slushy ne demek

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Guido Smith
Puan: 4.7/5(5 oy)

Genellikle slush, dondurulmuş içecek veya donmuş içecek olarak da adlandırılan, bazen slushie ve slushee olarak yazılan bir slushy, aromalı buzdan ve genellikle sodadan oluşan, granitalara benzer bir içecek türüdür. Bir slushy karbonatlı veya karbonatsız olabilir.

cıvık olmak ne demek?

: olmak, dahil olmak, veya rüşvet gibi : gibi. a : sulu sulu sokaklarla dolu veya bunlarla kaplı. b : sulu sulu kardan oluşan veya kıvamında olan. c: ucuz bir duygusal kaliteye sahip, sulu bir roman.

Argoda slush ne anlama geliyor?

sıfat. (Avustralya, konuşma dili, argo) Bir mutfak yardımcısı. isim. (bir kişinin) Çorbası.

çamur kelimesinin Eş anlamı nedir?

Bu sayfada sludge için 31 eş anlamlı, zıt anlamlı, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: kalıntı , muck, sızma, slop, çöp, balçık, pislik, buz, çamur, çamur ve tortu.

Muş kelimesinin eş anlamlısı ne?

A yumuşak, ıslak ve hamurlu kütle . hamur . püre . yapıştırmak . sulu kar .

slushy ne demek

30 ilgili soru bulundu

Slurpees'te neler var?

İçindekiler. Karbonatlı Su, Şeker, Gıda Asitleri (338), Tat, Renk (150d), Kafein . Kafein içerir.

Slushies senin için kötü mü?

Slushies bir yaz hoşgörüsü olmamalıdır. Örneğin ortalama 16 onsluk bir bulamaç 130 kalori, 36 gram karbonhidrat ve bir sürü zararlı kimyasal içerir. ... MyFitnessPal'e göre bazı sulu içeceklerin tadı çok tatlı olmayabilir, ancak kesinlikle şekerle doludurlar - 36 gram.

gür argo ne demek?

gür. isim. lush'nin tanımı (Entry 2/3) 1 argo : sarhoş edici içki : İçmek. 2: alışılmış ağır içici: ayyaş.

slish nedir?

İngiliz İngilizcesinde slish

(slɪʃ) eski. bir kesim, yarık veya eğik çizgi .

Konuşmanın hangi kısmı slushy?

sıfat , slush · ben · er, slush · ben · tahmin.

Sıska kelimesi nereden geldi?

'Slush' kelimesi icat edildi 17. yüzyılda İngiltere'de yarı erimiş karın adı olarak ve baskıda ilk olarak Henry Best'in 1641 Yorkshire'daki Rural Economy'sinde bu anlamla anılır. Tabii ki, kısmen dondurulmuş aromalı içecekler olan Slushies adı buradan geldi.

Senin için en kötü pop nedir?

Hangi Soda Sizin İçin En Kötü?

  • #5 Pepsi. Bir kutu Pepsi 150 kalori ve 41 gram şeker içerir. ...
  • #4 Yabani Kiraz Pepsi. Bu Pepsi dalı 160 kalori ve 42 gram şeker içerir.
  • # 3 Turuncu Fanta. ...
  • #2 Dağ Çiy. ...
  • # 1 Melo Yello.

Dünyanın en sağlıklı içeceği nedir?

Flickr/bopeepo Yeşil çay gezegendeki en sağlıklı içecektir. Vücut üzerinde güçlü etkileri olan antioksidanlar ve besinlerle yüklüdür. Buna gelişmiş beyin fonksiyonu, yağ kaybı, daha düşük kanser riski ve diğer birçok inanılmaz fayda dahildir.

Su dışında en sağlıklı içecek hangisidir?

Su dışında 8 sağlıklı içecek

  1. Yeşil çay. ...
  2. Çay gibi. ...
  3. Siyah kahve. ...
  4. Yağsız süt. ...
  5. Soya sütü veya badem sütü. ...
  6. Sıcak çikolata. ...
  7. Portakal veya limon suyu. ...
  8. Ev yapımı smoothie'ler.

Icees ve Slurpees aynı mı?

çıkıyor aslında Slurpees ve Icees arasında hiçbir fark yok . İkisi de Icee Company tarafından yapıldı. Aynı içki. Sadece 7-Eleven'ın onlara Slurpees demek için bir lisans anlaşması var.

Slurpe'ler nasıl çalışır?

Bugün 7-Elevens'da, günümüzün Slurpee makinesi, etrafı namlu ile çevrili bir namlu ile donatılmıştır. karışımı soğuk tutmak için kullanılan soğutucu . Slurpee karışımı namluya akar, donmaya başlar ve bu kabarık buz kristallerini oluşturmak için makinenin kenarlarından sıyrılır.

Slurpees sodadan mı yapılır?

Magical Slurpee bir karışımdır renkli, aromalı şekerli su ve bir karbondioksit patlaması . (Aynı Icee.) Bir kutudaki sıvı maddeden daha yüksek şeker-su oranına sahip, flaşla dondurulmuş soda popudur. ... Düzgün dondurmak için şeker dengesi çok önemlidir.

ingilizcede Hokum ne demek?

1 : kullanılan bir cihaz (şovmenlerde olduğu gibi) istenen bir izleyici tepkisini uyandırmak için. 2: iddialı saçmalık: bunkum. Eşanlamlılar Örnek Cümleler Hokum Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Argoda mush ne anlama geliyor?

Mush, arkadaşlarımdan birinin tarif etmek için yarattığı bir kelimedir. yüz ifadesi ve utanç ve heyecan hissi . En yaygın olarak komik bir yüz şekli veya kızarma ile ilgilidir.

Pürenin diğer adı nedir?

Bu sayfada püre için 42 eşanlamlı, zıt anlamlı, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: hamurlu , karıştırılmış, ezilmiş, haşlanmış, demlenmiş, yumuşatılmış, andırılmış, kremalı, yardım edilmiş, preslenmiş ve demlenmiş.

Çamur kelimesini bir cümlede nasıl kullanırsınız?

Çamur cümle örneği

  1. Berrak atık Thames'e akar ve çamur 50 m alınır. ...
  2. Bu zehirli bir çamur yığınından daha yeşil değil. ...
  3. Çamur yoğunlaştırma tesisinin odaklanmış denetimlerini sağlamak için denetim yönergeleri ve araçları ve prosedürleri geliştirilmiştir.

Arıtma çamurunda neler var?

Arıtma çamurunda neler var? Kanalizasyon çamuru şunlardan oluşur: hem inorganik hem de organik malzemeler, bazı bitki besin maddelerinin büyük konsantrasyonları , çok sayıda eser element¹ ve organik kimyasallar ve bazı patojenlerin çok daha küçük konsantrasyonları.