Skrill bir kelime mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Flo Reilly
Puan: 4.4/5(74 oy)

Avrupa PayPal alternatifi veya eWallet sağlayıcısı Moneybookers, Skrill olarak yeniden markalaştığını duyurdu. ... Tabii ki, skrill (skrilla'nın kısaltması) kelimesi zaten para veya hamur için yaygın olarak kullanılan bir argo kelime , rezil Kent Sözlüğüne göre, bu kesinlikle daha mantıklı.

Skrill bir Scrabble kelimesi midir?

Hayır, skrill, scrabble sözlüğünde yok .

skrill ne anlama geliyor?

(argo) Para . O arabayı almak için ihtiyacım olan skrill'i yapmak için fazla mesai yapmam gerekiyor.

Skrill, PayPal'dan daha mı iyi?

Örneğin, Skrill için toplam puan, PayPal Payments Pro için 9,5 puana karşı yaklaşık 9,0'dır. Bununla birlikte, ödemeleri söz konusu olduğunda Skrill'in (Moneybookers) PayPal'a göre muazzam avantajı açıkça görülmektedir. Öte yandan, güvenliği hesaba katarsak, PayPal net kazanan .

Skrill para için argo mu?

Tabii ki, skrill (skrilla'nın kısaltması) kelimesi para veya hamur için zaten yaygın olarak kullanılan bir argo kelime , rezil Kent Sözlüğüne göre, bu kesinlikle daha mantıklı. ... Görünüşe göre Moneybookers'ın adını değiştirmesine neden olan bu hızlı büyüme.

Skrill Bir Dolandırıcı mı? Skrill Eğitimi ve Genel Bakış

29 ilgili soru bulundu

Skrill Pakistan'da mı?

Skrill: Pakistan'dan Ödeme, Alışveriş ve Para Transferi için bir e-Cüzdan. Skrill bir finansal platform mevcut Pakistan'da ikamet eden müşterilere ödeme, alışveriş ve para transferi hizmetleri sunmaktadır.

Skrill kulübü nedir?

VIP ödülleriniz

Büyük spor turnuvalarında konukseverlik veya rağbet gören ağ oluşturma etkinliklerimize bilet gibi özel VIP deneyimlerine erişin. Üyelere özel kulübümüze katılmak çok kolay: Skrill cüzdanınızı ne kadar çok kullanırsanız, o kadar çok avantaj sizi bekliyor.

Skirl'nin anlamı nedir?

skirl SKERL fiil. 1 bir gayda : ilahinin yüksek tiz tonunu yaymak için; ayrıca: müzik vermek. 2: gaydada çalmak (müzik).

Skrill ABD'de yasal mı?

Son zamanlarda, Skrill ABD Ülkedeki kapsamını genişletti. Diğer Skrill USA kullanıcılarına ve diğer ülkelerden Skrill kullanıcılarına transfer alma ve gönderme gibi yeni özellikler artık ABD'li kullanıcılara sunulmaktadır. Skrill Inc. tarafından yerleşik tüm ABD lisanslı tüccarlara kumar transferleri de mümkündür.


Skrill ne kadar güvenilir?

Daha önce belirtildiği gibi, Skrill çok güvenli ve emniyetlidir . İlk günden beri Finansal Davranış Otoritesi tarafından düzenlenir ve her zaman çok katı kurallara ve düzenlemelere uyar, kullanıcılarını ve paralarını güvende ve güvende tutmak için elinden gelen her şeyi yapar.

PayPal'ın en büyük rakibi kim?

Aşağıdakiler en iyi PayPal rakipleridir:

  • Google cüzdanı.
  • Biz öderiz. Wepay, 2008 yılında Boston'da kuruldu; Massachusetts'in merkezi California'dadır. ...
  • 2Ödeme. ...
  • Authorize.net. ...
  • Skrill. ...
  • Sezgi. ...
  • ProPay. ...
  • Click2sell.