siriusxm kıdemli indirimler sunuyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jovanny Harvey
Puan: 4.2/5(43 oy)

SiriusXM Askeri İndirimi SiriusXM üst düzey bir indirim sunmuyor .

Sirius faturamı nasıl düşürürüm?

Tam bir yıl için ödeme yapın: SiriusXM faturanızı düşürmenin basit bir yolu 12 aylık abonelik ücretini peşin ödemek . SiriusXM, tam yıl paketi için küçük bir indirim sunuyor.

SiriusXM ile fiyat konusunda pazarlık yapabilir misiniz?

Evet, doğru okudunuz. Uydu radyo hizmetinizin fiyatını pazarlık edebilirsiniz. . Hizmete ayda 15 dolar harcamak istemeyen tek kişi siz değilsiniz.

SiriusXM'de çoklu araç indirimi var mı?

Evet ! Hesabınızda halihazırda aktif, tam fiyatlı bir planınız varsa, Aile İndirimimiz aylık 11,99 ABD doları taban fiyatından başlar. Daha da fazla tasarruf etmek istiyorsanız, daha uzun vadeli bir plan düşünün. ... Birden fazla telsizi tek bir hesapta birleştirerek, Aile İndirimi'ne hak kazanma olasılığınız artar.

Ömür boyu ücretsiz SiriusXM'i nasıl edinebilirim?

Halihazırda bir SiriusXM abonesi olmayan herkes SiriusXM uygulamasını indirebilir veya SiriusXM.com/streamfree adresine gidin , ve kredi kartı veya taahhüt gerektirmeden ücretsiz olarak dinlemeye başlayın.

SiriusXM için ayda 5 dolar nasıl ödenir... SONSUZA KADAR

24 ilgili soru bulundu

Sirius ve SiriusXM arasındaki fark nedir?

Sirius telsizleri olarak etiketlenen telsizler yalnızca Sirius paketlerini alabilir. ... XM telsizleri yalnızca XM paketlerini alabilir . SiriusXM telsizleri yalnızca SiriusXM paketlerini alabilir.

SiriusXM şu anda 2020 ücretsiz mi?

Sirius XM, sunarak can sıkıntınızı gidermeye yardımcı oluyor 15 Mayıs 2020'ye kadar programlarına ücretsiz erişim . ... SiriusXM CEO'su Jim Meyer, 'Evde kalması istenen çok sayıda insanla, müzik, eğlence, haber ve bilgi akışının tamamını herkesin kolayca erişebileceği hale getiriyoruz,' dedi.

Aynı Sirius'u 2 arabada kullanabilir miyim?

Diğer arabanız veya kamyonunuz zaten uydu radyosu ile donatılmış olabilir - bu durumda açmanız yeterlidir. Hatta bu radyoyu mevcut hesabınıza ekleyebilir (ve bir Aile İndirimi kazanabilirsiniz!). Diğer aracınızda zaten bir SiriusXM radyo kurulu değilse, sadece başka bir radyo satın alın .

SiriusXM'i kaç cihaz kullanabilir?

SiriusXM Akışı (şimdiki değeri) abonelik başına bir seferde yalnızca bir oturum açma ile sınırlıdır . Hanenizin başka bir üyesi giriş bilgilerinizi paylaşıyorsa ve ikiniz de sık sık dinlemeyi seviyorsanız, başka bir abonelik eklemeyi düşünebilirsiniz.


SiriusXM'in ömür boyu aboneliği var mı?

Sirius XM'den (veya öncüllerinden birinden) ömür boyu plan veya ömür boyu abonelik olarak pazarlanan ücretli bir abonelik satın alanlar bir ömür boyu abonelik alacaklardır. aslında ömürleri boyunca sürebilir .

SiriusXM paraya değer mi?

Artıları, Eksilerinden Daha Ağırdır

Netflix'te olduğu gibi, SiriusXM de çok çeşitli kaliteli kanallar arasından seçim yapmanıza olanak tanır. Bazıları, başka hiçbir yerde bulamayacağınız özel içerik içerir. Bize sorarsanız, SiriusXM küçük aylık abonelik ücretine değer .

SiriusXM'i iptal etmek kolay mı?

Bu, hızlı ve kolay bir geçiş 1-888-539-7474 numaralı telefondan Müşteri Hizmetlerini arayın . ...

Sirius neden bu kadar pahalı?

Sirius neden bu kadar pahalı? Radyoların teknolojisi ve uyduların maliyetleri, abonelikler için ödediğimiz fiyatları ve radyo maliyetlerini artırıyor. . Ticari ücretsiz radyo almak, sirius radyonun maliyetin bir kısmını dengelemek için herhangi bir reklam geliri sağlayamayacağı anlamına gelir, böylece tüm masraflar aboneye yüklenir.


SiriusXM için iptal ücreti var mı?

Telsizinizi en az 6 ardışık ay boyunca ücretli bir abonelik planında aktif tutmazsanız, sizden ücret alınacaktır. 50 $ erken fesih ücreti . İptal etmek için 1-866-635-2349 numaralı telefondan bizi aramalısınız. Tüm şartlar için www.siriusxm.com adresindeki Müşteri Sözleşmemize bakın.

Kredi kartımı Sirius'tan nasıl kaldırırım?

Ödeme için kullandığım kredi veya banka kartını nasıl değiştiririm?

  1. Çevrimiçi Hesap Merkezinde oturum açın.
  2. Hesap Bilgilerim sekmesine tıklayın. Ödeme Yöntemi bölümünün altında, Ödeme Yönteminizi Güncelleyin'e tıklayın.
  3. Ödeme için kullanmak istediğiniz yeni kredi/banka kartı bilgilerini girin. O sayfadaki dili okuduğunuzdan emin olun.

Sirius'u birden fazla cihazda nasıl dinleyebilirim?

SiriusXM'i aynı anda birden fazla Alexa cihazında nasıl oynarım?

  1. Tüm Alexa cihazlarını aynı Amazon hesabıyla ilişkilendirin. ...
  2. Alexa uygulamasında Cihazlar simgesini seçin (5incialt menüdeki simgesi).
  3. Artı işaretini (sağ üst köşe) tıklayın ve Grup Ekle'yi seçin.
  4. Bir Grup Adı yazın veya seçin.

Sirius aboneliğimi telefonumda kullanabilir miyim?

SiriusXM İnternet Radyosu ile her yerde dinleme esnekliğine sahipsiniz. Mac veya PC'nizde 120'den fazla kanalı açın. Ayrıca iPhone, iPad, Android ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok mobil cihazda dinleyebilirsiniz.


SiriusXM'i iki telefonda kullanabilir misiniz?

kullanıcı adınız ve şifre birden fazla cihazda kullanılabilir - ancak aynı anda yalnızca bir cihazda.

Sirius aboneliğimi evimde kullanabilir miyim?

İndir SXM Her zamankinden daha özel özelliklerin keyfini çıkarmak için uygulama. ÜCRETSİZDİR ve deneme aboneliğinize dahildir; böylece favori kanallarınızı arabadan evinize, ofisinize veya gitmeyi tercih ettiğiniz her yere götürebilirsiniz!

XM aboneliğimi başka bir araca devredebilir miyim?

Deneme aboneliği aktaramıyoruz bir araçtan diğerine. ... Aboneliğinizi Ekleme veya Aktarma Mevcut hesabınıza yeni bir araç ekleme: Mevcut SiriusXM hizmetinize yeni bir araç eklemek için, yeni telsizinizin telsiz kimliğini veya VIN'ini yazın, ardından 1-866-635 numaralı telefondan Müşteri Hizmetlerini arayın. -9632...

Sirius aboneliğimi kiralık arabada kullanabilir miyim?

Kiralık Arabamda SiriusXM Dinlemek SiriusXM şurada mevcuttur: Girişim , National, Hertz, Avis, Budget ve ülkenin çeşitli bölgelerindeki diğer kiralık araçlar. Ek bir ücret uygulanabilir. Ne zaman kiralama acentenize söyleyin... Deneme Aboneliğinizi Başka Bir Araca Aktarma Üzgünüz.


Ücretsiz denemeden sonra SiriusXM ne kadar?

Servis bundan sonra her ay otomatik olarak yenilenecektir. 4. ayın başında, o sırada geçerli olan oranlar üzerinden ücretlendirilirsiniz (şu anda 10.99$/ay ). Ücretler ve vergiler geçerlidir. Gelecekteki ücretlerden kaçınmak için promosyon döneminiz boyunca aboneliğinizi iptal etmeniz gerekir.

SiriusXM'i çevrimiçi ücretsiz dinleyebilir misiniz?

İndir SiriusXM uygulama

Hızlı, kolay ve ücretsizdir ve yeni kanalları ve şovları her zamankinden daha kolay keşfetmenize olanak tanır. Ayrıca İsteğe Bağlı içeriği izleyebilir ve hatta videoları akıllı telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza indirip kaydedebilirsiniz.

Bob ve Tom, SiriusXM'de mi?

XM, Bob ve Tom şovunu bıraktı mı? evet ekimde düşürdüler . ... Bob ve Tom, Sirius'a abone olmamın tek nedenlerinden biriydi. Diğer birkaç iyi kanalı da düşürdüler.