koyabilirsiniz. . Kullanımdan hemen sonra sıcak sabunlu suyla gerçekten kapsamlı bir temizlik yapmanızı öneririz. ... Çorba gibi bozulabilecek organik/gıda ürünlerini şişede çok uzun süre bırakmamaya özen göstermenizi öneririz, çünkü bu basınç oluşmasına ve şişe ve kapağın zarar görmesine neden olabilir.

Soğuk şişeler neden bu kadar popüler?

1. Chilly'nin siyah paslanmaz çelik 500ml. Chilly'nin yeniden kullanılabilir su şişeleriyle neredeyse eş anlamlıdır , kısmen Instagram'ın çoğu kendi Chilly's çizgilerine sahip olan en ünlü moda ve fitness etkileyicileri arasındaki popülaritesi sayesinde. Bir dizi boyut, stil ve renkte gelirler.

Chilly'nin şişeleri ne kadar dayanır?

Yes Chilly's Bottles içecekleri sıcak tutabilir 12 saate kadar . En iyi sonucu almak için, Chilly's Bottle'ınızı önce kaynar suyla doldurmanızı, sonra içini ısıtmanızı, ardından şişenizi sıcak bir içecekle doldurmadan önce kaynayan suyu boşaltmanızı öneririz.


Soğuk bir şişenin içinde ne var?

Chilly's Bottles, hem iç hem de dış kısımda yüksek kaliteli 18/8 paslanmaz çelikten yapılmıştır. krom-nikel-demir alaşımı (%18 krom ve %8 nikel). Chilly's Bottle kapağı paslanmaz çelikten, plastikten (polipropilen) ve silikon o-ringden yapılmıştır.

Soğuk şişeler bulaşık makinesine girebilir mi?

No Chilly's Bottles bulaşık makineleri için uygun değildir . Biberonunuzu her kullanımdan sonra sıcak sabunlu su ile temizlemenizi tavsiye ederiz, lütfen şişeyi ıslanmaya bırakmayınız. Çok kapsamlı bir temizlik için lütfen su ile bikarbonat soda kullanın.

Soğuk şişelerin garantisi var mı?

Teslimattan sonra 30 güne kadar iade kabul ediyoruz. Tüm Chilly'ler Şişeler, satın alma tarihinden itibaren 2 yıl süreyle üretim hatalarına karşı garanti kapsamındadır. .

Hangi su şişesi malzemesi en iyisidir?

Artık kendi suyunuzu şişelemenin faydalarını ve bir su şişesi satın alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bildiğinize göre - size en uygun olanı seçin! Cam en güvenli su şişesi türüdür ve tadın saflığını sunar, ancak paslanmaz çelik, içeceklerinizi sıcak veya soğuk tutan yalıtım avantajları sunar.


Chillys şişeleri İrlanda'ya teslim edilir mi?

Standart Takipli Teslimat: 2-11 iş günü gönderim onayı e-postasından (Tam süreler ödeme sırasında hesaplanır). Aşağıdakiler İsveç, Finlandiya ve Lüksemburg'u kapsamamaktadır. Gönderim onay e-postasından itibaren 2-8 iş günü [Kanarya Adaları, Kıbrıs, İrlanda, Norveç ve İsviçre hariç].

Biberlerde öğrenci indirimi var mı?

Chilly'nin öğrencilere sunduğu bir %10 indirim . Ücretsiz bir UNiDAYS hesabı ile indirim kodunuzu alabilirsiniz.

Chillys şişemi dondurucuya koyabilir miyim?

Chilly's Bottles'ı dondurucuya koymanızı tavsiye etmeyiz. . Bunun nedeni, çift cidarlı vakum yalıtımı nedeniyle bunun şişe üzerinde hiçbir etkisi olmamasıdır. ... Soğuk su için en iyi sonucu almak için buzdolabından veya musluktan aldığınız çok soğuk suyu kullanmanızı ve Chilly's Bottle'ınızı buz küpleriyle doldurmanızı öneririz.

Soğuk şişeler çizilmeye karşı dayanıklı mı?

Chilly'nin misyonu, yeniden kullanılabilir ürünlerin benimsenmesini ve günlük kullanımını hızlandırmaktır. Her şişe toz ile kaplanmıştır yüksek kaliteli, çizilmeye dayanıklı renk ve BEAR logomuzla işlenmiştir. 12 saat sıcak.


Bir Chillys şişesinin altını çıkarabilir misin?

Hayır, yeniden yapıştırmayı planlamadığınız sürece tabanı çıkarmazsınız .

Soğuk şişeler kolay temizlenir mi?

Chilly's Bottle'ınızı düzenli olarak aşağıdakilerle temizlemenizi öneririz: sıcak sabunlu su ve her kullanımdan sonra şişenin durulanması. ... Bu nedenle düzenli temizlik yapılması şiddetle tavsiye edilir. Biberonunuzu kullanmadığınız zamanlarda içinin kurumasını sağlamak için kapağı açık olarak saklamanızı öneririz.

Soğuk şişeler içecekleri gazlı tutar mı?

Evet, gazlı ve gazlı içecekleri Chilly's Bottles'a koyabilirsiniz. Kullanımdan hemen sonra sıcak sabunlu suyla gerçekten kapsamlı bir temizlik yapmanızı öneririz. ... Chilly'nin Şişeler ayrıca hava geçirmez kapak sayesinde içeceklerinizi gazlı tutar . Ancak içecekleri soğuk tutma süresi içeceğe bağlı olarak önemli ölçüde değişecektir.

Ünlüler hangi su şişelerini kullanıyor?

Aşağıda, susuz kalmamanız için altı seçeneği bir araya getirdik.

  • Zaman İşaretli HydroMate Galon Motivasyon Suyu Şişesi. ...
  • KoolerThings Motive Edici Su Şişesi. ...
  • ŞİŞE JOY Galon Su Şişesi. ...
  • BuildLife Galon Motive Edici Su Şişesi. ...
  • QuitFit Motivasyonel Galon Su Şişesi.


Chilly'nin şişeleri sızdırıyor mu?

Chilly's Bottles, silikon o-ringli hava geçirmez bir kapakla tasarlanmıştır. herhangi bir sızıntıyı önler ve suyu 24 saate kadar soğuk tutmaya yardımcı olur.

Soğuk şişeler çorbayı sıcak tutar mı?

Chilly's Food Pot olacak kaynar çorbayı dört saate kadar sıcak tutun . Diğer yiyecek türlerine göre süreler değişebilir.

Chilly'nin şişelerini mikrodalga fırına koyabilir misin?

Hayır, lütfen Chily's ürünlerini mikrodalgaya koymayın. . Chilly's Bottle, Coffee Cup, Food Pot, Tumbler ve Chilly's aksesuarlarının tümü mikrodalga fırına konulmaya uygun değildir.

En güvenli su şişesi markası nedir?

  • Glaceau Akıllı Su. Bu akıllı su özel bir şey değil, öyle görünüyor. ...
  • Alkali Su 88. Alkaline Water 88'in (NASDAQ:WTER) kalitesi hakkında resmi bir rapor olmamasına rağmen, marka bir ürünün güvenliğini garanti eden Clear Label'a sahiptir. ...
  • Nestlé Pure Life. ...
  • Evian. ...
  • Fiji.