Slimelar en çok nerede yumurtlar?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Marcia Nicolas I
Puan: 4.9/5(28 oy)

Yumurtlama. Slimes ortaya çıkıyor 40. katmanın altındaki belirli 'sümük parçalarında' Overworld , ışık seviyeleri ne olursa olsun. Ayrıca, 50 ve 70. katmanlar arasındaki bataklık biyomlarında 7 veya daha düşük ışık seviyelerinde yumurtlayabilirler. (Seviye 50-70 yüzeye yakın olma eğilimindedir.)

Slimelar neden yumurtlamıyor?

Slimes utangaç - yakınlarda başka çeteler varsa ortaya çıkmazlar . Bölgenizin doğru bölgede olduğunu varsayarsak (bir Slime yumurtlama yığını içinde ve ana kayadan ~40 blok ötede), ayrıca yakındaki vadiyi kontrol etmeniz ve diğer çetelerin yakınlarda yumurtlamasını ve Slime'ların yumurtlamasını durdurmasını önlemek için meşalelerle yakmanız gerekir.

Slimes yumurtlamak için karanlığa ihtiyaç duyar mı?

Evet onlar yapar . Slimes herhangi bir ışık seviyesinde ortaya çıkabilir. Slime yumurtlamasını etkileyen tek şey yükseklik seviyesi (bence bir bataklık biyomu olmadıkça sadece y62'nin altında ortaya çıkıyorlar) ve bir slime yığını olup olmadığı. Diğer çetelerin ortaya çıkmasını önlemek için, balçık çiftlikleri genellikle bu nedenle çok iyi aydınlatılır.

Köylüler slime satıyor mu?

Bu tüccarlar mavi cübbe giyen ve genellikle iki lama ile yürüyen köylülerdir. Gezgin Tüccarların sundukları beş farklı işlem vardır. Bir oyuncu şanslıysa, tüccarın ince topları olabilir. Oyuncular, balçık toplarının muhtemelen birkaç zümrüde mal olacağını unutmamalıdır.

Glowstone'da slime çıkabilir mi?

Evet yapabilirler. Balçıklar herhangi bir ışık seviyesinde ortaya çıkabilir .

MİNECRAFT | SLIMES nasıl yumurtlar?

33 ilgili soru bulundu

Superflat'te neden bu kadar çok slime ortaya çıkıyor?

Bu geniş düz yüzey nedeniyle . Geniş düz bir yüzey, balçık yumurtlaması için idealdir ve süper düz dünyalar gibi düşük bir Y ekseninde olması daha da iyidir.

Slimes çitlerin üzerinden atlayabilir mi?

S. Slime çitlerin üzerinden atlayabilir mi? Slime çit bloklarının üzerinden atlayamaz .

Meşaleler balçıkların yumurtlamasını engeller mi?

Bireysel çeteler (balçık veya başka türlü), torçlar ve baskı plakaları gibi çarpışmayan bloklarda ortaya çıkabilir, ancak tüm paketler olamaz ; ilk paketin ortaya çıkması gerçek, boş bir hava sahası gerektirir.

Slimes halıda yumurtlayabilir mi?

teknik olarak halının üzerinde yumurtlamıyorlar , içinde yumurtlarlar, altında ne varsa 'üzerinde' yumurtlarlar. Örneğin, taşın üstündeki halı, taş üzerinde çeteler oluşturabilir, ancak camın üzerinde halı ve sorun yok.


Glowstone 1.16 çeteleri doğurabilir mi?

Parıltı taşı veya shroomlight gibi diğer bloklar daha yüksek ışık seviyeleri yayar, ancak gelmesi daha zordur. Bu yöntem slime, magma cube ve hoglin gibi yumurtlamaları düşük ışık seviyesine bağlı olmayan moblarda işe yaramaz. Çeteler, yüksekliği tam bir bloktan daha az olan bloklarda ortaya çıkamaz. .

Deniz fenerleri slime üretebilir mi?

[Şeffaf Davranış] Canavarlar dahil slimes, deniz fenerlerinde yumurtlamayacak . ... [Şeffaf Davranış] Fenerler, kızıltaş telleri ve merdivenler deniz fenerinin üzerine yerleştirilemez.

Glowstone, çetelerin yumurtlamasını durdurur mu?

Moblar parıltı taşında ortaya çıkamaz , çünkü şeffaf sayılır. Kabaklarda veya kırmızı taş lambalarda yumurtlayabilirler, çünkü bunlar opak sayılır.

Balçık toplarını nasıl hasat edersin?

Günde dört balçık topu almak için en az Kafeste yaşayan 20 slime ve dört su oluğunun tamamı doldurulmalıdır. Sümüklerin su oluklarına ulaşıp ulaşamayacağı (kulübeye konulan engeller nedeniyle) önemli değil.


Köylüler slime bloklarında zıplar mı?

Maksimum sıçrama yüksekliği 57.625 bloktur. Bir slime bloğunun kenarına çarpan varlıklar sekmez , balçık bloğu bir piston kullanarak hareket etmedikçe.

Balçık topları yapabilir misin?

Slimeball nasıl yapılır. Minecraft'ta slimeball yapamazsınız. Oyunda bir tane oluşturmanın bir yolu yok şu anda, size bu yeteneği vermek için bir mod kullanmanız gerekir.

Balçık yığını çiftliği nasıl yapılır?

  1. Slimelar, Y=40 altında bir slime yığınında ortaya çıkacaktır. ...
  2. Levhaları, alttan 2,5 blok olacak şekilde yığının tabanının etrafına yerleştirin. ...
  3. Demir golemde yumurtlamak için, T şeklinde dört demir blok yerleştirin. ...
  4. Toplam 31 kamp ateşi için her bloğun üstüne bir kamp ateşi yerleştirin. ...
  5. Kamp ateşlerinin altında iki blok yüksekliğinde bir alan kazın.

Piglinler halıda yumurtlayabilir mi?

Hoglin yumurtlama koşulları, oyundaki diğer düşman çetelerle tutarsız. ... 1, Hollanda'daki bina yapıları sınırlıdır - zeminler/mobilyalar sadece tam olmayan bloklar kullanılarak yapılabilir (levha, halı vb.) yumurtlamayı önlemek için.


Yağmacılar halıda yumurtlayabilir mi?

1, bu halı, yumurtlama koşullarının hiçbiri karşılanmasa bile, ara sıra yağmacı devriyelerinin yumurtlamasını engellemedi. Onlar gece veya gündüz yumurtlamak , bazen ALT halı tabakasında bile yumurtlar (ve böylece üst tabakayı dışarı çıkarır).

Çetelerin ortaya çıkıp çıkmayacağını nasıl görebilirim?

gösteren kırmızı bir ızgara çetelerin ortaya çıkabileceği bloklar F7 ile açılıp kapatılabilir (varsayılan olarak; daha kolay erişim için onu L'ye yeniden bağlamayı severim). Bunu yapan en iyi mod, Lunatrius tarafından yapılan Monster Spawn Highlighter olarak adlandırılır.